Müslüman anne ve çocuğuna saldıran adam yakalandı!

Müslüman anne ve çocuğuna saldıran adam yakalandı!​
Müslüman anne ve çocuğuna saldıran adam yakalandı!​

Sokakta karşılaştığı başörütlü genç kadın ve çocuğuna saldıran adam tutuklandı.

Londra'da Müslüman bir kadın ve yanındaki küçük çocuğuna domuz pastırması ile saldıran ve ırkçı söylemlerde bulunan İngiliz adam, tutuklandı.

Alex Chivers, sokakta karşılaştığı başörütlü genç kadın ve çocuğunu sözle taciz etmeye başladı. Daha sonra hızını almayan saldırgan, eline geçirdiği bir paket domuz pastırmasıyla genç anne ve çocuğuna saldırdı. Olay, Chivers'in yanındaki maskeli arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi.

Alex Chivers
Alex Chivers

Müslüman kadın ve çocuğunun yüzüne domuz pastırması sürmeye çalışan saldırgan bir yandan da hakaretlerine devam etti. "Pislik DEAŞlılar" diye bağıran adam "siz bunu hak ediyorsunuz" diyerek de çirkin saldırısını meşrulaştırmaya çalıştı.

Kadının şikayeti üzerine yakalanan ve polis tarafından çekilen fotoğraflarında gülümseyerek yaptığından pişmanlık duymadığı ifade eden Chivers, ırkçı saldırısından dolayı 26, kamu düzenini bozduğu için de 12 hafta hapis cezasına çarptırıldı. 115 pound (525 lira) da para cezası alan adam, serbest kaldıktan sonra 12 ay boyunca polis gözetiminde olacak.

Kaynak: Daily Sabah

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >