Mustafa Akan (MusCar) kimdir?

Mustafa Akan
Mustafa Akan

Sosyal medyada gündeme gelen "Aabi Hoşgeldin" repliğini kullanan iş insanı Mustafa Akan hakkında vatandaşlar araştırma yapıyor. Akan, araba mesleğinde babası ile beraber 40 yıllık bir süreyi devirdiklerini ifade ediyor. "Mustafa Akan (MusCar) kimdir?" İş insanı Mustafa Akan'ın biyografisi...

Sosyal medyada "Aabi Hoşgeldin" repliğini kullanarak ünlü isimlerle birlikte çektiği videolarla fenomen olan Mustafa Akan, yaklaşık 8 yıl önce MusCar'ı kurdu. Üst segment otomobil satışı yapan Akan'ın müşteri portföyünde Volkan Demirel, Merih Demiral, Ozan Tufan gibi futbolculardan, Oğuzhan Koç, Ümit Erdim ve Demet Özdemir gibi ünlü oyunculara kadar pek çok ünlü isim yer alıyor.

Mustafa Akan (MusCar) kimdir?

Galericilik işi ile uğraştığını bildiğimiz Mustafa Akan 28 Temmuz 1990 yılında Bursa'nın en eski mahallelerinden biri olan Yıldırım'da dünyaya geldi. Aslen Bursalı olan Akan, Beykent Üniversitesi'nde İngilizce İşletme eğitimini tamamladı.

Araba mesleğinde babası ile beraber 40 yıllık bir süreyi devirdiklerini ifade eden Mustafa Akan babası gibi abisi ve kendisinin de araba işinde gözlerini açtıklarını söylüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >