Mustafa ''Çocuklarımın babasını zor tuttum'' diyen Gülben'i yalanladı!

Gülben
Gülben

Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan "Çocuklarımın babasını zor tuttum" diyen Ergen'i yalanladı!

Gülben Ergen, canlı yayına çıkıp "Çocuklarımın babasını zor tutuyorum" diyerek Erhan Çelik'e gözdağı vermişti. Mustafa Erdoğan, "Ben tehditte bulunmadım" diyerek eski eşini yalanladı.

Ergen'i yalanladı!
Eski eşi Erhan Çelik'i Tolga Duğles ile aldattığı iddia edilen Gülben Ergen, Seda Sayan'ın programına çıkıp "Çocuklarımın babasını zor tutuyorum" açıklamasında bulunmuştu. Konuyla ilgili ifade veren Mustafa Erdoğan, Ergen'i yalanladı.
Ergen'i yalanladı! Eski eşi Erhan Çelik'i Tolga Duğles ile aldattığı iddia edilen Gülben Ergen, Seda Sayan'ın programına çıkıp "Çocuklarımın babasını zor tutuyorum" açıklamasında bulunmuştu. Konuyla ilgili ifade veren Mustafa Erdoğan, Ergen'i yalanladı.
 Gülben Ergen ile birlikte hiçbir eyleme kalkışmadım!
Mustafa Erdoğan ifadesinde, Erhan Çelik'i tehdit etmediğini Gülben Ergen ile herhangi bir girişimde bulunmadığını belirtti. Erdoğan, Gülben Ergen'in dediği "Çocuklarımın babasını zor tutuyorum." sözünü de olaydan çok sonra duyduğunu ifade etti.İşte Erdoğan'ın ifadesi: "Bana sormuş olduğunuz Gülben Ergen eski eşim olur. Kendisinden çocuklarım var. Gülben Ergen'in bir televizyon programında Erhan Çelik ile arasındaki husumete ilişkin konuşma yaparken 'Çocuklarımın babasını zor tutuyorum' şeklinde beyanda bulunduğunu bu olayın çok sonrasında duydum. Doğru olup olmadığını bile bilmiyorum. Araştırmadım. Benim bu eylem ile hiçbir ilgim yoktur. Erhan Çelik'i tehdit etme yönünde münferiden ya da Gülben Ergen ile birlikte hiçbir eyleme kalkışmadım. Suçlama asılsızdır. Kabul etmiyorum.''
Gülben Ergen ile birlikte hiçbir eyleme kalkışmadım! Mustafa Erdoğan ifadesinde, Erhan Çelik'i tehdit etmediğini Gülben Ergen ile herhangi bir girişimde bulunmadığını belirtti. Erdoğan, Gülben Ergen'in dediği "Çocuklarımın babasını zor tutuyorum." sözünü de olaydan çok sonra duyduğunu ifade etti.İşte Erdoğan'ın ifadesi: "Bana sormuş olduğunuz Gülben Ergen eski eşim olur. Kendisinden çocuklarım var. Gülben Ergen'in bir televizyon programında Erhan Çelik ile arasındaki husumete ilişkin konuşma yaparken 'Çocuklarımın babasını zor tutuyorum' şeklinde beyanda bulunduğunu bu olayın çok sonrasında duydum. Doğru olup olmadığını bile bilmiyorum. Araştırmadım. Benim bu eylem ile hiçbir ilgim yoktur. Erhan Çelik'i tehdit etme yönünde münferiden ya da Gülben Ergen ile birlikte hiçbir eyleme kalkışmadım. Suçlama asılsızdır. Kabul etmiyorum.''
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >