Mustafa Topaloğlu yeniden hastaneye kaldırıldı

Mustafa Topaloğlu
Mustafa Topaloğlu

Mustafa Topaloğlu iki hafta önce kalp krizi geçirerek anjiyo olmuştu, tekrar hastaneye kaldırıldı.

Star TV'de yayınlanan Demet ile Alişan programına katılan ve ardından kalp krizi geçiren 63 yaşındaki Mustafa Topaloğlu, 13 Kasım'da Şişli Etfal Hastanesi'nde tedaviye alındı. Anjiyo olduktan sonra yürüyerek hastaneden çıkan ve "Bu kalbimiz motor, bizi yaşatıyor en önemli organımız kalbe iyi bakmak lazım aynı zamanda kalp kırmamak gerek, kalp kırmayın" diye konuşan sanatçı, tekrar hastaneye kaldırıldı.

Bilinci açık

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Topaloğlu'nun, kontrol amaçlı hastanede tutulduğu ve bilincinin açık olduğu açıklandı.

İki yıl önce de rahatsızlandı

Ünlü türkücü, iki yıl önce de kalp krizi geçirmişti. Anjiyo yapıldıktan sonra bir bölgede tıkanıklık olduğu saptanan sanatçıya stent takılmıştı.

  • Mustafa Topaloğlu kimdir?
  • Mustafa Topaloğlu, 1957 yılında Artvin’in Hopa ilçesinde dünyaya geldi. Mustafa Topaloğlu, Magazin programlarında daha çok Uzaylı Türkücü olarak anılır. Mayıs 2012'de Survivor adlı yarışma programına katılmıştır. Hilmi Topaloğlu'nun kardeşidir. Ayrıca 1990'larda kardeşi Hilmi Topaloğlu ile beraber Prestij Müziği kurmuştur. Oğlu Çağlayan Topaloğlu da müzisyendir.
  • Mustafa Topaloğlu, 1986 yılında şarkıcı Leyla Somer ile 4 yıl süren bir birliktelik yaşamıştır. İlk eşi Hasibe Hanımdan bir kızı ve Çağlayan Topaloğlu (d.1985) adında bir oğlu vardır.1998 yılından beri İmam nikahlı eşi Derya Abnat’tan Irmak (d.2002) adında bir kızı, “Hilmi Uzay” (d.2006) adında bir oğlu var. Mustafa Topaloğlu, 22 yıldır Hasibe Topaloğlu ile birlikte.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >