NASA Anonymus'un uzaylı iddialarına yanıt verdi

​NASA Anonymus'un uzaylı iddialarına yanıt verdi
​NASA Anonymus'un uzaylı iddialarına yanıt verdi

Özellikle geçtiğimiz yıl, adından sıkça söz ettiren hacker grubu Anonymous, bir süredir sessizliğini koruyordu. Ancak grubun bu sessizliği, NASA ile ilgili yeni bir açıklama ile bozuldu. NASA'dan iddia ile ilgili ilk açıklama geldi.

Anonymous'un, NASA hakkındaki iddiaları son birkaç güne damga vurdu. Hacker grubu yayınladığı videoda NASA'nın uzaylıları bulduğunu ve yakın zamanda dünya dışı yaşamı resmen duyurmaya hazırlandığını öne sürmüştü.

Anonymous, Profesör Thomas Zurbuchen'ın ABD Bilim, Uzay ve Teknoloji kometesinin son toplantılarının birinde, "Medeniyetimiz evrendeki yabancı hayatın kanıtlarını keşfetme eşiğinde. Yabancı hayat arayan tüm farklı faaliyetleri ve misyonları dikkate alarak tarihteki en derin ve eşi görülmemiş keşiflerden birini yapmanın eşiğindeyiz" şeklinde konuştuğunu iddia etmiş ve bazı kanıtlar göstermişti.

Bununla birlikte iddiaların merkezinde olan Thomas Zurbuchen, konuya Twitter'da açıklık getirdi.

Profesör attığı tweet mesajlarında, "Bazı söylenenlerin aksine NASA'nın dünya dışı yaşamla ilişkili herhangi bir açıklaması yok. Evrende yalnız mıyız? Henüz bilmiyoruz. Bu temel soruyu yanıtlamaya yardımcı olabilecek misyonlarımız var" açıklamalarını yazdı. İşte o tweetler;

Her ne kadar "beklenen bir duyuru" olmasa da, Zurbuchen büyük soruyu cevaplamaya yardımcı olabilecek misyonların olduğunu da söylemekten geri kalmadı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >