Nasa, canlı yayın esnasında kadraja giren bir nesne yüzünden yayını kesti

Nasa'nın uzaydan yaptığı canlı yayın sırasında tanımlanamayan bir cisim görüldü. Nasa bunun üzerine hemen yayını kesti.

Tanımlanamayan uçan cisimler, diğer bir deyişle UFO'lar insanoğlunun uzaylıların varlığına dair gösterdiği en büyük kanıt. Her yıl dünyanın farklı bölgelerinde görüntülenen cisimler UFO olarak lanse ediliyor ve uzaylıların varlığını kanıtlamak için ipucu olarak gösteriliyor.

Bunların dışında Nasa'nın da uzaylılar ile iletişim içinde olduğu ve onlarla ilgili yaptığı araştırmaları tüm dünyadan sakladığı ortaya atılan iddiaların belki de en büyüğü. İşte bu iddiayı ciddi bir biçimde destekleyecek olay Nasa'nın canlı yayını sırasında yaşandı. Nasa'nın uzaydan 7/24 sürdürdüğü canlı yayın esnasında bir an bir cismin hızlıca uçtuğu görüldü. Nasa, bu andan sonra hemen yayını kesti ve 'teknik bir problemden dolayı yayın kesildi' ibaresi ekranda belirdi. Bu cismin UFO olduğuna dair tartışmalar tüm dünyanın gündemine oturdu.

Gerçekten yayın esnasında uçan bir obje göze çarpıyor. Ancak bunun UFO olup olmadığı bilinemez. Nasa'nın canlı yayını kesmesi UFO olduğu iddialarını güçlendiriyor. İşte o görüntü;




Daha önce yaptığımız 'Uzaylıların varlığı onaylandı' konulu haberimizi linke tıklayarak okuyabilirsiniz.
Uzaylılar varmış: Resmen onaylandı







Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >