NASA'nın yıllardır Ay'a gitmemesinin ardında ürkütücü sebepler var

NASA'nın yıllardır Ay'a gitmemesinin ardında ürkütücü sebepler var
NASA'nın yıllardır Ay'a gitmemesinin ardında ürkütücü sebepler var

NASA yıllardır Ay'a insan göndermiyor. Peki bunun nedeni ne? Komplo teorisyenlerine göre uzaylılar insanların Ay'a ayak basmasını yasakladığı için NASA Ay'a gidemiyor.

Uzaylılarla ilgili sıradan biri söylediğinde "hadi lan oradan deli misin sen?" diye cevap verdiğimiz hayal gücümüzü zorlayan şeyleri komplo teorisyenleri söylediğinde ise pür dikkat dinliyoruz. Çünkü bu şahıslar, ömürlerini bu işe adamış, herhangi bir olay ya da durum olduğunda onu realistik bulgular üzerinde şekillendirmeye çalışan insanlar. Ancient Code internet sitesinin yeni yayınladığı bir haber yine zihnimizi bulandıracak türden.

Sitenin yer verdiği habere göre, NASA'nın uzun yıllar Ay'a insan göndermemesinin ardında, uzaylıların Ay'ı insanlara yasaklamış olması bulunuyor. Site durumu şu maddelerle özetliyor;

Son yıllarda insanlığın neden Ay'a tekrar ziyarette bulunmadığını hiç kendi kendinize sordunuz mu?
Birçok araştırmacı ve ufoloğa göre NASA, insanlardan 'kötü' bir sır saklıyor ve bu, daha önce bildiğimiz ya da duyduğumuz şeylerle hiçbir benzerlik göstermiyor.

Birçok kişi, Ay'ın üzerinde 'uzaylılara ait üslerin bulunduğuna dair yeterli kanıtların bulunduğunu iddia ediyor.



Bu maddelerin ardından Dünya üzerinde yaşayan herkes adına öz eleştiride bulunan site herkese şu soruyu soruyor: Mevcut teknolojimiz Ay'ın yüzeyinde bir koruyucu merkez yapmamıza fırsat verirken neden böyle bir şey yapmadık? Ay'da kalıcı bir yapı inşa etmek Dünya'nın etrafında dönen bir uzay istasyonu oluşturmaktan daha kolay olmaz mıydı?

Komplo teorilerini daha da ileri götüren site, uzaylıların kendi kaynaklarıyla Ay'da madencilik yaptıklarını iddia ediyor.











Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >