Nereye kaçacağını şaşırdı! Ünlü oyuncu kameralara yakalanınca şaşkınlığını gizleyemedi

Dizi oyuncusu
Dizi oyuncusu

Ünlü oyuncu kameralara öyle bir yakalandı ki, nereye kaçacağını şaşırdı!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin oyuncusu Alp Navruz, Başak Parlak ile birlikteydi. Navruz kameralara oyuncu Burcu Binici ile yakalanınca, Binici nereye kaçacağını şaşırdı.

Önce Başak ile...
Star TV'deki 'Fazilet Hanım ve Kızları'nın oyuncusu Alp Navruz, Fox'taki 'Şevkat Yerimdar'ın yıldızı Başak Parlak ile birlikteydi.
Önce Başak ile... Star TV'deki 'Fazilet Hanım ve Kızları'nın oyuncusu Alp Navruz, Fox'taki 'Şevkat Yerimdar'ın yıldızı Başak Parlak ile birlikteydi.
 "Kendisini tanımam" 
İki hafta önce Karaköy'de başka bir kadınla görüntülenen Navruz, "Kendisini tanımam, bir hayranım" demişti.
"Kendisini tanımam" İki hafta önce Karaköy'de başka bir kadınla görüntülenen Navruz, "Kendisini tanımam, bir hayranım" demişti.
Burcu Binici ile görüntülendi
Geçtiğimiz hafta ise, Başak Parlak'tan ayrıldığını açıklayan Navruz, ardından oyuncu Burcu Binici ile görüntülendi.
Burcu Binici ile görüntülendi Geçtiğimiz hafta ise, Başak Parlak'tan ayrıldığını açıklayan Navruz, ardından oyuncu Burcu Binici ile görüntülendi.
Kameralardan kaçtılar
Nişantaşı'nda  objektiflere yansıyan çiftin kameralardan kaçışı herkesin dikaktini çekti. Burcu Binici flaşlar patlayınca şaşkınlığını gizleyemedi.
Kameralardan kaçtılar Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan çiftin kameralardan kaçışı herkesin dikaktini çekti. Burcu Binici flaşlar patlayınca şaşkınlığını gizleyemedi.
"Sadece arkadaşız" 
Alp Navruz koşar adım uzaklaşırken muhabirlere "Biz sadece arkadaşız" demeyi de ihmal etmediler.
"Sadece arkadaşız" Alp Navruz koşar adım uzaklaşırken muhabirlere "Biz sadece arkadaşız" demeyi de ihmal etmediler.
"Yapımcım tarafından uyarıldım"​
Fotoğraflarının silinmesini isteyen Alp Navruz şunları söyledi: "Bu hafta yapımcı tarafından uyarıldım. Çıkan haberler yüzünden sıkıntı yaşıyorum."
"Yapımcım tarafından uyarıldım"​ Fotoğraflarının silinmesini isteyen Alp Navruz şunları söyledi: "Bu hafta yapımcı tarafından uyarıldım. Çıkan haberler yüzünden sıkıntı yaşıyorum."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >