Neslişah Alkoçlar 2 ayda 14 kilo verdi

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar
Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar

Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan, Ağustos ayında ikinci bebeklerini kucağına aldı. Ünlü çift, güzel haberi yakınlarına, 'Prenses Düzyatan geldi. İsmi Alara oldu' notuyla sosyal medyadan duyurmuştu.

Eski milli futbolcu Selim Soydan ve usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar, önceki gün modacı Fidan Şimşek'in Banu Savcı'ya özel olarak tasarladığı 'Umut Çınarı' adlı koleksiyonun tanıtımına katıldı.

2 ayda 14 kilo verdi
21 Ağustos'ta ikinci çocuğu Alara'yı kucağına alan Neslişah Alkoçlar, önceki gün modacı Fidan Şimşek'in Banu Savcı'ya özel olarak tasarladığı 'Umut Çınarı' adlı koleksiyonun tanıtımına katıldı. Alkoçlar, fit görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine topladı.
2 ayda 14 kilo verdi 21 Ağustos'ta ikinci çocuğu Alara'yı kucağına alan Neslişah Alkoçlar, önceki gün modacı Fidan Şimşek'in Banu Savcı'ya özel olarak tasarladığı 'Umut Çınarı' adlı koleksiyonun tanıtımına katıldı. Alkoçlar, fit görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine topladı.
Hülya Koçyiğit'in torunudur
Neslişah Alkoçlar, 2 Aralık 1988 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Eski milli futbolcu Selim Soydan ve aktris Hülya Koçyiğit'in torunu, eski aktris Gülşah Soydan Alkoçlar ve Ender Alkoçlar'ın kızı, Aslışah Alkoçlar'ın ablasıdır.
Hülya Koçyiğit'in torunudur Neslişah Alkoçlar, 2 Aralık 1988 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Eski milli futbolcu Selim Soydan ve aktris Hülya Koçyiğit'in torunu, eski aktris Gülşah Soydan Alkoçlar ve Ender Alkoçlar'ın kızı, Aslışah Alkoçlar'ın ablasıdır.
İngiltere'de eğitim aldı
İlkokul eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra ortaokul ve lise öğrenimini İngiltere'de bulunan College of Millfield'da tamamlayan Alkoçlar, lise mezuniyetinin ardından üniversite öğrenimini de İngiltere'de tamamladı.
İngiltere'de eğitim aldı İlkokul eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra ortaokul ve lise öğrenimini İngiltere'de bulunan College of Millfield'da tamamlayan Alkoçlar, lise mezuniyetinin ardından üniversite öğrenimini de İngiltere'de tamamladı.
"Türkiye şampiyonu milli kayakçı"
University of Westminster'dan mezun olan Alkoçlar, İnilgere'de bulunduğu yıllarda kolej voleybol takımında oynadı. Aynı zamanda iki yaşında kayağa başlayan Neslişah Alkoçlar, Türkiye şampiyonu milli kayakçıdır.
"Türkiye şampiyonu milli kayakçı" University of Westminster'dan mezun olan Alkoçlar, İnilgere'de bulunduğu yıllarda kolej voleybol takımında oynadı. Aynı zamanda iki yaşında kayağa başlayan Neslişah Alkoçlar, Türkiye şampiyonu milli kayakçıdır.
Kendi 'pazarlama şirketi'ni kurdu
Üniversite döneminde her yaz Doğan Holding’e ait medya reklam satış ve pazarlama şirketi olan Birmaş’ta staj yaptı ve mezun olunca 2 yıl Birmaş’ta Kanal D Reklam Satış Pazarlama bölümünde çalıştı.  2011 senesinde organik gıda şirketi Raya'yı kurdu.
Kendi 'pazarlama şirketi'ni kurdu Üniversite döneminde her yaz Doğan Holding’e ait medya reklam satış ve pazarlama şirketi olan Birmaş’ta staj yaptı ve mezun olunca 2 yıl Birmaş’ta Kanal D Reklam Satış Pazarlama bölümünde çalıştı. 2011 senesinde organik gıda şirketi Raya'yı kurdu.
Engin Altan ile nikah masasına oturdu
28 Ağustos 2014 tarihinde ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile nikah masasına oturdu. 9 Ocak 2016 tarihinde "Emir" isimli evlatları dünyaya gelen çift, Ağustos ayında ikinci bebekleri Alara'yı kucaklarına aldı.
Engin Altan ile nikah masasına oturdu 28 Ağustos 2014 tarihinde ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile nikah masasına oturdu. 9 Ocak 2016 tarihinde "Emir" isimli evlatları dünyaya gelen çift, Ağustos ayında ikinci bebekleri Alara'yı kucaklarına aldı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Minik elleriyle kardesıne yapmıs 🙏☺️ #masallah

Neslisah Alkoclar (@neslisahduzyatan)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >