Netflix, Messiah dizisini yayından kaldırdı

Netflix, Messiah Dizisini İlk Sezonunun Ardından İptal Etti
Netflix, Messiah Dizisini İlk Sezonunun Ardından İptal Etti

Netflix, tartışmalara neden olan ve bazı ülkelerde yoğun tepkilerle karşılaşan Messiah adlı diziyi iptal etti. İkinci sezonu iptal olan Messiah'ın yayın hayatı böylece tek sezon sürdü .

Yayınlandığı günden beri tartışmaların odağında yer alan Netflix dizisi Messiah, ilk sezonun ardından yayından kaldırıldı.

Messiah'ın oyuncu kardrosunda, Mehdi Dehbi, Tomer Sisley, Michelle Monaghan, John Ortiz, Melinda Page Hamilton, Stefania LaVie Owen, Jane Adams, Sayyid El Alami, Fares Landoulsi ve Wil Traval yer alıyor. Serinin yönetmenleri ise James McTeigue ve Kate Woods. Dizinin yaratıcısı ise "Backtrack" , "Rite" gibi filmlerin de yazarı Michael Petroni.


Dizinin konusu

Dizi, modern dünyada, Orta Doğu'da ortaya çıkan ve iddialarda bulunan bir adamın hikayesini anlatıyor. İsa'nın dönüşü olduğunu iddia eden adamın etrafında uluslararası takipçiler toplanmaya başlar. Kimileri onun Mesih olduğunu ve mucizelere imza atabileceğini düşünürken, diğer kişiler onun tam anlamıyla bir sahtekar olduğuna neredeyse emindirler.

İkinci sezon için açık kapı bırakılmıştı

10 bölümden oluşan ilk sezon 1 Ocak 2020 tarihinde tüm bölümleriyle Netflix'te yayınlanmaya başladı. Dizinin sezon finaline baktığımızda, ikinci bir sezon için açık kapı bırakıldığını net olarak görmekteyiz. Netflix görünüşe göre başta devamı için planlamasını yapmış ama gelen tepkiler ya da rating sonuçları hikayeye devam etmeme kararıyla sonuçlanmış.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >