Netflix'in Emmy adayı dizileri

genel
genel

2017 Emmy Ödülleri’ne aday gösterilen Netflix orijinal yapımları belli oldu.

69. Emmy Ödülleri için Netflix orijinal yapımları 90’dan fazla kez aday gösterildi. 2017 Emmy Ödülleri’nde aday gösterilen orijinal Netflix yapımlarını izlemek isteyenler için işte en önemli kategorilerde yarışan diziler, filmler ve belgeseller:

Stranger Things
Kaybolan bir çocuk, onu aramaya koyulan ailesi ve arkadaşları, çok gizli devlet işleri ve olağanüstü güçler… Gerilim dizisi, "en iyi drama dizisi" dahil, toplam 18 dalda aday gösterildi. Millie Bobby Brown, "drama dizisinde en iyi yardımcı kadın oyuncu"; David Harbour, "drama dizisinde en iyi yardımcı erkek oyuncu" ve Shannon Purser, "drama dizisinde en iyi kadın konuk oyuncu" olarak yarışıyor.
Stranger Things Kaybolan bir çocuk, onu aramaya koyulan ailesi ve arkadaşları, çok gizli devlet işleri ve olağanüstü güçler… Gerilim dizisi, "en iyi drama dizisi" dahil, toplam 18 dalda aday gösterildi. Millie Bobby Brown, "drama dizisinde en iyi yardımcı kadın oyuncu"; David Harbour, "drama dizisinde en iyi yardımcı erkek oyuncu" ve Shannon Purser, "drama dizisinde en iyi kadın konuk oyuncu" olarak yarışıyor.
The Crown
İngiliz kraliyet draması The Crown, "en iyi drama dizisi" dahil, 13 adaylık aldı. Kraliçe II. Elizabeth rolüyle Claire Foy, "en iyi drama dizisi kadın oyuncusu", John Lithgow ise "drama dizisinde en iyi yardımcı erkek oyuncu" ödülü için aday gösterildi.
The Crown İngiliz kraliyet draması The Crown, "en iyi drama dizisi" dahil, 13 adaylık aldı. Kraliçe II. Elizabeth rolüyle Claire Foy, "en iyi drama dizisi kadın oyuncusu", John Lithgow ise "drama dizisinde en iyi yardımcı erkek oyuncu" ödülü için aday gösterildi.
House of Cards
Toplamda altı adaylık alan heyecanlı Beyaz Saray hikayesini izlemek için hiç yoksa dört nedeniniz var: "En iyi drama dizisi" adaylığı, "en iyi drama dizisi kadın oyuncusu" adaylığı (Robin Wright), "en iyi drama dizisi erkek oyuncusu" adaylığı (Kevin Spacey) ve "drama dizisinde en iyi yardımcı erkek oyuncu" adaylığı (Michael Kelly).
House of Cards Toplamda altı adaylık alan heyecanlı Beyaz Saray hikayesini izlemek için hiç yoksa dört nedeniniz var: "En iyi drama dizisi" adaylığı, "en iyi drama dizisi kadın oyuncusu" adaylığı (Robin Wright), "en iyi drama dizisi erkek oyuncusu" adaylığı (Kevin Spacey) ve "drama dizisinde en iyi yardımcı erkek oyuncu" adaylığı (Michael Kelly).
Master of None
Başrol oyuncusu Aziz Ansari’nin hayatından esinlenen komedi dizisi toplam sekiz kategoride yarışıyor. Dizi, "en iyi komedi dizisi" Emmy’sine aday gösterildi, Ansari ise "en iyi komedi dizisi erkek oyuncusu" ödülüne uzanıyor. Angela Bassett ise "en iyi komedi dizisi kadın konuk oyuncusu" adayı.
Master of None Başrol oyuncusu Aziz Ansari’nin hayatından esinlenen komedi dizisi toplam sekiz kategoride yarışıyor. Dizi, "en iyi komedi dizisi" Emmy’sine aday gösterildi, Ansari ise "en iyi komedi dizisi erkek oyuncusu" ödülüne uzanıyor. Angela Bassett ise "en iyi komedi dizisi kadın konuk oyuncusu" adayı.
Unbreakable Kimmy Schmidt
15 yıl boyunca bir tarikatta yaşadıktan sonra New York’a dönüp hayatını yeniden yoluna koymaya çalışan Kimmy’nin hikayesi beş kategoride rekabet ediyor. Bunlar arasında "en iyi komedi dizisi", "en iyi komedi dizisi erkek oyuncusu" (Ellie Kemper) ve "en iyi komedi dizisi yardımcı erkek oyuncusu" (Tituss Burgess) adaylıkları var.
Unbreakable Kimmy Schmidt 15 yıl boyunca bir tarikatta yaşadıktan sonra New York’a dönüp hayatını yeniden yoluna koymaya çalışan Kimmy’nin hikayesi beş kategoride rekabet ediyor. Bunlar arasında "en iyi komedi dizisi", "en iyi komedi dizisi erkek oyuncusu" (Ellie Kemper) ve "en iyi komedi dizisi yardımcı erkek oyuncusu" (Tituss Burgess) adaylıkları var.
Grace and Frankie
İki deneyimli oyuncu Jane Fonda ve Lily Tomlin’den "en iyi komedi dizisi kadın oyuncusu" ödülünü hangisi alacak, merakla bekleniyor.
Grace and Frankie İki deneyimli oyuncu Jane Fonda ve Lily Tomlin’den "en iyi komedi dizisi kadın oyuncusu" ödülünü hangisi alacak, merakla bekleniyor.
Black Mirror
Hayatın ve teknolojinin karanlık yüzünü yansıtan bu distopik bilim kurgu dizisinin her bir bölümü nefes kesiyor. Black Mirror, 69. Emmy Ödülleri'nde "en iyi televizyon dizisi" kategorisinde yarışıyor.
Black Mirror Hayatın ve teknolojinin karanlık yüzünü yansıtan bu distopik bilim kurgu dizisinin her bir bölümü nefes kesiyor. Black Mirror, 69. Emmy Ödülleri'nde "en iyi televizyon dizisi" kategorisinde yarışıyor.
Chef’s Table
Dünyanın farklı ülkelerinden usta şeflerin ekranda hünerlerini sergiledikleri Chef’s Table, "en iyi belgesel dizisi veya kurgu olmayan dizi" dalında aday gösterildi.
Chef’s Table Dünyanın farklı ülkelerinden usta şeflerin ekranda hünerlerini sergiledikleri Chef’s Table, "en iyi belgesel dizisi veya kurgu olmayan dizi" dalında aday gösterildi.
The Keepers
Yaklaşık yarım asır önce öldürülen bir rahibe ve olayın üzerindeki sis perdesini aralamaya çalışan bir yapım. "En iyi belgesel dizisi veya kurgu olmayan dizi" kategorisinde ödül bekliyor.
The Keepers Yaklaşık yarım asır önce öldürülen bir rahibe ve olayın üzerindeki sis perdesini aralamaya çalışan bir yapım. "En iyi belgesel dizisi veya kurgu olmayan dizi" kategorisinde ödül bekliyor.
Amanda Knox
Oda arkadaşını hunharca öldüren soğukkanlı bir psikopat mı yoksa kendini bitmek bilmeyen bir kabusun içinde bulan suçsuz bir öğrenci mi? Peki Amanda Knox, "en iyi belgesel veya kurgu olmayan özel yapım" ödülünü alabilecek mi?
Amanda Knox Oda arkadaşını hunharca öldüren soğukkanlı bir psikopat mı yoksa kendini bitmek bilmeyen bir kabusun içinde bulan suçsuz bir öğrenci mi? Peki Amanda Knox, "en iyi belgesel veya kurgu olmayan özel yapım" ödülünü alabilecek mi?
13th
ABD hapishanelerinde siyahların gördükleri muameleyi ve ırk ayrımcılığını eksenine alan düşündürücü bir yapım. "En iyi belgesel veya kurgu olmayan özel yapım" dalında yarışan bir diğer Netlix belgeseli.
13th ABD hapishanelerinde siyahların gördükleri muameleyi ve ırk ayrımcılığını eksenine alan düşündürücü bir yapım. "En iyi belgesel veya kurgu olmayan özel yapım" dalında yarışan bir diğer Netlix belgeseli.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >