Netflix'in herkesi merakta bırakan paylaşımının ardından 'Beyonce' çıktı

Netflix, Beyonce'nin Coachella 2018'de sergilediği unutulmaz sahne performansının belgeselini 17 Nisan'da yayınlayacağını duyurdu.
Netflix, Beyonce'nin Coachella 2018'de sergilediği unutulmaz sahne performansının belgeselini 17 Nisan'da yayınlayacağını duyurdu.

Netflix resmi Twitter hesabı dün yaptığı bir paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı. Paylaşımın içerisinde sadece sarı bir sütunun üzerinde yazılı 'Homecoming' yani eve dönüş anlamına gelen İngilizce ifadeler yer alıyordu. İlk başta bir film afişi gibi gözüken paylaşımın arkasındaysa Beyonce'nin 2018 yılında Coachella Festivali'nde sergilediği muhteşem sahne performansın belgeseli çıktı.

Her zaman takipçilerini küçük sürprizler yapmaktan keyif alan Netflix, bu kez yaptığı Twitter paylaşımla takipçilerini ters köşe yaptı. Dün Netflix resmi Twitter hesabı sarı bir zeminin üzerine yazılmış 'Homecoming' ifadesiyle birlikte 17 Nisan'ı işaret eden bir gönderi paylaştı. İlk bakışta 'Spider Man' ile ilgili bir mesaj içerildiği düşünülse de daha sonrasında gerçek ortaya çıktı.

Netflix’in Twitter hesabından paylaşılan tanıtımda, tıpkı Beyonce’nin Coachella’daki ikonik performansında giydiği sarı kıyafetin tonunun ve tıpkı performanstaki gibi Yunanalfabesi harflerinin kullanılması dikkat çekti.

Netflix'ten Beyonce belgeseli geliyor: Homecoming

Geçtiğimiz yıl düzenlenen festivalde headliner olarak sahne alan Beyonce‘un ilklere imza atılan bu performansı yakında geliyor. Şimdiden birçok hayranın merakla beklediği bu belgesel tarzı yapımda sanatçının performansından görüntüler seyredeceğiz. Ayrıca sahne arkasından özel çekimler ve Homecoming bursu ile ilgili bilgiler aktarılacak. Burada önemli bir diğer konuda Beyonce festivalin 19 yıllık tarihi boyunca headliner olarak sahneye çıkan siyahi kadın sanatçı oldu. Netflix tarafından pazar günü duyurduğu bu posterde sarı bir arka plan üzerine siyah renkli bir fontla yapımın ismini görüyoruz. Coachella ValleyMusic and Arts Festival adıyla geçen müzik festivali her sene California’da düzenleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >