Netflix'in rekor bütçeli filmi Six Underground bu yaz çekiliyor

Netflix
Netflix

Toplam abone sayısı 125 milyonu aşan Netflix, bu yaz çekimlerine başlayacağı Six Underground için toplamda 150 milyon dolar harcayacağını duyurdu.

Kısa sürede piyasa değeri 4.3 milyar dolar artarak 163.1 milyar dolar seviyesine çıkan Netflix, an itibariyle Disney ve Comcast gibi ABD'li kuruluşları geride bırakmış durumda. Bu da esasında şirketin geçen ay açıkladığı rakamlar üzerine önemli bir kazanç eklediği anlamına geliyor. Hatta rakamlara bakılırse geçen sene oranla %63'lük bir kâr artışı söz konusu. Platformun dünya genelindeki toplam abone sayısı ise 125 milyon civarında.

Sürekli olarak yapay zekâ desteğiyle yenilenen Netflix kapakları, etkileyici görsellerle her geçen gün kullanıcıların daha fazla dikkatini çekiyor.
Sürekli olarak yapay zekâ desteğiyle yenilenen Netflix kapakları, etkileyici görsellerle her geçen gün kullanıcıların daha fazla dikkatini çekiyor.

150 milyon dolarlık bütçeye sahip ilk Netflix filmi

Özellikle orijinal içerikleriyle dikkat çeken platformda şu ana kadar en fazla para harcanan proje Bright. Fakat, yakın zamanda Bright'ın tahtı sallanacak gibi görünüyor; zira Netflix, tam olarak 150 milyon dolar bütçeye sahip Six Underground isimli yeni bir aksiyon filmi üzerinde çalışıyor.

Yaz aylarında çekimine başlanacak olan filmin yönetmenliğini Michael Bay üstlenirken; başrolde ise Deadpool'dan tanınan Ryan Reynolds yer alıyor. Peki ama filmin konusu ne? İlk haberlere göre filmin konusu 6 tane milyarderin kendi sahte ölümlerini organize etmesi. Özel bir ekip kurarak planı tıkır tıkır işletmeye hazırlanırken bu süreç baz alınıyor. Six Underground'ın 2019'da yayınlanması planlanıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >