Netflix'ten yeni bir gençlik dizisi: Elite

Netflix
Netflix

Netflix'in sonbahar'da yayına başlayacak olan yeni gençlik dizisi Elite'nin kadrosu belli oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda La Casa de Papel'in başrol oyuncularından María Pedraza, Miguel Herrán ve Jaime Lorente yer alıyor.

Netflix, yeni bir gençlik dizisini seyircisine sunuyor. Elite adı verilen yeni dizi, La Casa de Papel'in başrol oyuncularından María Pedraza, Miguel Herrán ve Jaime Lorente'yi bir araya getiriyor.

Dizinin oyuncu kadrosu

Elite
Elite

Dizinin diğer oyuncu kadrosunda, Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Ester Expósito, Mina El Hammani, Álvaro Rico ve Omar Ayuso bulunuyor. Meksika'nın en ünlü aktris ve şarkıcılarından Danna Paola da kadroda yer alan önemli isimlerden.

Elite dizisinin konusu

Elite
Elite

Elitlerin çocuklarını gönderdiği Las Encinas, İspanya'nın en iyi ve en seçkin okulu olarak kabul edilmektedir. Okullarının bir depremde yıkılmasının ve yerel meclisin öğrencileri bölgedeki diğer okullara dağıtmasının ardından, işçi sınıfından üç çocuk Las Encinas'a kabul edilir. Her şeye sahip olanlarla kaybedecek hiçbir şeyi olmayanlar arasındaki çatışmanın bir cinayetle sonuçlanmasının ardından olaylar peşi sıra gelişir. Peki işlenen suçun arkasında kim vardır?

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >