Nevşin Mengü'nün akıbeti belli oldu

nevşin mengü
nevşin mengü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump haberindekullandığı ifadelerden bu yana ekrana çıkmayan CNN Türk'ün ana haber sunucusuNevşin Mengü'nün durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump görüşmesini değerlendiren Nevşin Mengü, “Girdisi çıktısı, oturdusu kalktısı toplam 23 dakika sürdü. Erdoğan, Trump'ı Türkiye'ye davet etti, Trump ise arkasını dönüp gitti” ifadesini kullanmıştı.

Mengü'nün bu ifadelerinin ardından CNN Türk yönetimi Nevşin Mengü'yü ekrandan çekme kararı aldığı iddia edildi. Nevşin Mengü’nün ise sosyal medya hesabından yaptığı “Dönücem :) yakında görüşürüz” paylaşımı dikkat çekmişti.

Konuyla ilgili CNN Türk’te ana haberi sunan Saynur Tezel pazartesi akşamki sunuşu bitirdikten sonra “Yarın Nevşin Mengü ile ana haberi izleyebilirsiniz” dedi. Şimdi tüm gözler yarın CNN Türk ana haberde, Nevşin Mengü’nün dönüp dönmediğinde olacak.

Nevşin Mengü konuyla ilgili ilk kez Twitter hesabında paylaştığı mesajda “Döndüm akşam anahaber'de görüşürüz” ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >