Niğde Belediye Başkanı istifa etti

Faruk Akdoğan
Faruk Akdoğan

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, belediye binasında düzenlediği basın toplantısındagörevinden istifa ettiğini açıkladı.Akdoğan, 8,5 yıl önce 58,5 milyon lira borçla devraldıkları belediyede, bugün borçları bitirdiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

Kasasında 26 milyon 500 bin lira parası olan belediyeyi kendisinden sonra geleceklere devrettiğini vurgulayan Akdoğan, "Bu hizmetlerin yapılmasında desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Başbakan Binali Yıldırım'a, Bakanlar Kuruluna, milletvekillerine, diğer ilgililere ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan

'Partimde her göreve hazırım'

Belediye başkanı olarak, daha önce il başkanı ve yönetim kurulu olarak partisinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve teşkilatın hizmetinde olduğunu anlatan Akdoğan, şöyle devam etti:

"Bundan sonra da verilecek her göreve hazır olduğum gibi, sade bir üye olarak da partimin hizmetinde ve emrinde olmaya devam edeceğim. Bizden hiç kimse farklı bir tutum beklemesin. Bana iki dönem 2 kez il başkanlığı görevini veren, yine 2 dönem belediye başkanlığı görevini tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza özellikle teşekkür ediyorum, ona minnettarız."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >