Nihat Doğan'dan Hayta İsmail'i kızdıran soru!

nihat doğan
nihat doğan

"Sen kızını kendisinden 39 yaş büyük birine verir miydin?"

Nihat Doğan, yorumculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programında yaptığı evlilik ile gündeme gelen Ahmet Arıman'ı kızdıran bir soru sordu.

 "35 yaşındaki kızınız 75 yaşındaki bir adamla evlense ne derdiniz?"
Doğan, Arıman'a kızlarını hatırlatarak  "35 yaşındaki kızınız 75 yaşındaki bir adamla evlense ne derdiniz" diye sordu.
"35 yaşındaki kızınız 75 yaşındaki bir adamla evlense ne derdiniz?" Doğan, Arıman'a kızlarını hatırlatarak "35 yaşındaki kızınız 75 yaşındaki bir adamla evlense ne derdiniz" diye sordu.
"İlk evliliği olsaydı kesinlikle itiraz ederdim"
Bu soruya oldukça sinirlenen Arıman ise Doğan'a şu yanıtı yanıtı verdi:"İlk evliliğini yapsaydı, elimi masaya koyardım kesinlikle izin vermezdim. Ama evlenmiş boşanmış, ben bunda kurtuluşu buldum, ben bu adamı seviyorum derse yine itiraz ederdim. Ama kızım madem sen bu hayatı göze aldın, ben seni uyarıyorum derdim. İlk evliliği olsaydı kesinlikle itiraz ederdim"
"İlk evliliği olsaydı kesinlikle itiraz ederdim" Bu soruya oldukça sinirlenen Arıman ise Doğan'a şu yanıtı yanıtı verdi:"İlk evliliğini yapsaydı, elimi masaya koyardım kesinlikle izin vermezdim. Ama evlenmiş boşanmış, ben bunda kurtuluşu buldum, ben bu adamı seviyorum derse yine itiraz ederdim. Ama kızım madem sen bu hayatı göze aldın, ben seni uyarıyorum derdim. İlk evliliği olsaydı kesinlikle itiraz ederdim"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >