Nihat Hatipoğlu'nu şaşırtan soru! Bakın saçlarını 4 yıldır neden kestirmiyor

​Nihat Hatipoğlu'nu şaşırtan soru! Bakın saçlarını 4 yıldır neden kestirmiyor
​Nihat Hatipoğlu'nu şaşırtan soru! Bakın saçlarını 4 yıldır neden kestirmiyor

Nihat Hatipoğlu'nun sunduğu sahur programına katılan anne ile oğlu, sorularıyla hem şaşırttı hem de düşündürdü.

Nihat Hatipoğlu'nun sunduğu Sahur programında hem seyircileri hem de Nihat Hatipoğlu'nu şaşırtan bir olay gerçekleşti. Oğlu ile yayına katılan bir anne, Hatipoğlu'na, "Peygamber Efendimizin saçları uzun olduğu için ben de oğlum Musa'nın 4 yıl boyunca saçlarını uzattım. Bu yüzden oğlum da, ben de günah işlemiş olabilir miyiz?" diye sordu.

Hatipoğlu, Musa'nın artık saçlarını kestirmesi şu sözler ile ifade etti, "Biz gençleri küpeleri de olsa, dövmeleri de olsa, piercingleri de olsa seviyoruz. Onlar iyi niyetliler. Doğruyu yanlışı ayırdıkları gün en doğru neyse onu yaparlar. Sevgili Musa, evet Peygamberimizin saçı uzundu. Ama bu uzunluk kulak memesini pek geçmemiş, hiç bu kadar uzun olmamıştır. Bence Musa yeterince uzatmışsın saçlarını, hevesini almışsındır. Sen en iyisi iyi bir berberde saçlarını kestir. Dini açıdan hiçbir engeli yok. Günah içinde değilsin. Sadece annen peygamberlerimizin saçı uzun dediği için uzattın. Fakat yeniden söylüyorum bu kadar uzun değildi saçları."

Anne ve oğlu Musa
Anne ve oğlu Musa

Genç çocuğun bundan sonra verdiği tepki ise Hatipoğlu'nu güldürdü. Anne ve babasının isteği doğrultusunda saçlarını uzattığını ifade eden genç adam, Hatipoğlu'na, "Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ama saçlarımı kesmesem olmaz mı?" diye sordu. Bu soru karşısında gülmekten kendisini alamayan Hatipoğlu, alanda bulunan seyirciye kestirsin mi diye sordu, çoğunluğun cevabı kestirmesi yönünde oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >