Nisan ayı içerisinde izleyebileceğiniz 5 güzel film

İzlenecek filmler
İzlenecek filmler

Önümüzdeki nisan ayı içerisinde sinema severleri birbirinden farklı 9 güzel film bekliyor olacak. Bu filmlerden 5 tanesinin ayrıntılarını sizler için derledik:

Nisan ayı içerisinde çıkacak olan filmlerden 9 tanesini aşağıda sizlerle paylaştık. Sanat ya da pop - corn ayırmadan, aksiyon / dram türleri arasında seçim yapmadan hepsini aktarmaya çalıştık. İçlerinden 5 tanesinin ayrıntılarını sizlere aktardık. Sinema tutkunuysanız ve sinemada filmleri izlemeyi seviyorsanız bu filmleri inceleyebilir, planınızı şimdiden yapabilirsiniz.
Baraka – The Shack 
Vizyon Tarihi: 07 Nisan 2017

 New York Times'ın çok satan romanından uyarlanan Baraka, bizi bir babanın moral verici manevi yolculuğuna çıkarıyor. Bir aile trajedisi yaşadıktan sonra Mack Phillips'in (Sam Worthington) düştüğü derin depresyon, onu en içteki inancını sorgular hale getirir. Bu inanç kriziyle yüz yüze geldiğinde, Oregon vahşi doğasının derinlerinde terk edilmiş bir barakaya gitmesi için onu teşvik eden gizemli bir mektup alır. Şüphelerine rağmen Mack barakaya gider ve Papa (Octavia Spencer) adlı bir kadının liderlik ettiği esrarengiz üç yabancıyla karşılaşır. Bu toplantı sayesinde Mack, yaşadığı trajediyi anlama biçimini ve sonsuza dek hayatını değiştirecek önemli gerçeği bulur.

 Exam filmi ile tanınan Stuart Hazeldine tarafından yönetilen ve John Fusco, Andrew Lanham ve Destin Cretton tarafından yazılan filmin başrolünde ise Avatar filminin yıldızı Sam Worthington, Oscar ödüllü aktris Octavia Spencer, Radha Mitchell ve Avraham Aviv Alush yer alıyor.
Baraka – The Shack Vizyon Tarihi: 07 Nisan 2017 New York Times'ın çok satan romanından uyarlanan Baraka, bizi bir babanın moral verici manevi yolculuğuna çıkarıyor. Bir aile trajedisi yaşadıktan sonra Mack Phillips'in (Sam Worthington) düştüğü derin depresyon, onu en içteki inancını sorgular hale getirir. Bu inanç kriziyle yüz yüze geldiğinde, Oregon vahşi doğasının derinlerinde terk edilmiş bir barakaya gitmesi için onu teşvik eden gizemli bir mektup alır. Şüphelerine rağmen Mack barakaya gider ve Papa (Octavia Spencer) adlı bir kadının liderlik ettiği esrarengiz üç yabancıyla karşılaşır. Bu toplantı sayesinde Mack, yaşadığı trajediyi anlama biçimini ve sonsuza dek hayatını değiştirecek önemli gerçeği bulur. Exam filmi ile tanınan Stuart Hazeldine tarafından yönetilen ve John Fusco, Andrew Lanham ve Destin Cretton tarafından yazılan filmin başrolünde ise Avatar filminin yıldızı Sam Worthington, Oscar ödüllü aktris Octavia Spencer, Radha Mitchell ve Avraham Aviv Alush yer alıyor.
Kartal Avcısı Kız – The Eagle Huntress 
Vizyon Tarihi: 14 Nisan 2017

 Dev pençeleri ve jilet gibi keskin gagaları ile vahşi kartalları eğitmek size imkânsız gözükse de Kazaklar bunu yüzyıllardır yapıyor. Moğolistan'ın Bayon-Ölgii bölgesinde ise bu geleneğe en sadık kalan Kazaklar yaşamaktadır. 13 yaşında, göçebe bir ailenin çalışkan kızı Ayçolpan da bu geleneğe gönül vermiş Kazaklardan biri. Fakat onun özelliği 12 nesil boyunca babadan oğla geçmiş bu geleneğin ilk kadın mirasçısı olmaktır. Dağların tehlikeli yamaçlarında anne kartallar tehditkâr şekilde uçarken Ayçolpan bu idealini gerçekleştirmek üzere yapması gereken şeyi cesur ve kararlı şekilde yapar ve kendi yavru kartalını yakalamayı başarır. Bu, kartalını eğitmek için babası ile girişeceği zorlu ve uzun eğitim sürecinin henüz ilk adımıdır. 

Nefes kesici atmosferi ve çok özel gerçek görüntüleri ile bu belgesel film Ayçolpan'ın kişisel yolculuğuna ışık tutarken evrensel bir sinema dili yakalamayı başarıyor.
Kartal Avcısı Kız – The Eagle Huntress Vizyon Tarihi: 14 Nisan 2017 Dev pençeleri ve jilet gibi keskin gagaları ile vahşi kartalları eğitmek size imkânsız gözükse de Kazaklar bunu yüzyıllardır yapıyor. Moğolistan'ın Bayon-Ölgii bölgesinde ise bu geleneğe en sadık kalan Kazaklar yaşamaktadır. 13 yaşında, göçebe bir ailenin çalışkan kızı Ayçolpan da bu geleneğe gönül vermiş Kazaklardan biri. Fakat onun özelliği 12 nesil boyunca babadan oğla geçmiş bu geleneğin ilk kadın mirasçısı olmaktır. Dağların tehlikeli yamaçlarında anne kartallar tehditkâr şekilde uçarken Ayçolpan bu idealini gerçekleştirmek üzere yapması gereken şeyi cesur ve kararlı şekilde yapar ve kendi yavru kartalını yakalamayı başarır. Bu, kartalını eğitmek için babası ile girişeceği zorlu ve uzun eğitim sürecinin henüz ilk adımıdır. Nefes kesici atmosferi ve çok özel gerçek görüntüleri ile bu belgesel film Ayçolpan'ın kişisel yolculuğuna ışık tutarken evrensel bir sinema dili yakalamayı başarıyor.
The Lost City of Z 
Vizyon Tarihi: 21 Nisan 2017

David Grann'in aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanan The Lost City of Z, Amazonlara seyahat eden Fawcett ailesinin yaşadıklarını anlatıyor. 1925 senesinde, Percy Fawcett Amazon ormanlarına giderek köklü bir uygarlık bulup tarihin en önemli keşfini yapmak ister. Avrupalılar dünyanın en büyük ormanı olan Amazon'da El Dorado adında bir krallık olduğuna ve sayısız gezginin bu krallığı bulmak amacıyla yola çıkıp öldüklerine inanırlar. Fawcett oğluyla bu krallığın varlığını kanıtlamak ister.
The Lost City of Z Vizyon Tarihi: 21 Nisan 2017 David Grann'in aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanan The Lost City of Z, Amazonlara seyahat eden Fawcett ailesinin yaşadıklarını anlatıyor. 1925 senesinde, Percy Fawcett Amazon ormanlarına giderek köklü bir uygarlık bulup tarihin en önemli keşfini yapmak ister. Avrupalılar dünyanın en büyük ormanı olan Amazon'da El Dorado adında bir krallık olduğuna ve sayısız gezginin bu krallığı bulmak amacıyla yola çıkıp öldüklerine inanırlar. Fawcett oğluyla bu krallığın varlığını kanıtlamak ister.
The Circle 
Vizyonrihi: 28 Nisan 2017

Emma Watson ve Tom Hanks'in başrollerinde yer aldığı The Circle, 
“Bilmek iyidir, her şeyden haberdar olmak ise daha iyi" sloganıyla yola çıkmış olan ve dünya çapında izleme noktaları oluşturarak insanlığı bir adım ileriye taşıyacağını vadeden dev teknoloji şirketi The Circle ve uygulamalarını gerilimli bir hikâye etrafında ele alıyor.
The Circle Vizyonrihi: 28 Nisan 2017 Emma Watson ve Tom Hanks'in başrollerinde yer aldığı The Circle, “Bilmek iyidir, her şeyden haberdar olmak ise daha iyi" sloganıyla yola çıkmış olan ve dünya çapında izleme noktaları oluşturarak insanlığı bir adım ileriye taşıyacağını vadeden dev teknoloji şirketi The Circle ve uygulamalarını gerilimli bir hikâye etrafında ele alıyor.
Galaksinin Koruyucuları 2 - Guardians of the Galaxy Vol. 2 
Vizyon Tarihi: 28 Nisan 2017

 Marvel'dan Galaksinin Koruyucuları 2 filminde ekip kâinatın uzak cephelerinde dolaşırken çeşitli maceralara dahil olmaya devam ediyor. Koruyucular, yeni kurdukları ailelerini korumak için savaşırken Peter Quill'ın asıl geçmişinin gizemini de çözmek zorundadırlar. Eski düşmanlar yeni müttefiklere dönüşürken, hayranların klasik çizgi romanlardaki favori karakterleri kahramanlarımızın yardımına koşuyor. Marvel Sinema Evreni genişlemeye devam ediyor.

 Bunun dışında şu filmlerde nisan ayında beyazperde de olacak;

 Koca Dünya - Vizyon Tarihi: 07 Nisan 2017
Eshtebak (Clash) - Vizyon Tarihi: 28 Nisan 2017
Gelecek Günler – Things to Come - Vizyon Tarihi: 28 Nisan 2017
Hızlı ve Öfkeli 8 – The Fate of the Furious - Vizyon Tarihi: 13 Nisan 2017

Kaynak: sinefesto.com, beyazperde.com
Galaksinin Koruyucuları 2 - Guardians of the Galaxy Vol. 2 Vizyon Tarihi: 28 Nisan 2017 Marvel'dan Galaksinin Koruyucuları 2 filminde ekip kâinatın uzak cephelerinde dolaşırken çeşitli maceralara dahil olmaya devam ediyor. Koruyucular, yeni kurdukları ailelerini korumak için savaşırken Peter Quill'ın asıl geçmişinin gizemini de çözmek zorundadırlar. Eski düşmanlar yeni müttefiklere dönüşürken, hayranların klasik çizgi romanlardaki favori karakterleri kahramanlarımızın yardımına koşuyor. Marvel Sinema Evreni genişlemeye devam ediyor. Bunun dışında şu filmlerde nisan ayında beyazperde de olacak; Koca Dünya - Vizyon Tarihi: 07 Nisan 2017 Eshtebak (Clash) - Vizyon Tarihi: 28 Nisan 2017 Gelecek Günler – Things to Come - Vizyon Tarihi: 28 Nisan 2017 Hızlı ve Öfkeli 8 – The Fate of the Furious - Vizyon Tarihi: 13 Nisan 2017 Kaynak: sinefesto.com, beyazperde.com
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >