No Time to Die: 'James Bond geri döndü'

Daniel Craig
Daniel Craig

Tüm zamanların en merak edilen ikonik aksiyon film serisi James Bond'un merakla beklenen 'No Time to Die' isimli 25. filminin ilk fragmanı yayınlandı. Daniel Craig'in son kez James Bond olarak kamera karşına geçeceği film, 3 Nisan 2020’de vizyona girecek.

Çekimleri bittikten sonra gösterim için gün sayan James Bond serisinin 25. filmi 'No Time to Die' aksiyon tutkunlarını yavaştan heyecanlandırmaya başladı. Serinin belki de üzerinde en çok spekülasyon olan filmi No Time to Die, türlü iddiaların arasında ilk tanıtım videosunu paylaştı.

Bugüne kadar hakkında en fazla spekülasyon yapılan James Bond filmlerinden biri olan No Time to Die, gerek devasa bütçesi gerekse Daniel Craig’in son Bond filmi olması nedeniyle bir hayli önem taşıyor. Bu istatistikler, filmin 250 milyon dolar bütçeyle 'en pahalı Bond filmi' olma unvanını da beraberinde getiriyor.

No Time to Die Daniel Craig'in son Bond filmi oluyor
No Time to Die Daniel Craig'in son Bond filmi oluyor
Daniel Craig'in son 'Bond' filmi

Son yıllarda çekilen James Bond filmlerinin vazgeçilmez aktörü Daniel Craig, Bond rolüyle bugüne kadar 5 filmde yer aldı. Bond karakteriyle özdeşleşen başarılı oyuncu No Time to Die filmiyle JamesBond serisine veda ediyor. Bu da DanielCraig hayranları için ayrı bir film olacağını gösteriyor.

Filmin ilk fragmanı 4 Aralık'ta yayınlanacak

Yönetmen koltuğunda Cary Joji Fukunaga’nın oturduğu 25. Bond filminde Craig'e birbirinden ünlü birçok isim eşlik edecek. Rami Malek, Ana de Armas, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Christoph Waltz ve Jeffrey Wright, No Time to Die’ın oyuncu kadrosunda yer alan yüksek profilli isimlerden sadece bazıları. Dilerseniz, yeni Bond filminin konusundan da kısaca bahsedelim.

Aktif hizmetinden ayrılan ve Jameika’da sakin bir hayat süren Bond, CIA'den eski arkadaşı Felix Leiter’ın yardım isteğine kayıtsız kalamaz. Huzurlu yaşamını bir kenara bırakıp, aslında içten içte istediği aksiyonun içine dalmak zorunda kalan 007, sahip olduğu üstün ve tehlikeli teknolojilerle tüm dünyayı tehdit eden gizemli bir adamın peşine düşer. Craig'i beşinci ve son kez 007 karakteriyle izleyeceğimiz James Bond: No Time to Die, 8 Nisan 2020 tarihinde vizyona girecek.

No Time to Die filminin kötü adam Rami Malek olacak
No Time to Die filminin kötü adam Rami Malek olacak

Kötü adam rolü Oscarlı oyuncu Rami Malek'in

Malek, Şubat ayında Bohemian Rhapsody isimli filmde Queen grubunun efsanevi solisti Freddie Mercury rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Oscar ödülüne layık görülmüştü.

Daniel Craig filmde beşinci ve son kez 007 rolünde oynayacak.

Filmin Jamaika'da yapılan lansmanına katılmayan ancak bir video mesaj gönderen Malek "Burada New York'ta bir yapımdayım ama tüm ekibe katılmaya can atıyorum" dedi.

Malek "Bay Bond'un 25. macerasında işlerini zorlaştırmak için elimden geleni yapacağım. Yakında görüşmek üzere" diye konuştu

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >