Nokia'nın Android One üyesi yeni telefonu FCC sertifikalarında göründü

Nokia Android One
Nokia Android One

HMD Global bünyesinde çalışmalarına devam eden Nokia, yeni modellerin hazırlıklarını sürdürüyor. Son olarak Android One destekli yeni bir cihaz daha ortaya çıktı. Ayrıntılar haberimizde:

Yeni çıkan Federal İletişim Kurumu sertifikaları akıllı telefonlar için çeşitli ipuçları barındırıyor. Son olarak yeni bir Nokia telefon için de benzer durum geçerli. Nokia TA-1157 model numaralı yeni cihaz Android One logosuyla dikkat çekiyor. Ürünün ismi henüz belli değil. Ama buna rağmen az önce de bahsettiğimiz gibi bazı ayrıntılar ortaya çıkmış durumda.

Sızan FCC görselleri cihazın teknik özellikleriyle ilgili ipuçları veriyor.
Sızan FCC görselleri cihazın teknik özellikleriyle ilgili ipuçları veriyor.

Birkaç teknik detay belli oldu

Büyük bir ekrana sahip olması beklenen yeni cihazda 2 GB RAM / 16 GB depolama alanı ve 3 GB RAM / 32 GB depolama alanının sunulması bekleniyor. Öte yandan 3000 mAh kapasitede batarya, Bluetooth 4.2 kablosuz bağlantı teknolojisi ve parmak izi okuyucu da dikkat çeken detaylar arasında.

Yeni telefonun arka kısmında Android One logosu da dilkkat çekiyor.
Yeni telefonun arka kısmında Android One logosu da dilkkat çekiyor.

En önemli detaylardan biri de arka kısımdaki çift kamera. Parmakizi okuyucunun üst kısmına yerleştirilen çift kamera aynı zamanda LED flaş aydınlatmayla destekleniyor. Son dönemlerde en çok konuşulan Nokia modelleri Nokia 3.2 ve Nokia 5.2. Henüz isim açıklanmasa da yeni telefonun bu iki modelden biri olabileceği de söyleniyor. Telefonun Şubat sonunda Barselona'da düzenlenecek olan Mobile World Congress'te tanıtılması bekleniyor.

Not: Kapak fotoğrafı Nokia 7 Plus'a (Android Central) aittir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >