Nur Yerlitaş, ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi!

Yerlitaş
Yerlitaş

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi. Yerlitaş'ın son hali, görenleri şoke etti.

Geçtiğimiz ay beynindeki kitle nedeniyle ameliyat olan ünlü modacı Nur Yerlitaş, ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi. Nur Yerlitaş'ın kısa saçları sosyal medyada çok konuşuldu.

Arkadaşlarıyla birlikte objektiflere poz veren Nur Yerlitaş'ın kısa saçları sosyal medyada olay oldu.

Yerlitaş'ın son hali!
Ünlü modacı Nur Yerlitaş, ameliyat sonrası görüntülendi. Yerlitaş'ın beyninde bir problem gördüklerini ifade eden uzmanlar "Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Pamir tarafından bugün, beynindeki kitleyi çıkarmak üzere ameliyat etti. Ameliyat sonrası durumu iyi olan Nur Hanım uyandı ve konuşabiliyor. Halen yoğun bakımda. Bundan sonraki süreçte; gerek patoloji sonuçları gerekse ameliyat sonrası filmler değerlendirilerek tedavi için bir yol haritası çizilecek" açıklamasında bulunmuştu.
Yerlitaş'ın son hali! Ünlü modacı Nur Yerlitaş, ameliyat sonrası görüntülendi. Yerlitaş'ın beyninde bir problem gördüklerini ifade eden uzmanlar "Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Pamir tarafından bugün, beynindeki kitleyi çıkarmak üzere ameliyat etti. Ameliyat sonrası durumu iyi olan Nur Hanım uyandı ve konuşabiliyor. Halen yoğun bakımda. Bundan sonraki süreçte; gerek patoloji sonuçları gerekse ameliyat sonrası filmler değerlendirilerek tedavi için bir yol haritası çizilecek" açıklamasında bulunmuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >