Nusret Gökçe işini mi değiştiriyor?

Nusret Gökçe ününü giderek artırıyor.
Nusret Gökçe ününü giderek artırıyor.

Dünya çapında saltbae hareketi ile tanınan Nusret Gökçe'den yeni bir şov geldi. Kasaplık olarak başladığı kariyerde büyük bir üne kavuşan Gökçe, bu kez etle değil çikolatayla şov yaptı. Gökçe, yeni gireceği işi sosyal medya hesabından paylaştı.

Yaptığı et tuzlama (Saltbae) hareketi ile tanınan Nusret Gökçe dünya çapında bir üne sahip. Dünyanın birçok noktasında şubesi olan Gökçe geçtiğimiz günlerde satın aldığı otelle gündeme gelen ünlü kasap bu sefer sosyal medya hesabından paylaştığı yeni şovu ile konuşuluyor.

Yeni iş

Saltbea hareketiyle dünyada büyük bir üne kavuşan Nusret Gökçe, İstanbul Etiler'deki restoranında çektiği çikolata videosunu sosyal medyadan paylaştı ve yeni başlatacağı işi haber verdi.

Restoran menüsüne yeni eklediği tatlıyı duyuran Nusret'in profiterole çikolata sosu dökerken çektiği videosu olay oldu. Nusret videoyu "Çok yakında" notuyla paylaştı. Nusret'in çikolata dökme videosu kısa sürede 4 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Otel sahibi oldu

Kariyerine kasap çırağı olarak başlayan daha sonra ortaklık yaptığı Ferit Şahenk'in desteğiyle ilk et restoranını açan Nusret Gökçe yatırımlarını turizm sektörüyle genişletmeye devam ediyor.

Nusret, daha önce Ferit Şahenk'in sahip olduğu Doğuş Holding'e ait olan Park Hyatt otelini 50 milyon Euro ücretle devraldı.

Nusret Gökçe ve Ferit Şahenk'in gıda yatırımlarında ortaklık yaptıkları biliniyordu.
Nusret Gökçe ve Ferit Şahenk'in gıda yatırımlarında ortaklık yaptıkları biliniyordu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >