Nusret şimdi de ABD'yi keşfe hazırlanıyor!

Nusret
Nusret

Kendi adını taşıyan et lokantaları, çektiği videolar ve tuz dökme tekniği ile bir fenomen haline gelen Nusret, şimdilerde Amerika'yı keşfetmeye hazırlanıyor.

Ünlü et restoranı sahibi Nusret Gökçe, son zamanlarda sosyal medyada fenomen olmuş durumda. Hollywood yıldızlarından spor camiasına dünyadan birçok isim tarafından konuşulan Nusret, şimdi de Amerika'ya açılmaya hazırlanıyor.

Tüm medya organlarında yer aldı

                                    Nusret'in tuz serpme hareketi, sosyal medyada Batı ülkelerinin neredeyse hepsinin medya organlarında yer aldı.
Tüm medya organlarında yer aldı Nusret'in tuz serpme hareketi, sosyal medyada Batı ülkelerinin neredeyse hepsinin medya organlarında yer aldı.
9 milyon kişiden fazla izlenme

                                    Ortadoğu'dan Hindistan'a kadar birçok coğrafyada haberi yapılan Nusret'in videolarının 9 milyon kişiden fazla izlenmesi de, aynı zamanda iyi bir reklam kampanyası oluşturdu.
9 milyon kişiden fazla izlenme Ortadoğu'dan Hindistan'a kadar birçok coğrafyada haberi yapılan Nusret'in videolarının 9 milyon kişiden fazla izlenmesi de, aynı zamanda iyi bir reklam kampanyası oluşturdu.
Eylül'de ABD'de!

                                    Ortadoğu'ya ve Dubai'ye adım atan Nusret, şimdi de ABD'ye açılıyor. ABD'nin durağı ise New York'un Manhattan bölgesi. İşletmenin Eylül ayında hizmete açılacağı da iddialar arasında yer alıyor.
Eylül'de ABD'de! Ortadoğu'ya ve Dubai'ye adım atan Nusret, şimdi de ABD'ye açılıyor. ABD'nin durağı ise New York'un Manhattan bölgesi. İşletmenin Eylül ayında hizmete açılacağı da iddialar arasında yer alıyor.
Çin restoranı kapanıyor, yerine Nusret geliyor

                                    İşletmenin açılması planlanan bölgede, aynı zamanda Amerika Başkanı Donald Trump'ın gökdeleni bulunuyor. 
 Türk Kebabı Nusret'in restoran açmayı planladığı mekanda, şu an China Grill adında bir restoran var; ancak bu yer kapanacak ,ardından da Nusret hizmete girecek. 
New York için oldukça önemli olan China Grill, 1987 yılında açılan ve Asya mutfağı sunan lüks bir restoran. Bu restoranın kapandıktan sonra yerine Nusret'in gelmesi de Çin mutfağının yerini Türk kebabının alacağını akıllara getiriyor.
Çin restoranı kapanıyor, yerine Nusret geliyor İşletmenin açılması planlanan bölgede, aynı zamanda Amerika Başkanı Donald Trump'ın gökdeleni bulunuyor. Türk Kebabı Nusret'in restoran açmayı planladığı mekanda, şu an China Grill adında bir restoran var; ancak bu yer kapanacak ,ardından da Nusret hizmete girecek. New York için oldukça önemli olan China Grill, 1987 yılında açılan ve Asya mutfağı sunan lüks bir restoran. Bu restoranın kapandıktan sonra yerine Nusret'in gelmesi de Çin mutfağının yerini Türk kebabının alacağını akıllara getiriyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >