Nusret Survivor'da: Et pişirip yedirecek

Nusret Gökçe.
Nusret Gökçe.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programı Survivor'da bir sürpriz yaşanacak. Yarışmanın izleyicileri, bu akşam ekranda Nusret Gökçe'yi görecek. Gökçe, konuk olarak katıldığı yarışmada ödül oyununu kazanan takıma kendi elleri ile et pişirip yedirecek.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survıvor yarışması bu yıl Yunanistan ve Türkiye arasında düzenleniyor. Takımların siyah ve beyaz olarak ayrıldığı yarışmada heyecanda her geçen gün artıyor. Ilıcalı ve eski Survivor yarışmacısı olan Murat Ceylan'ın sunumu ile program hafta içi yayınlanıyor. Oyunların sonunda birçok ödül veren sunucu Ilıcalı bu kez yarışmacılara daha büyük bir sürpriz hazırladı.

Nusret Survivor konuğu

Survivor'un yeni bölümünde mükemmel bir ödül oyunu yarışmacıları bekliyor. Nusret bu akşamki bölüme konuk olacak ve kazanan takım et ziyafeti çekecek. Nusret Gökçe kendisine kafa tutan Atakan ile parkurda yarışacak. Ünlü kasap Nusret'in mücadele sırasında gözlüklerini çıkarmaması eğlenceli anların yaşanmasına sebep oluyor.

Otel almıştı

Kariyerine kasap çırağı olarak başlayan daha sonra ortaklık yaptığı Ferit Şahenk'in desteğiyle ilk et restoranını açan Nusret Gökçe yatırımlarını turizm sektörüyle genişletmeye devam ediyor.

Habertürk'ten Alper Öcal'ın haberin göre Nusret, daha önce Ferit Şahenk'in sahip olduğu Doğuş Holding'e ait olan Park Hyatt otelini 50 milyon Euro ücretle devraldı.

Nusret Gökçe ve Ferit Şahenk'in gıda yatırımlarında ortaklık yaptıkları biliniyordu.
Nusret Gökçe ve Ferit Şahenk'in gıda yatırımlarında ortaklık yaptıkları biliniyordu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >