Nusret'in Kadınlar Günü özel yemeğinin fiyatı belli oldu

Nusret Gökçe dünya çapında tanınan bir işletmeci haline geldi.
Nusret Gökçe dünya çapında tanınan bir işletmeci haline geldi.

İşletmeci Nusret Gökçe 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel birçok şubesinde kadınlara özel ücretsiz yemek verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile kadınları şubelere davet eden Gökçe'nin harcadığı rakam belli oldu. Hazırladığı özel menüyü toplam 14 bin 500 kadına ücretsiz servis yapan Nusret'in yemeğinin maliyeti 8.5 milyon TL'ye mal oldu. İşletmecinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaptığı jeste Nusr-Et şubelerine kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Nusret Gökçe Kadınlar Gününe özel davetini bu paylaşımla yaptı.
Nusret Gökçe Kadınlar Gününe özel davetini bu paylaşımla yaptı.

Sosyal medyadan paylaşım

Nusret Gökçe'nin bu jestine karşılık restoran önünde uzun kuyruklar oluşurken öğlen 12:00'de başlayan dağıtım, akşam 19:00'a kadar devam etti. Bütün şubelerine kadınları davet eden Gökçe bu davranışı ile takdir topladı. İşletmeci misafir ettiği kadınlarla fotoğraf çekilerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Maliyeti beli oldu

Nusret Gökçe, hissedarı olduğu şirketin imkanlarını sonuna kadar zorladı. Toplam 10 ton et dağıttı. Gökçe'nin bu davranışı; 8.5 milyon TL'ye mal oldu. Gökçe'ye teşekkür eden kadınlar ise "Çok mutlu olduk" diye konuştu. Kadınlar gününde ikram edilen bir kişilik menülerde 300 gr lokum etin yanı sıra; salata, meşrubat ve tatlı vardı.

Sosyal medyadan paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >