Nusret'in tahtı sallanıyor! Çırağı rakip oldu, artık fiyatlar daha uygun

Nusret
Nusret

Nusret'in yanında çıraklık yapan ekibin açtığı mekan, Nusret'e rakip oldu. İşte son durum!

Dünyada fenomen hale gelen Nusret'in yanında çalışan çırakları Nusret'e rakip oldu.

Fiyatlar uygun!

                                    Rakip olarak "Elb-et" restoranı açan çırakların eli de Nusret kadar lezzetli. Fiyatları da Nusret'e göre oldukça uygun olan mekan, başarıyı çoktan yakalamış durumda.
Fiyatlar uygun! Rakip olarak "Elb-et" restoranı açan çırakların eli de Nusret kadar lezzetli. Fiyatları da Nusret'e göre oldukça uygun olan mekan, başarıyı çoktan yakalamış durumda.
Ünlülerin uğrak yeri oldu

                                    Nusret'in zamanında çıraklığını yapan ekibin kurduğu Elb-et restoranı Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy gibi çok sayıda ünlü isim ziyaret ediyor.
Ünlülerin uğrak yeri oldu Nusret'in zamanında çıraklığını yapan ekibin kurduğu Elb-et restoranı Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy gibi çok sayıda ünlü isim ziyaret ediyor.

Suyu tabakta, tadı damakta 😍🍗🍖. #repost @gastronomiks #elbetkasap #elbetsteakhouse #lezzetinadresi #akatlar #pirzola #steak

Elbet Steakhouse (@elbetsteakhouse)'in paylaştığı bir gönderi ()

Nusret'in tahtı sallanıyor mu?

                                    Uygun fiyatlar ve lezzetli menüsüyle Elb-et, Nusret'in tahtını sallayacağa benziyor. Nusret'İn durumdan ne kadar etkileneceği ise, gelecek günlerde belli olacak.
Nusret'in tahtı sallanıyor mu? Uygun fiyatlar ve lezzetli menüsüyle Elb-et, Nusret'in tahtını sallayacağa benziyor. Nusret'İn durumdan ne kadar etkileneceği ise, gelecek günlerde belli olacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >