Nusret'ten İlber Ortaylı paylaşımı: Tarihe geçtin

Nusret Gökçe, Instagram üzerinden yaptığı şovlarla adından söz ettiriyor.
Nusret Gökçe, Instagram üzerinden yaptığı şovlarla adından söz ettiriyor.

Kasap olarak başladığı kariyerinde ünlenen ve dünyanın birçok yerinde şube açan Nusret Gökçe sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü tarihçi İlber Ortaylı ile çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Gökçe, ''Tarihe geçtin'' notunu düştü. Ünlü kasabın paylaştığı fotoğraf ise sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

SaltBea (Et tuzlama) hareketiyle dünyaca üne kavuşan ve Miami, Dubai, New York merkezli et restoranların sahibi olan Nusret Gökçe, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Yaptığı şovlarla internet fenomeni haline gelen Gökçe sosyal medya hesabından ünlü tarihçi İlber Ortaylı ile bir fotoğrafını paylaşarak takipçilerden beğeni aldı.

'Tarihe geçtin'

Birçok ünlü ismi ağırlayan ve zaman zaman onların fotoğraflarını paylaşan Nusret, bu sefer Prof. Dr. İlber Ortaylı'yla çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı. Instagram üzerinden paylaşım yapan Nusret, fotoğrafın altına, “Tarihe geçtin dedi” notunu düştü.

Otel aldı

Kariyerine kasap çırağı olarak başlayan daha sonra ortaklık yaptığı Ferit Şahenk'in desteğiyle ilk et restoranını açan Nusret Gökçe yatırımlarını turizm sektörüyle genişletmeye devam ediyor.

Nusret, daha önce Ferit Şahenk'in sahip olduğu Doğuş Holding'e ait olan Park Hyatt otelini 50 milyon Euro ücretle devraldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >