Nusret'ten Messi'ye: Bütün dünya bu hareketi konuşuyor

Ünlü kasap Nusret, dünyaca ünlü futbolcular Messi ve Paul Pogba'yı hem elleriyle besledi hem meşhur Saltbae hareketini öğretti.
Ünlü kasap Nusret, dünyaca ünlü futbolcular Messi ve Paul Pogba'yı hem elleriyle besledi hem meşhur Saltbae hareketini öğretti.

Saltbae hareketiyle ün kazanan et ustası Nusret Gökçe, dünyaca ünlü futbol yıldızları Lionel Messi ve Paul Pogba'yı elleriyle besledi. Nusret'in kendisiyle özdeşleşen 'tuzlama hareketi'ni ünlü futbolculara da yaptırmasıyla sosyal medyada gündemine oturdu.

Futbol yıldızları Lionel Messi ve Paul Pogba, her yaptığı ile olay yaratan dünyaca ünlü et ustası Nusret Gökçe'yi, ziyarete gitti. Ünlü isimlerin Dubai restoranındaki görüntüler, eğlenceli anlara sahne oldu.

Tuzlama hareketiyle yeniden gündem oldu

                                    'Saltbae' hareketiyle ün kazanan kasap Nusret Gökçe, dünyaca ünlü futbol yıldızları Lionel Messi ve Paul Pogba'yı elleriyle besledi. Nusret'in kendisiyle özdeşleşen tuzlama hareketini ünlü futbolculara da yaptırması, sosyal medyada gündem oldu.
Tuzlama hareketiyle yeniden gündem oldu 'Saltbae' hareketiyle ün kazanan kasap Nusret Gökçe, dünyaca ünlü futbol yıldızları Lionel Messi ve Paul Pogba'yı elleriyle besledi. Nusret'in kendisiyle özdeşleşen tuzlama hareketini ünlü futbolculara da yaptırması, sosyal medyada gündem oldu.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

To salty @paulpogba #saltbae #saltlife #salt

Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)'in paylaştığı bir gönderi ()

Lionel Messi ve Paul Pogba'yı elleriyle besledi

                                    Barcelona'nın dünya yıldızı Lionel Messi ve Manchester United'ın yıldızı Paul Pogba Nusret'in konuğu oldu. Nusret, restoranının Dubai şubesine gelen dünyaca ünlü yıldızlar Lionel Messi ve Paul Pogba'yı elleriyle besledi.
Lionel Messi ve Paul Pogba'yı elleriyle besledi Barcelona'nın dünya yıldızı Lionel Messi ve Manchester United'ın yıldızı Paul Pogba Nusret'in konuğu oldu. Nusret, restoranının Dubai şubesine gelen dünyaca ünlü yıldızlar Lionel Messi ve Paul Pogba'yı elleriyle besledi.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Legendss @leomessi #saltbae #saltlife #salt

Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)'in paylaştığı bir gönderi ()

Messi, Pogba kadar başarılı olamadı

                                    Barcelona'nın dünyaca ünlü 31 yaşındaki yıldızı Messi eşi ve kız arkadaşlarıyla restorana giderken, Nusret'in meşhur saltbae hareketini de yaptı. Messi, Paul Pogba kadar başarılı olamasa da; ünlü isimlerin bu görüntüleri sosyal medyada eğlenceli anlara sahne oldu.
Messi, Pogba kadar başarılı olamadı Barcelona'nın dünyaca ünlü 31 yaşındaki yıldızı Messi eşi ve kız arkadaşlarıyla restorana giderken, Nusret'in meşhur saltbae hareketini de yaptı. Messi, Paul Pogba kadar başarılı olamasa da; ünlü isimlerin bu görüntüleri sosyal medyada eğlenceli anlara sahne oldu.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Kings @leomessi @paulpogba #saltbae #salt#saltlife

Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)'in paylaştığı bir gönderi ()

 Beckham ve 3 çocuğunu ağırladı
Restoran zincirlerinde çok sayıda ünlü ismi ağırlayan Nusret Gökçe, New York'taki şubesinde eski İngiliz futbolcu David Beckham ve 3 çocuğunu ağırlamasıyla da gündeme bomba gibi düşmüştü.
Beckham ve 3 çocuğunu ağırladı Restoran zincirlerinde çok sayıda ünlü ismi ağırlayan Nusret Gökçe, New York'taki şubesinde eski İngiliz futbolcu David Beckham ve 3 çocuğunu ağırlamasıyla da gündeme bomba gibi düşmüştü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >