Nusret'ten ''Ünlülere para yağdırıyor'' iddialarına şoke eden yanıt!

Nusret
Nusret

"Ünlüler restoranına reklam için gidiyor" iddialarına Nusret'ten fotoğraflı yanıt!

Geçtiğimiz günlerde David Beckham'ı restoranında ağırlayan Nusret'in, İngiliz futbolcuya para verdiği iddia edilmişti. Nusret iddialara öyle bir yanıt verdi ki...

İddialara yanıt geldi!
New York'ta yeni şube açan Nusret Gökçe, eski İngiliz futbolcu David Beckham ve 3 çocuğunu ağırlamıştı. Nusret'in dükkanına gelsinler diye ünlülere 400 bin dolar ödediği iddia edilince, Nusret'ten iddialara yanıt geldi.
İddialara yanıt geldi! New York'ta yeni şube açan Nusret Gökçe, eski İngiliz futbolcu David Beckham ve 3 çocuğunu ağırlamıştı. Nusret'in dükkanına gelsinler diye ünlülere 400 bin dolar ödediği iddia edilince, Nusret'ten iddialara yanıt geldi.
Bakın nasıl yanıt verdi!
Ünlü isimlerle para karşılığında restoranının reklamını yaptığı iddia edilen Nusret, bu haberlere dünyaca ünlü iş adamı Roman Abramoviç ile poz vererek cevap verdi.
Bakın nasıl yanıt verdi! Ünlü isimlerle para karşılığında restoranının reklamını yaptığı iddia edilen Nusret, bu haberlere dünyaca ünlü iş adamı Roman Abramoviç ile poz vererek cevap verdi.
"Bu da mı PR?"
İngiltere'nin Chelsea Kulübü'nün de sahibi olan Roman Abramoviç'le fotoğraf çektiren Nusret, fotoğrafı "Bu da mı PR?" notuyla paylaştı.
"Bu da mı PR?" İngiltere'nin Chelsea Kulübü'nün de sahibi olan Roman Abramoviç'le fotoğraf çektiren Nusret, fotoğrafı "Bu da mı PR?" notuyla paylaştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >