O Hayat Benim dizisi final mi yapıyor?

O hayat benim final yapıyor
O hayat benim final yapıyor

Keremcem'in sezon sonu final yapacak dediği dizi hakkında son kararı dizinin yapımcısı verdi.

Tam 4 sezondur yayında olan 'O Hayat Benim' dizisi ile ilgili olarak dizinin başrol oyuncusu Keremcem 'sezon sonu final yapacağı' haberini verdi. Başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Oya Başar'ı bulunduran dizi; yıllar önce fakir bir aileye evlatlık olarak verilen Bahar adlı bir genç kızın öz ailesi kendisini isteyince evlatlık verildiği aile tarafından yerine kardeşi bildiği Efsun'un verilmesi ve gerçeklerden uzak tutulduğu dönem ile sonraki süreci konu alıyor.



Keremcem'i yapımcı şirketi yalanladı.
Dizinin yapımcı şirketi Pastel Film ise konuyla ilgi olarak bir açıklama yayınlayarak söz konusu haberlerin doğruyu yansıtmadığını ifade ederek dizinin bitmeyeceğini söyledi:
"Bazı internet sitelerinde yer alan "O Hayat Benim dizisi final yapıyor" haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Pastel Film olarak yapımcılığını üstendiğimiz "O Hayat Benim" haziran ayına kadar devam edecek olup çekimlerimiz tüm hızıyla yeni hikayeler ve karakterlerle sürmektedir.
Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Pastel Film
Efe İrvül "
Keremcem'i yapımcı şirketi yalanladı. Dizinin yapımcı şirketi Pastel Film ise konuyla ilgi olarak bir açıklama yayınlayarak söz konusu haberlerin doğruyu yansıtmadığını ifade ederek dizinin bitmeyeceğini söyledi: "Bazı internet sitelerinde yer alan "O Hayat Benim dizisi final yapıyor" haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Pastel Film olarak yapımcılığını üstendiğimiz "O Hayat Benim" haziran ayına kadar devam edecek olup çekimlerimiz tüm hızıyla yeni hikayeler ve karakterlerle sürmektedir. Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur. Pastel Film Efe İrvül "
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >