O (It) filmi, yeni sanal gerçeklik deneyimi videosuyla karşımızda

It (O) filmi için sanal gerçeklik videosu yayınlandı. Video, filmin beklentileri fazlaca karşılayacağını ortaya koyuyor denilebilir.
It (O) filmi için sanal gerçeklik videosu yayınlandı. Video, filmin beklentileri fazlaca karşılayacağını ortaya koyuyor denilebilir.

Mama filminden tanıdığımız Andrés Muschietti’nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu, New Line Cinema tarafından seyirciyle buluşturulacak olan Stephen King’in aynı isimli romanından uyarlanmış “O/It”, bir sanal gerçeklik deneyimi videosu paylaştı.

Derry’nin kasabası Maine’de çocuklar kaybolmaya başlar. Bu kayıplarla birlikte bir grup çocuk en büyük korku ve telaşlarıyla yüzyıllardır katil ve vahşet hikayeleriyle bilinen Pennywise isminde bir şeytan palyaçoyla yüzleşmek zorunda kalır. Hikâyenin, klasik Stephen King kalitesini yansıttığı aşikarken oyuncu kadrosundaki yetenekli isimlerle bu iddiayı daha da sağlam temellere oturttuğu söylenebilir. Filmin başrolündeki Pennywise’ı yani “O”yu Bill Skasgård canlandırıyor. Skasgård’a eşlik eden çocuk grubunun üyeleriyse Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis Finn, Wyatt Oleff Chosen Jacobs Jack, Dylan Grazer ve Nicholas Hamilton olarak sıralanıyor.

Stephen King’in yıllar önce TV dizisi olarak da karşımıza çıkmış olan bu eserinin yeni uyarlaması, sinemaseverleri korku içerisinde bırakma iddiasını sonuna kadar taşıyor. Filmin fragmanının oluşturduğu etki devam ediyorken şimdi yayınlanan sanal gerçeklik deneyimi videosuyla yüreklere dehşet saçma görevinin başarıyla yerine getirildiği söylenebilir. YouTube üzerinden videosu yayınlanan King’in en karanlık hikâyesinin Türkiye’de vizyona giriş tarihi 15 Eylül 2017 olarak belirlendi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >