O silah bulundu! Seri katilin cinayet sayısı 13'e çıktı

Müge Anlı
Müge Anlı

Müge Anlı, hayvan katili sanılan seri katilin bir cinayet dosyasını daha açtı! Ordu Terme'deki 3 ölümün daha cinayet olduğu ortaya çıktı.

Terme'deki yangında kayıp olan tüfek de, beş kişinin öldürülmesiyle cezaevine gönderilen Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde bulundu.

Kayıp tüfek seri katilin evinden çıktı

Beş farklı cinayetten suçlanan Çayıroğlu'nun bir cinayeti daha ortaya çıktı. Hayvan hırsızlığı nedeniyle yaklaşık 10 sene hapis yatan seri katil, yeni bir cinayetten daha sorumlu tutuldu.

Yangında öldüğü sanılan aileyi de o katletmiş!
Samsun Terme'de bir anne ve iki kız kardeşin ölümünün nedeninin de, Çayıroğlu'nun işlediği cinayet olduğu ortaya çıktı. Yangın sonucu hayatını kaybeden aile fertlerini de Çayıroplu'nun öldürdüğü ortaya çıktı.
Yangında öldüğü sanılan aileyi de o katletmiş! Samsun Terme'de bir anne ve iki kız kardeşin ölümünün nedeninin de, Çayıroğlu'nun işlediği cinayet olduğu ortaya çıktı. Yangın sonucu hayatını kaybeden aile fertlerini de Çayıroplu'nun öldürdüğü ortaya çıktı.
Kaybolan eşyalar evinde bulundu! 
Mehmet Ali Çayıroğlu'nun, Ordu'da yangın ya da zehirlenme süsü verilerek öldü sanılan 13 kişinin katili olduğu çıktı. Şüpheli ölüm sonucu kaybolan eşyaların Çayıroğlu'nun evinden çıkması, cinayetin sır perdesini araladı. Zehirlenme sonucu öldüğü söylenen anne ve iki kızının kaybolan silahı da, yine Çayıroğlu'nun evinde bulundu.
Kaybolan eşyalar evinde bulundu! Mehmet Ali Çayıroğlu'nun, Ordu'da yangın ya da zehirlenme süsü verilerek öldü sanılan 13 kişinin katili olduğu çıktı. Şüpheli ölüm sonucu kaybolan eşyaların Çayıroğlu'nun evinden çıkması, cinayetin sır perdesini araladı. Zehirlenme sonucu öldüğü söylenen anne ve iki kızının kaybolan silahı da, yine Çayıroğlu'nun evinde bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >