Salı akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı

Salı akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı
Salı akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı

Salı akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Listeye, Dünya Kupası maçları damgasını vurdu.

Salı akşamının reyting sonuçları açıklandı. Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler'in olmadığı akşam da zirvenin sahibi Survivor oldu. Listenin devam eden kısmını Dünya Kupası maçları oluşturdu.

Total grubu reyting sonuçları

                                    
                                    Survivor, aldığı 6.38 reyting ile en yakın rakibi Rusya-Mısır Dünya Kupası maçına 1 puanlık fark attı ve günü birincilik ile kapattı. Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler'in yokluğunda Müge Anlı ile Tatlı Sert programı elde ettiği 3.26'lık reyting ile günü beşinci tamamladı. Polonya - Senegal maçı listede yedinci sırada yer aldı.
Total grubu reyting sonuçları Survivor, aldığı 6.38 reyting ile en yakın rakibi Rusya-Mısır Dünya Kupası maçına 1 puanlık fark attı ve günü birincilik ile kapattı. Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler'in yokluğunda Müge Anlı ile Tatlı Sert programı elde ettiği 3.26'lık reyting ile günü beşinci tamamladı. Polonya - Senegal maçı listede yedinci sırada yer aldı.
AB grubu reyting sonuçları

                                    
                                    AB grubunda zirve Rusya - Mısır Dünya Kupası maçının oldu. Total grubunda elde ettiği reytingin 1 puan gerisinde kalan Survivor, listede üçüncü sırada yer aldı. Polonya - Senegal maçı, 3.56 reyting ile altıncı sırada yer aldı.
AB grubu reyting sonuçları AB grubunda zirve Rusya - Mısır Dünya Kupası maçının oldu. Total grubunda elde ettiği reytingin 1 puan gerisinde kalan Survivor, listede üçüncü sırada yer aldı. Polonya - Senegal maçı, 3.56 reyting ile altıncı sırada yer aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >