Oğlu yanı başında şehit olan Özel Harekatçı babanın söyledikleri yürekleri dağladı

Özel harekat polisi baba Süleyman Aydın'ın kullandığı araca, şehit polis oğlu Polat Aydın'ın ismi verildi.
Özel harekat polisi baba Süleyman Aydın'ın kullandığı araca, şehit polis oğlu Polat Aydın'ın ismi verildi.

Şırnak Silopi'de PKK'lı teröristler tarafından zırhlı polis aracına yapılan hain saldırıda şehit olan oğlunun cansız bedenini elleriyle saldırı yapılan araçtan çıkartan Özel Harekat Polisi Süleyman Aydın'ın söyledikleri yürekleri burktu.

Silopi'de mayınlı saldırının ardından olay yerine giden ekibin arasında bulunan özel harekat polisi baba Süleyman Aydın, oğlunun cesedini araçtan kendi çıkarmıştı. Silopi'de hala görevine devam eden baba Aydın'ın kullandığı zırhlı araca, şehit oğlunun adı verildi.

"Her gün onunla göreve çıkıyorum"

Vatan'ın haberine göre Aydın, duyduğu gururu, "Oğlumla omuz omuza görev yaptım. O benim sadece oğlum değil, silah arkadaşımdı. Cesedini kendi ellerimle o araçtan çıkardım. Çok zor zamanlar yaşadık. Ben oğlumla görev yaptığım yerdeyim. Adının yazdığı araca her bindiğimde, onunla omuz omuza vermiş gibi hissediyorum. Her gün onunla göreve çıkıyorum" sözleriyle anlattı.


Baba Aydın da, sosyal medyada bu fotoğrafı paylaşıp altına "Sabah Bismillah diyerek şehit oğlum Şahin Polat Aydın'ımla göreve başladık. Haydi hayırlısı bakalım. Mekanın cennet olsun inşallah oğlum. Ya sabır ya sabır" notunu düştü.



Polis zırhlı aracının geçişi sırasında yola döşenen mayınlar PKK tarafından patlatıldı..Araç resimdeki hale geldi... Olay yerine gelen ekibin içinde Özel harekatçı baba Süleyman Aydın da vardı...Baba aydın Şehit Oğlu Özel Harekatçı Şahin Polat Aydın'ın yanmış naaşını kucaklayarak çıkardı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >