Okan Bayülgen'den sevenlerine sürpriz

Okan Bayülgen.
Okan Bayülgen.

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan Okan Bayülgen'den sevenlerine bir sürpriz geldi. Bayülgen gelen haberlere göre ekim ayında ulusal bir kanal olan TV100'de izleyicisiyle buluşacak. Sunucu bu haberi sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak duyurdu. Şovmen fotoğrafa, ''Yakında'' notunu düştü.

Ünü şovmen ve sunucu Okan Bayülgen uzun yıllar televizyon programları ve yaptığı farklı içeriklerle karşımıza çıktı. Uzun zamandır ekranda olmayan Bayülgen'in farklı bir konsept hazırlığı içerisinde olduğu ve sevenleriyle buluşmaya hazırlandığı öğrenildi.

Ekranlara dönecek

Ünlü şovmen Okan Bayülgen ekranlara geri dönüyor. Bayülgen’in 3N Medya ile anlaştığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Bayülgen, daha önceki programlarından farklı bir format üzerinde çalışıyor.

Programın haftada kaç gün olacağı, adı ve süresi de format ile birlikte şekillenecek. Bayülgen, Televizyon Makinası, Makina, Disko Kralı, Medya Kralı, Muhabbet Kralı, Kral Çıplak ve Zaga isimleriyle, yıllarca reyting rekorları kıran şov programlarına imza atmıştı.

Okan Bayülgen uzun zaman sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor.
Okan Bayülgen uzun zaman sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Sosyal medya hesabından paylaştı

Okan Bayülgen sevenlerine ekrana döneceğinin müjdesini sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, ''Yakında'' yazarak verdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >