Okan Kurt'tan haciz haberlerine açıklama geldi

Okan Kurt'tan açıklama
Okan Kurt'tan açıklama

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın kayınpederine bağlı olan Martaş adlı lojistik şirketine icra geldiği haberleri gündeme oturmuştu.

Demet Akalın’ın kayınpederi Abdi Kurt ile eşi Okan ve kaynı Ozan Kurt'a ait olan Martaş Lojistik Şirketi, borçlarından dolayı icralık oldu. Şirkete ait tırlara haciz getirilmesinin ardından Okan Kurt'un avukatı konuyla alakalı basın açıklaması yaparak şirketin zor zamanlardan geçtiğini belirtti.

Okan Kurt'tan bu konuyla alakalı, avukatı aracılığıyla bir açıklama geldi. Açıklamada, "Bugün basına çıkan haberlerle ilgili müvekkilim Okan Kurt ve Martaş şirketi adına yapılan haberlere cevap vererek sayın kamuoyunu aydınlatma gereğimiz doğmuştur. Ülkemizdeki döviz hareketliliğinin, sektördeki üst rekabet ve müvekkil şirkete yapılan saldırılar sonucunda, dar boğaza düşerek finansal problemler yaşanmasına sebep olmuştur. Bu süreç 3 aydır başlamış durumdadır ve bu sürede Türkiye'nin devi olan bir otomotiv şirketine bütün borç kapatılmıştır. Sıralı bir şekilde şirketin bütün mal varlığı ile borçların tamamı kapatılacaktır. Bu süreç zamana yayılarak sıralı bir şekilde yapılacaktır. Müvekkil şirket yöneticileri bütün alacaklılarla görüşmelerini devam ettirerek, karşılıklı anlayış çerçevesinde süreci devam ettirmektedirler. Bugün basına yansıyan haber, 3 aydır yaşanan bir süreç olmak ile beraber bu süreçte müvekkilin ticari ilişkisi olan firmalar ve çalışılan bütün bankalara anlayışlarından dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Okan Kurt kimdir?

Okan Kurt
Okan Kurt

Aslen Gaziantep kökenli olan Okan Kurt, 1982 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri ailesinin işleri dolayısıyla ticaretin içinde olan Okan Kurt bir süre ABD'de eğitim aldı. Bir dönem İtalya'da da yaşadı. Kendi camiasında başarılı bir iş adamı olarak tanındı. 2012 yılında görkemli bir düğün ile ünlü pop sanatçısı Demet Akalın ile hayatını birleştirdi. Türkiye’nin en çok konuşulan çiftlerinden olan Demet Akalın - Okan Kurt çiftinin bu evlilikten 2014 yılında "Hira" adını verdikleri bir kızları oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >