Oktay Kaynarca'dan Deniz Çakır açıklaması

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, rol arkadaşı Deniz Çakır'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden, yansıtıldığı gibi özel hayatı sebebiyle çıkarılmadığını belirtti.

Deniz Çakır
Deniz Çakır
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

"Hayatta en sevmediğim insan tipi bilgisi olmadan fikri olanlardır..İşin vahameti bu arkadaş bilgisiz olduğu gibi bir de alakasız ve bir de konuya ta Amerika'dan dahil, yani yazısını ta oralardan yazıp yayınlatıyor.. Bu ara moda bu AMERİKA ya gidince yürek yemiş gibi olmak..Şimdi sözüm ona köşe yazarı bu arkadaşa tavsiyem benim bu güne dek çalıştığım bütün iş arkadaşlarımı bulması, tek tek konuşması onlara anlattırması benim o sözünü ettiği set arkasının şartlarının daha iyi olması için neler yaptığımı...!.. "

Diziden çıkarılma sebebi özel hayatı değil

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

"Hiç sormadınız ama ben söyleyeyim mesela beni de sık sık dahil ettiğiniz Deniz Çakır'ın diziden ayrılma nedeninin asla özel hayatı olmadığını, asla özel hayatı ile herhangi bir yaptırım herhangi bir zorlama olmadığını ..Sayın köşe yazarına tavsiyem öyle Amerika'lardan memleketine dair yalan yanlış şeyler yazıp atıp tutacağına gel sokağa in araştır sor öğren,o kalemi öyle al eline, öyle hak et o köşeyi..."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >