'Olacak O Kadar' oyuncusu Ali Demirel hayatını kaybetti

Oyuncu Ali Demirel
Oyuncu Ali Demirel

'Olacak O Kadar' skeçleriyle ünlenen oyuncu Ali Demirel, ileri derece zatürre şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı Marmaris'te hayatını kaybetti.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ileri derece zatürre şikayetiyle hastaneye kaldırılan oyuncu Ali Demirel, 77 yaşında hayatını kaybetti.

Marmaris'te yalnız yaşayan sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Demirel, dün öğle saatlerinde evinde fenalaştı. İhbar üzerine eve gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Demirel'e, ileri derece zatürre teşhisi konuldu. Böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı da bulunan Demirel, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Ali Demirel'in yakınları ve dostlarının, cenazeyi nerde ve ne zaman defnedeceğini kararlaştırmak için İstanbul'dan ilçeye geleceği belirtildi.

  • Ali Demirel kimdir?
  • Ali Demirel, 13 Mart 1944, İstanbul doğumlu, Türk tiyatro ve sinema sanatçısıdır.
  • 1944 yılında İstanbul’da doğan oyuncu, sinemada bir çok projede, polis, icra memuru, garson gibi karakterleri canlandırmış bir isimdir.
  • Ali Demirel, Levent Kırca ve Oya Başar'ın bir döneme damga vuran Olacak O Kadar adlı komedi programında yer alan isimlerden biriydi.
  • Olacak O Kadar hakkında

  • Olacak O Kadar, Levent Kırca'nın oluşturduğu ve oyuncu kadrosunun başında bulunduğu, 22 yıl boyunca çeşitli Türk televizyon kanallarında yayınlanan ve halkın sorunlarını anlatan bir eleştirel güldürü programıdır.

    Program, yayın hayatına 1988 yılından 2005 yılına dek aralıksız devam etmiştir. İlk olarak 22 Nisan 1988-13 Mayıs 1988 tarihleri arasında TRT 2'de yayınlanan program, 6 Ekim 1988-29 Aralık 1989 tarihleri arasında da TRT 1'de yayınlanmıştır. Ardından çeşitli kanallarda yayınlanan program, son olarak 2009 yılının Mayıs ayında Fox'ta yayınlanmaya başlamıştır. Kış arasıyla biten program, yeni bölümleriyle Fox'ta 6 Mart 2010 yılında yeniden yayınlanmaya başladı, fakat çeşitli sebeplerden dolayı yayından kaldırıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >