Olacak O Kadar'ın ünlü oyuncusundan kötü haber! Tat ve koku duyularını kaybetti

Olacak O Kadar
Olacak O Kadar

Olacak O Kadar programında senelerce rol alan ünlü oyuncu düşerek şiddetli kafa travması geçirdi.

Olacak O Kadar'ın başarılı oyuncularından tiyatrocu Ahmet Çevik'ten kötü haber geldi. Magazin dünyasının felaket tellalı olarak bilinen şarkıcı Onur Akay, haberi duyuran isim oldu.

Akay, ameliyat sonrası Çevik'i ziyaret ederek fotoğraflarını çekti ve sosyal medya hesabından şu sözler ile paylaştı: "Tiyatrocu dostum Ahmet Çevik, görünmez bir kaza geçirdi ve ameliyat oldu. Düşerek şiddetli kafa çarpması nedeni ile tat ve koku alma duyularını kaybeden ve burnunda şekil bozukluğu oluşan arkadaşımı ziyaret ettim ve merak eden sevenleri için fotoğraflarını çektim. Acil şifalar"

Ahmet Çevik kimdir?
Ekran severler tarafından Levent Kırca ve Oya Başar Tiyatrosu ile tanınan Ahmet Çevik çalışmalarını Tümay Özokur Ajansına bağlı olarak sürdürmektedir.
Bugüne kadar Olacak O Kadar, Bekarlık Sultanlık mı?, Ayrılsak da Beraberiz, Çarli İş Başında, Tatlı Hayat, Çifte Bela, İki Arada, Kendini Bırak Gitsin, Profesyonel Çaylaklar, İnadım İnat, Berberler, Dilan Gelin, Meçhule Gidenler, Rating Kasabası, Dönüş, Düello, Evimin Erkeği, Gemilerde Talim Var, Koçero, Töre, 46 Numara, Osmanlı Cumhuriyeti, Pulsar, Süper Kardeşler, Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas, Arkadaşım Max, Delisin! Delisin! gibi bir çok projede rol almıştır.
1972 yılında dünyaya gelen Ahmet Çevik İstanbul doğumludur.
Ahmet Çevik kimdir? Ekran severler tarafından Levent Kırca ve Oya Başar Tiyatrosu ile tanınan Ahmet Çevik çalışmalarını Tümay Özokur Ajansına bağlı olarak sürdürmektedir. Bugüne kadar Olacak O Kadar, Bekarlık Sultanlık mı?, Ayrılsak da Beraberiz, Çarli İş Başında, Tatlı Hayat, Çifte Bela, İki Arada, Kendini Bırak Gitsin, Profesyonel Çaylaklar, İnadım İnat, Berberler, Dilan Gelin, Meçhule Gidenler, Rating Kasabası, Dönüş, Düello, Evimin Erkeği, Gemilerde Talim Var, Koçero, Töre, 46 Numara, Osmanlı Cumhuriyeti, Pulsar, Süper Kardeşler, Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas, Arkadaşım Max, Delisin! Delisin! gibi bir çok projede rol almıştır. 1972 yılında dünyaya gelen Ahmet Çevik İstanbul doğumludur.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >