Ölen annesi erkek çıkan genç kız hakkında şoke eden tesadüf!

Nail Ç
Nail Ç

Ölen annesi erkek çıktı! Bakın nasıl bir tesadüfle karşılaştılar

Hafta içi her gün atv'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında şaşkına çeviren bir olay yaşanmıştı. 60 yaşındaki emekli hemşire Şükran Aktaş'ın ölümünün şüpheli bulunmasının ardından, Adli Tıp inceleme yaparken Aktaş’ın aslında erkek olduğu ve gerçek isminin Nail Ç. olduğu gerçeğini ortaya çıkartmıştı.

27 Şubat 1994'te Çorlu Devlet Hastanesi'nde Funda adında bir bebek bakımlı, iri yarı, siyah saçlı, elleri ojeli bir kadın tarafından götürüldü.

İstanbul Kumburgaz'da yaşayan 60 yaşındaki Şükran Aktaş, 8 Mart'ta evinde fenalaşıp kalp krizi geçirdi. 22 yaşındaki kızı T.K. tarafından Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şükran Aktaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Ama hastaneye 'Şükran Aktaş' ismi yazan pembe kimlikle gelen kişinin erkek olduğu ve adının da Nail Ç. ortaya çıkınca ortalık karıştı.

Ortalık karıştı!
İstanbul Kumburgaz'da yaşayan 60 yaşındaki Şükran Aktaş, 8 Mart'ta evinde fenalaşıp kalp krizi geçirdi. 22 yaşındaki kızı T.K. tarafından Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şükran Aktaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Ama hastaneye 'Şükran Aktaş' ismi yazan pembe kimlikle gelen kişinin erkek olduğu ve adının da Nail Ç. ortaya çıkınca ortalık karıştı.
Ortalık karıştı! İstanbul Kumburgaz'da yaşayan 60 yaşındaki Şükran Aktaş, 8 Mart'ta evinde fenalaşıp kalp krizi geçirdi. 22 yaşındaki kızı T.K. tarafından Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şükran Aktaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Ama hastaneye 'Şükran Aktaş' ismi yazan pembe kimlikle gelen kişinin erkek olduğu ve adının da Nail Ç. ortaya çıkınca ortalık karıştı.
Tesadüfün böylesi!
Aradan  1 yıl geçtikten sonra Müge Anlı'ya katılan bir aile, herkesi şoke etti. 27 Şubat 1994'te Çorlu Devlet Hastanesi'nde Funda adında bir bebek bakımlı, iri yarı, siyah saçlı, elleri ojeli bir kadın tarafından götürüldü.
Tesadüfün böylesi! Aradan 1 yıl geçtikten sonra Müge Anlı'ya katılan bir aile, herkesi şoke etti. 27 Şubat 1994'te Çorlu Devlet Hastanesi'nde Funda adında bir bebek bakımlı, iri yarı, siyah saçlı, elleri ojeli bir kadın tarafından götürüldü.
''Beni hemşire diye çalıştığı yerden çalmış olabilir.''
Artık kimseye güvenmediğini belirten T.K. şunları söyledi: "Olay ilk ortaya çıktığında babama, 'Senin yaptığın şey seçim ama benimki değil. Ben buna mecbur bırakıldım. Sen sonuçlarını kabul ederek başlamışsındır ama ben değil' dedim. O da bana, 'Sen ne biliyorsan ben de onu biliyorum. Biraz zaman geçsin gerçek aileni araştırıp bulacağım' dedi. Benim annem kim? Şu an babamın yanında kalıyorum. İnanın her şey olabilir. İnsanlara olan inancımı kaybettim, herkes biliyor da olabilir bilmiyor da olabilir. DNA testi yapıldı. Ölümü, yaşadığımız olay, sahte kimlik ve diploma çok yönlü soruşturuluyor. 1993 yılında hastanede hemşire olarak çalışmış. Beni hemşire diye çalıştığı yerden çalmış olabilir.''
''Beni hemşire diye çalıştığı yerden çalmış olabilir.'' Artık kimseye güvenmediğini belirten T.K. şunları söyledi: "Olay ilk ortaya çıktığında babama, 'Senin yaptığın şey seçim ama benimki değil. Ben buna mecbur bırakıldım. Sen sonuçlarını kabul ederek başlamışsındır ama ben değil' dedim. O da bana, 'Sen ne biliyorsan ben de onu biliyorum. Biraz zaman geçsin gerçek aileni araştırıp bulacağım' dedi. Benim annem kim? Şu an babamın yanında kalıyorum. İnanın her şey olabilir. İnsanlara olan inancımı kaybettim, herkes biliyor da olabilir bilmiyor da olabilir. DNA testi yapıldı. Ölümü, yaşadığımız olay, sahte kimlik ve diploma çok yönlü soruşturuluyor. 1993 yılında hastanede hemşire olarak çalışmış. Beni hemşire diye çalıştığı yerden çalmış olabilir.''
Şoke eden olay!
Müge Anlı'da yaşanan bu olay, herkesi şoke etti. Anlı'nın programına katılan kadın 1994'te kaybolan kızı için Müge Anlı'ya başvurdu. Kızın, geçen sene vefat eden sahte hemşire tarafından kaçırıldığı düşünülüyor.
Şoke eden olay! Müge Anlı'da yaşanan bu olay, herkesi şoke etti. Anlı'nın programına katılan kadın 1994'te kaybolan kızı için Müge Anlı'ya başvurdu. Kızın, geçen sene vefat eden sahte hemşire tarafından kaçırıldığı düşünülüyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >