'Ölene Kadar' ilk bölümüyle seyirciden tam not aldı

Başrollerini Engin Akyürek, Fahriye Evcen ve Sarp Levendoğlu'nun paylaştığı "Ölene Kadar", dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle seyirciyi ekrana kitledi.

Yayınlanan fragmanlarıyla ve oyuncu kadrosuyla kaliteli bir yapım olduğu daha yayınlanmadan belli olan "Ölene Kadar", dün akşam ekrana gelen bölümle beklentileri boşa çıkarmadı. Yaklaşık iki yıldır ekranlardan uzak kalan Fahriye Evcen'e son zamanların popüler isimlerinden Engin Akyürek ve Sarp Levendoğlu eşlik ediyor.


Diziseverleri ekran başına kitleyen yeni dizinin konusu da oldukça ilgi çekici.
Dağhan, 11 yıl önce, genç bir doktor adayıyken, sevdiği ve evlenmek üzere olduğu kadının (Beril) babasını (Sezai) öldürmekten suçlu bulunmuş ve hapse atılmıştır. Olay aslında tabii ki bir komplodur. Beril'e âşık olan Ender bu komployu düzenlemiş; hem kendisi hakkında büyük bir sırrı bilen Sezai'den kurtulmuş, hem de Beril'i elde etmiştir.

Dağhan'ı hapisten çıkaran kişi ise, çiçeği burnunda bir avukat olan ve bu dava ilk davası olan, genç ve güzel Selvi'dir. Selvi, herkesin gözünden kaçan bir delil bulmuş, Dağhan'ı bu davayı yeniden açmaya ikna etmiş ve sonunda Dağhan'ın serbest kalmasını sağlamıştır. Bu her şeyin başlangıcı olacaktır.
Diziseverleri ekran başına kitleyen yeni dizinin konusu da oldukça ilgi çekici. Dağhan, 11 yıl önce, genç bir doktor adayıyken, sevdiği ve evlenmek üzere olduğu kadının (Beril) babasını (Sezai) öldürmekten suçlu bulunmuş ve hapse atılmıştır. Olay aslında tabii ki bir komplodur. Beril'e âşık olan Ender bu komployu düzenlemiş; hem kendisi hakkında büyük bir sırrı bilen Sezai'den kurtulmuş, hem de Beril'i elde etmiştir. Dağhan'ı hapisten çıkaran kişi ise, çiçeği burnunda bir avukat olan ve bu dava ilk davası olan, genç ve güzel Selvi'dir. Selvi, herkesin gözünden kaçan bir delil bulmuş, Dağhan'ı bu davayı yeniden açmaya ikna etmiş ve sonunda Dağhan'ın serbest kalmasını sağlamıştır. Bu her şeyin başlangıcı olacaktır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >