Olimpiyat şampiyonları Ertem Şener'e karşı

Trt ekranlarında yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz adlı programın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde eğlenceli bir çekişmeye tanıklık edilecek.

Ünlü sunucu Ertem Şener'in sunumuyla ekrana gelen yarışmada 2016 Olimpiyatlarında kazandıkları madalyalar ile göğsümüzü kabartan Taha Akgül ve Rıza Kayaalp yarışacak.
Hedef: Şener'i suya düşürmek
% 100 yerli format olan Kendi Düşen Ağlamaz adlı programda amaç; sorulan sorulara doğru yanıt verip, final sorusunu da bilerek sunucuyu denize düşürmek. Yanlış verilen bir cevap da suya düşmek ise oyunun en kritik kısmı oluyor. Akgül ve Kayaalp yalnızca minder de değil, kutuların üzerinde de ne kadar güçlü olduklarını ispat etmeye çalışacaklar.
Hedef: Şener'i suya düşürmek % 100 yerli format olan Kendi Düşen Ağlamaz adlı programda amaç; sorulan sorulara doğru yanıt verip, final sorusunu da bilerek sunucuyu denize düşürmek. Yanlış verilen bir cevap da suya düşmek ise oyunun en kritik kısmı oluyor. Akgül ve Kayaalp yalnızca minder de değil, kutuların üzerinde de ne kadar güçlü olduklarını ispat etmeye çalışacaklar.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >