Ölüm diyetine giren İdo'nun son hali korkuttu!

İdo
İdo

Ölüm diyetine girip gün geçtikçe kilo veren İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun son hali korkuttu!

Ölüm diyetine girip gün geçtikçe kilo veren İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun son hali korkuttu. "Zayıflamak için ölüm orucuna girdim" diyen İdo'nun fotoğrafı, sosyal medyayı salladı.

''Hasta gibi olmuşsun''
Ölüm diyetine girip hızla kilo kaybeden İdo Tatlıses'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraf, hayranlarını kahretti. Takipçileri tarafından ilk göze çarpan şey İdo Tatlıses'in verdiği kilolar oldu. İdo'yu gören sevenleri "Artık daha fazla kilo verme, hasta gibi olmuşsun" yorumunda bulundu.
''Hasta gibi olmuşsun'' Ölüm diyetine girip hızla kilo kaybeden İdo Tatlıses'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraf, hayranlarını kahretti. Takipçileri tarafından ilk göze çarpan şey İdo Tatlıses'in verdiği kilolar oldu. İdo'yu gören sevenleri "Artık daha fazla kilo verme, hasta gibi olmuşsun" yorumunda bulundu.
Son hali şoke etti!
Geçtiğimiz aylarda 15 kiloyu nasıl verdiğini, "İlk iki haftada sekiz kilonun üstünde verdim. Gerçekten çok yiyorum. İyice abartmıştım, öğünde dört beş tane hamburger yemeye başladım'' sözleriyle anlatan İdo'nun son hali herkesi şaşırttı.
Son hali şoke etti! Geçtiğimiz aylarda 15 kiloyu nasıl verdiğini, "İlk iki haftada sekiz kilonun üstünde verdim. Gerçekten çok yiyorum. İyice abartmıştım, öğünde dört beş tane hamburger yemeye başladım'' sözleriyle anlatan İdo'nun son hali herkesi şaşırttı.
''Ölüm orucuna girdim''
İdo, ''Yaza giriyoruz nasıl sağlıklı kilo verebilirim? Ayda 2 kilo benim işime gelmiyor. Zayıflamak için ölüm orucuna girdim. Aşırı bir diyet yaptım. Zararı olmadı diyemem, muhtemelen olmuştur. Şimdi normal sürecime geri döndüm. Bir İrem Derici olamadım yani" açıklamasında bulundu.
''Ölüm orucuna girdim'' İdo, ''Yaza giriyoruz nasıl sağlıklı kilo verebilirim? Ayda 2 kilo benim işime gelmiyor. Zayıflamak için ölüm orucuna girdim. Aşırı bir diyet yaptım. Zararı olmadı diyemem, muhtemelen olmuştur. Şimdi normal sürecime geri döndüm. Bir İrem Derici olamadım yani" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >