Ölüm haberi gelen müzisyenin cesedinde dikkat çeken detay!

Metin
Metin

Antalya’nın Kaş ilçesinde 22 Haziran’da kaybolan müzisyen Metin Kor’un cesedinde dikkat çeken detay!

Antalya'da kaybolan müzisyen Metin Kor'un, cesedi kaybolduğu bölgeye yaklaşık 1 km uzaklıkta bulunan Subaşı Yaylasında bir kayanın dibinde bulundu. Kor'un 8 metre yüksekteki kayalıklardan düşerek hayatını kaybettiği belirlendi.

Kor'un bulunması için bölgede yapılan çalışmaların 7'nci gününde, kamp alanına yakın Subaşı Yaylası'nda AFAD ekipleri tarafından üzeri çıplak bir erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin Metin Kor'a ait olduğu kesinleşti.

Antalya’nın Kaş ilçesinde 22 Haziran’da kaybolan müzisyen Metin Kor’un cesedinde dikkat çeken detay!


İşte dikkat çeken detay!
Metin Kor'un bulunması için bölgede yapılan çalışmaların 7'nci gününde, kamp alanına yakın Subaşı Yaylası'nda AFAD ekipleri tarafından üzeri çıplak bir erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin Metin Kor'a ait olduğu kesinleşti. Kor'un bir kayanın dibinde bulunduğu ve 8 metre yüksekteki kayalıklardan düşerek hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Kor'un cesedinin çıplak bulunması, ölümü hakkında dikkatleri üzerine çekti.
İşte dikkat çeken detay! Metin Kor'un bulunması için bölgede yapılan çalışmaların 7'nci gününde, kamp alanına yakın Subaşı Yaylası'nda AFAD ekipleri tarafından üzeri çıplak bir erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin Metin Kor'a ait olduğu kesinleşti. Kor'un bir kayanın dibinde bulunduğu ve 8 metre yüksekteki kayalıklardan düşerek hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Kor'un cesedinin çıplak bulunması, ölümü hakkında dikkatleri üzerine çekti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >