Oluşturduğu derin mana hazırladığı eserlerde vuku buluyor: Emir Rıfat Işık

"Gökyüzünün mavisinde kaybolanlardan, suyun sessizliğinde ıslananlardan, kalbi yanmışlardan, yarattıklarının gözlerinde seni arayanlardan, bir meftunun sözünde, darda olanın nefesinde, yolda kalanın ayak sesinde, sana ulaştır..."

Yaptığı hat sanatı çalışmalarını instagram hesabından paylaşarak geniş bir takipçi kitlesi elde eden genç sanatçı Emir Rıfat Işık; sadece eserleri değil, bu eserlere yüklemiş olduğu derin manaları temsilen yazdığı yazılar ile de oldukça başarılı bir sanatçı.
Emir Rıfat Işık Kimdir?

                                    
                                    Aslen İzmirlidir. 2010 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Endüstri Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Ilk tasarım ödülünü Packet Phone konsept tasarımıyla kazandı. Birincilik ödülü alan bu proje aynı yıl Milano'da sergilendi. Dünya çapında başarılı birçok dergiye konu oldu. Bir yıl sonunda proje, Amerika'nın en ünlü teknoloji yayınları tarafından dünyanın en sevilen 5 konsept tasarımı seçildi.
Packet Phone,  2011 yılında Cambridge University'nin ders kitaplarında örnek çalışma olarak yer aldı. Los Angeles'da bir tasasım firmasından teklif alınca, öğrencilik yılları farklı bir şekil almaya başladı.
Emir Rıfat Işık Kimdir? Aslen İzmirlidir. 2010 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Endüstri Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Ilk tasarım ödülünü Packet Phone konsept tasarımıyla kazandı. Birincilik ödülü alan bu proje aynı yıl Milano'da sergilendi. Dünya çapında başarılı birçok dergiye konu oldu. Bir yıl sonunda proje, Amerika'nın en ünlü teknoloji yayınları tarafından dünyanın en sevilen 5 konsept tasarımı seçildi. Packet Phone, 2011 yılında Cambridge University'nin ders kitaplarında örnek çalışma olarak yer aldı. Los Angeles'da bir tasasım firmasından teklif alınca, öğrencilik yılları farklı bir şekil almaya başladı.

Layık olduğun gibi yaşa.. el-Vedüd, seven ve sevilmeye lâyık olan.. #illustration #handlettering #art #sufi #love #emirrifatisik

Emir Rıfat Işık (@emirrifatisik) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Biz; kuşlardan uçmayı, balıklardan susmayı öğrendik.. #illustration #art #love #handlettering #emirrifatisik

Emir Rıfat Işık (@emirrifatisik) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Geceyi verip sabahı edene, yedirip içirene, türlü dertlere sabrını verene şükürler 🙏🏼 #love #coffee #emirrifatisik

Emir Rıfat Işık (@emirrifatisik) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Çünkü aslında, benimle senin aranda ben ve sen yoktu.. #illustration #watercolor #art #love #emirrifatisik

Emir Rıfat Işık (@emirrifatisik) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >