Ömürlük arşiv: 2016'nın en iyi 40 filmi

Film ararken ilk yaptığımız iş, hemen IMDb sayfasına bakmak ve puanını kontrol etmek oluyor. Peki ya birisi bunu sizin için yapmış olsa nasıl olurdu? Evet, biz de "Efsane olur" diye düşündük ve 2016 yılında 7.0 puandan fazla olan filmleri sizler için bir araya getirdik.

Bugünlerde iyi film bulmak bir hayli zor, farkındayız... Biz de boş durmadık ve IMDb puanı ile 2016 yılına damga vurmuş en iyi 40 filmi sizler için derledik. 7.0 puan barajını aşan tam tamına 40 (kırk) filmin yer aldığı arşivlik listemiz aşağıda sizleri bekliyor. "Ha yaşa be" dediğinizi duyar gibiyiz, iyi seyirler...


*Film özetleri beyazperde.com'dan alınmıştır.
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children / IMDb: 7.1

                                    
                                    Ransom Rigg'in aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Tim Burton'ın üstlediği filmin başrollerinde Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson, Allison Janney gibi isimleri yer alıyor. Bu fantastik filmde Jacob Portman, ipuçlarını izleyerek kendini gizemli bir adada bulur. Adada Bayan Peregrinin evinde yaşayan kendisi gibi özel güçlere sahip çocukları keşfeder ve onları peşlerindeki korkunç yaratıklardan korumaya çalışır.
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children / IMDb: 7.1 Ransom Rigg'in aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Tim Burton'ın üstlediği filmin başrollerinde Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson, Allison Janney gibi isimleri yer alıyor. Bu fantastik filmde Jacob Portman, ipuçlarını izleyerek kendini gizemli bir adada bulur. Adada Bayan Peregrinin evinde yaşayan kendisi gibi özel güçlere sahip çocukları keşfeder ve onları peşlerindeki korkunç yaratıklardan korumaya çalışır.
The Infiltrator / IMDb: 7.1

                                    
                                    ABD'li Gümrük Memuru, Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın karıştığı kara para aklama düzenini ortaya çıkarır. Brad Furman filmin yönetmenliğini üstlenirken, filmin başrollerde ise; Bryan Cranston, John Leguizamo, Diane Kruger, Amy Ryan gibi isimleri görüyoruz.
The Infiltrator / IMDb: 7.1 ABD'li Gümrük Memuru, Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın karıştığı kara para aklama düzenini ortaya çıkarır. Brad Furman filmin yönetmenliğini üstlenirken, filmin başrollerde ise; Bryan Cranston, John Leguizamo, Diane Kruger, Amy Ryan gibi isimleri görüyoruz.
Storks / IMDb: 7.1

                                    
                                    Leylekler'in bebekleri getirdiği devir kapanmış, şimdilerde global bir internet perakende şirketi için paket dağımı yapmaktadırlar. Dev internet mağazası Cornerstore.com'da çalışan ve terfi etmek üzere olan leylek Juinor yanlışlıkla Bebek Yapma Makinesi'ni çalıştırır ve istenmeyen tatlı bir bebek dünyaya gelir. Uzun yıllardır bebek teslimi yapmayan Junior ve Leylek Dağı'ndaki tek insan Tulip'in bu bebeğe ev bulmaları gerekmektedir. 
İkilinin eğlenceli yolculuğunu anlatan filmin yönetmen koltuğunda Nocholas Stoller ve Doug Sweetland oturuyor. Stoller'in yazdığı metnin seslendirmesini Andy Samberg, Keegan-Michael Key, Kelsey Grammer gibi ünlü ses sanatçıları yapıyor.
Storks / IMDb: 7.1 Leylekler'in bebekleri getirdiği devir kapanmış, şimdilerde global bir internet perakende şirketi için paket dağımı yapmaktadırlar. Dev internet mağazası Cornerstore.com'da çalışan ve terfi etmek üzere olan leylek Juinor yanlışlıkla Bebek Yapma Makinesi'ni çalıştırır ve istenmeyen tatlı bir bebek dünyaya gelir. Uzun yıllardır bebek teslimi yapmayan Junior ve Leylek Dağı'ndaki tek insan Tulip'in bu bebeğe ev bulmaları gerekmektedir. İkilinin eğlenceli yolculuğunu anlatan filmin yönetmen koltuğunda Nocholas Stoller ve Doug Sweetland oturuyor. Stoller'in yazdığı metnin seslendirmesini Andy Samberg, Keegan-Michael Key, Kelsey Grammer gibi ünlü ses sanatçıları yapıyor.
Warcraft / IMDb: 7.1

                                    
                                    World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak amacıyla, Azeroth krallığının eteklerine gelirler. Azeroth krallığı barışçıl ortamdan yana olsa da eşikteki bu savaş kaçınılmazdır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkım bekler, diğeri de yok olma ihtimaliyle karşı karşıyadır. Bu karşıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler. Filmin yönetmenliğini Moon filmiyle sinemaya esaslı bir giriş yapan, genç neslin umut vaadeden yönetmenlerinden Duncan Jones yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel W isimleri yer alıyor. Filmin yapımcıları ise Legendary Pictures, Blizzard Entertainment ve Atlas Entertainment firmaları.
Warcraft / IMDb: 7.1 World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak amacıyla, Azeroth krallığının eteklerine gelirler. Azeroth krallığı barışçıl ortamdan yana olsa da eşikteki bu savaş kaçınılmazdır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkım bekler, diğeri de yok olma ihtimaliyle karşı karşıyadır. Bu karşıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler. Filmin yönetmenliğini Moon filmiyle sinemaya esaslı bir giriş yapan, genç neslin umut vaadeden yönetmenlerinden Duncan Jones yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel W isimleri yer alıyor. Filmin yapımcıları ise Legendary Pictures, Blizzard Entertainment ve Atlas Entertainment firmaları.
X-Men: Apocalypse / IMDb: 7.2 

                                    
                                    Medeniyetin şafağından beri, Apocalypse'e tanrı gözüyle bakılmaktadır. Marvel'in X-Men evreninin ilk ve en güçlü mutantı Apocalypse, birçok mutantın özelliğini kendinde toplayarak ölümsüz ve yenilmez olmuştur. Binlerce yıllık uykusundan uyandığında bulduğu dünya, onu büyük hayal kırıklığına uğratır. Kendine mutantlardan güçlü bir takım oluşturur. İçinde Magneto'nun (Michael Fassbender) da bulunduğu takımın amacı insanoğlunu gezegenden temizlemek ve Apocalypse'in saltanat sürebileceği bir dünya hazırlamaktır. Dünyanın kaderi dengede durmaktadır. Professor X'in (James McAcoy) de yardımıyla, Raven (Jennifer Lawrence) genç bir X-Men takımına yardım etmeli ve insanoğlunu tamamen yok oluştan kurtarmalıdır.
X-Men: Apocalypse / IMDb: 7.2 Medeniyetin şafağından beri, Apocalypse'e tanrı gözüyle bakılmaktadır. Marvel'in X-Men evreninin ilk ve en güçlü mutantı Apocalypse, birçok mutantın özelliğini kendinde toplayarak ölümsüz ve yenilmez olmuştur. Binlerce yıllık uykusundan uyandığında bulduğu dünya, onu büyük hayal kırıklığına uğratır. Kendine mutantlardan güçlü bir takım oluşturur. İçinde Magneto'nun (Michael Fassbender) da bulunduğu takımın amacı insanoğlunu gezegenden temizlemek ve Apocalypse'in saltanat sürebileceği bir dünya hazırlamaktır. Dünyanın kaderi dengede durmaktadır. Professor X'in (James McAcoy) de yardımıyla, Raven (Jennifer Lawrence) genç bir X-Men takımına yardım etmeli ve insanoğlunu tamamen yok oluştan kurtarmalıdır.
The Magnificent Seven / IMDb: 7.2 

                                    
                                    Vahşi Batı'da yedi silahşör sanayici Bartholow Bogue'un sert yönetimi altındaki fakir bir köyü korumak için tutulur. Ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı adamlardan oluşan bu grupta Sam Chisolm, Josh Farraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez ve Red Harvest yer almaktadır. Bu 7 kişilik grup sakin Rose Creek kasabasını gelecek büyük saldırıya karşı hazırlarken, kendi içlerindeki değerleri de yeniden keşfederler.
The Magnificent Seven / IMDb: 7.2 Vahşi Batı'da yedi silahşör sanayici Bartholow Bogue'un sert yönetimi altındaki fakir bir köyü korumak için tutulur. Ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı adamlardan oluşan bu grupta Sam Chisolm, Josh Farraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez ve Red Harvest yer almaktadır. Bu 7 kişilik grup sakin Rose Creek kasabasını gelecek büyük saldırıya karşı hazırlarken, kendi içlerindeki değerleri de yeniden keşfederler.
War Dogs / IMDb: 7.2 

                                    
                                    Başrollerini Miles Teller ve Jonah Hill'in paylaştığı Todd Phillips filmi gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek yazıldı. Miami'de yaşayan ve Irak Savaşı süresince küçük işletmelerin ABD Ordusu'nun sözleşmelerine dahil olmasını sağlayan anlaşmadan faydalanan iki genç arkadaş, bu az bilinen hükümet girişimini suistimal etmekte ve giderek daha zengin olmaktadır. Ancak ikili Afgan Ordusu'yla 300 milyon dolarlık bir anlaşmaya girdiklerinde başlarının dertte olduğunu anlarlar. Çünkü çalıştıkları kişiler oldukça şüpheli şahıslardır ve altlarında Amerikan hükümeti vardır.
War Dogs / IMDb: 7.2 Başrollerini Miles Teller ve Jonah Hill'in paylaştığı Todd Phillips filmi gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek yazıldı. Miami'de yaşayan ve Irak Savaşı süresince küçük işletmelerin ABD Ordusu'nun sözleşmelerine dahil olmasını sağlayan anlaşmadan faydalanan iki genç arkadaş, bu az bilinen hükümet girişimini suistimal etmekte ve giderek daha zengin olmaktadır. Ancak ikili Afgan Ordusu'yla 300 milyon dolarlık bir anlaşmaya girdiklerinde başlarının dertte olduğunu anlarlar. Çünkü çalıştıkları kişiler oldukça şüpheli şahıslardır ve altlarında Amerikan hükümeti vardır.
13 Hours / IMDb: 7.3 

                                    
                                    Michael Bay'in yönetmenliğini üstlendiği, 2012 yılında Libya'nın Bingazi şehrinde bulunan Amerikan üssüne yapılan saldırıyı konu alan filmin başrollerinde John Krasinski, Dominic Fumusa, Max Martini bulunuyor.
13 Hours / IMDb: 7.3 Michael Bay'in yönetmenliğini üstlendiği, 2012 yılında Libya'nın Bingazi şehrinde bulunan Amerikan üssüne yapılan saldırıyı konu alan filmin başrollerinde John Krasinski, Dominic Fumusa, Max Martini bulunuyor.
Swiss Army Man / IMDb: 7.3 

                                    
                                    Küçük ıssız bir adada tek başına olan Hank'ın evinde olmak için hala umudu vardır. Fakat bir gün kıyaya vuran bir ceset her şeyi değiştirir. Hank çok geçmeden ölümden kaçmak için son şansı olduğunun farkına varır. Silahlı yeni “arkadaş” ve tuhaf bir çanta, bu ikili ile Hank'ın hayallerindeki kadını yeniden getirmek için destansı bir maceraya atılar. Dan Kwan ve Daniel Scheinert'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Mary Elizabeth Winstead, Paul Dano, Daniel Radcliffe var.
Swiss Army Man / IMDb: 7.3 Küçük ıssız bir adada tek başına olan Hank'ın evinde olmak için hala umudu vardır. Fakat bir gün kıyaya vuran bir ceset her şeyi değiştirir. Hank çok geçmeden ölümden kaçmak için son şansı olduğunun farkına varır. Silahlı yeni “arkadaş” ve tuhaf bir çanta, bu ikili ile Hank'ın hayallerindeki kadını yeniden getirmek için destansı bir maceraya atılar. Dan Kwan ve Daniel Scheinert'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Mary Elizabeth Winstead, Paul Dano, Daniel Radcliffe var.
Star Trek Beyond / IMDb: 7.3 

                                    
                                    Sonsuzluk'ta, Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken, mürettebat uzayın bilinmeyen derinliklerinde kendilerini ve federasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşır. Kirk ve ekibini yok etme tehlikesi söz konusudur ve bu bilinmeyen, ücra bölgede iletişim de yoktur. Kirk mürettebatı toparlamaya ve Yorktown üssünü kurtarmak için geri dönmeye çalışacaktır. Yeniden başlayan serinin 3. halkası olan Star Trek 3 (Star Trek Beyond) filminin yönetmenliğini bu sefer J.J. Abrams'tan devralan isim Hızlı ve Öfkeli serisinden hatırladığımız Justin Lin. Kadronun başını Chris Pine, Zachary Quinto ve Simon Pegg, Sofia Boutella ve Idris Elba çekiyor.
Star Trek Beyond / IMDb: 7.3 Sonsuzluk'ta, Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken, mürettebat uzayın bilinmeyen derinliklerinde kendilerini ve federasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşır. Kirk ve ekibini yok etme tehlikesi söz konusudur ve bu bilinmeyen, ücra bölgede iletişim de yoktur. Kirk mürettebatı toparlamaya ve Yorktown üssünü kurtarmak için geri dönmeye çalışacaktır. Yeniden başlayan serinin 3. halkası olan Star Trek 3 (Star Trek Beyond) filminin yönetmenliğini bu sefer J.J. Abrams'tan devralan isim Hızlı ve Öfkeli serisinden hatırladığımız Justin Lin. Kadronun başını Chris Pine, Zachary Quinto ve Simon Pegg, Sofia Boutella ve Idris Elba çekiyor.
10 Cloverfield Lane / IMDb: 7.3 

                                    
                                    Büyük bir trafik kazası geçiren Michelle, gözlerini yeraltında konumlanmış bir sığınakta açar. Yanında ise, dışarıda kimyasal bir saldırı olduğunu ve kesinlikle dışarıya çıkamadaklarını iddia eden iki yabancı adam vardır. Dan Trachtenberg'in yönettiği ve Josh Campbell, Matthew Stuecken'ın kaleme aldığı filmin kadrosunda Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr. yer alıyor. Yapımcılığını gerilim ustası J.J. Abrams'ın üstlendiği gerilimde hayatını kurtardığını iddia eden bir adamın evinde gözlerini açan genç kadının gizem dolu macerasına tanıklık edeceğiz.
10 Cloverfield Lane / IMDb: 7.3 Büyük bir trafik kazası geçiren Michelle, gözlerini yeraltında konumlanmış bir sığınakta açar. Yanında ise, dışarıda kimyasal bir saldırı olduğunu ve kesinlikle dışarıya çıkamadaklarını iddia eden iki yabancı adam vardır. Dan Trachtenberg'in yönettiği ve Josh Campbell, Matthew Stuecken'ın kaleme aldığı filmin kadrosunda Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr. yer alıyor. Yapımcılığını gerilim ustası J.J. Abrams'ın üstlendiği gerilimde hayatını kurtardığını iddia eden bir adamın evinde gözlerini açan genç kadının gizem dolu macerasına tanıklık edeceğiz.
Bridget Jones's Baby / IMDb: 7.4 

                                    
                                    10 yıl önce Mark Darcy ile mutlu sonda bıraktığımız Bridget Jones, şimdi karşımıza 40'lı yaşlarında boşanmış ve hayata yeniden atılan, bekar bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Darcy ile ayrıldıktan sonra haber yapımcılığı işine daha sıkı sarılan, çevresini eski ve yeni arkadaşlarıyla donatan Jones'ta belki de değişmeyen tek şey sakarlığı. Her şey kontrol altındaymış gibi görünürken Bridget başına çorap örmeyi başaracak mıdır? Üstelik bu kez Bridget hamiledir ve doğuma dek çocuğun babası belirsizdir. İki aday arasındaki Bridget eski aşkını mı yeni sevgilisini mi seçecektir? Serinin yıllar sonra gelen üçüncü filminde başroller Renée Zellweger ve Colin Firth'e bu sefer Patrick Dempsey eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise ilk filmde olduğu gibi yine Sharon Maguire var.
Bridget Jones's Baby / IMDb: 7.4 10 yıl önce Mark Darcy ile mutlu sonda bıraktığımız Bridget Jones, şimdi karşımıza 40'lı yaşlarında boşanmış ve hayata yeniden atılan, bekar bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Darcy ile ayrıldıktan sonra haber yapımcılığı işine daha sıkı sarılan, çevresini eski ve yeni arkadaşlarıyla donatan Jones'ta belki de değişmeyen tek şey sakarlığı. Her şey kontrol altındaymış gibi görünürken Bridget başına çorap örmeyi başaracak mıdır? Üstelik bu kez Bridget hamiledir ve doğuma dek çocuğun babası belirsizdir. İki aday arasındaki Bridget eski aşkını mı yeni sevgilisini mi seçecektir? Serinin yıllar sonra gelen üçüncü filminde başroller Renée Zellweger ve Colin Firth'e bu sefer Patrick Dempsey eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise ilk filmde olduğu gibi yine Sharon Maguire var.
Snowden / IMDb: 7.4 

                                    
                                    Luke Harling ile Anatoly Kucherena'nın yazdığı iki farklı kitabı kendisine kaynak alan Snowden, Eski bir CIA çalışanı olan Edward Snowden'in, yapılanma hakkında yaptığı asrın ifşasını konu alıyor. Binlerce CIA dosyasını yayan ve basınla paylaşan Snowden'in yaşamının bu sansasyonel evresine değinecek olan film, Kieran Fitzgerald tarafından senaryolaştırıldı!
Snowden / IMDb: 7.4 Luke Harling ile Anatoly Kucherena'nın yazdığı iki farklı kitabı kendisine kaynak alan Snowden, Eski bir CIA çalışanı olan Edward Snowden'in, yapılanma hakkında yaptığı asrın ifşasını konu alıyor. Binlerce CIA dosyasını yayan ve basınla paylaşan Snowden'in yaşamının bu sansasyonel evresine değinecek olan film, Kieran Fitzgerald tarafından senaryolaştırıldı!
Eddie the Eagle / IMDb: 7.4

                                    
                                    Film, İngiltere tarihindeki en ünlü kayak atlamacı Michael Edwards nam-ı değer Eddie the Eagle' ın ilham verici üstün başarısını konu ediniyor. Edwards'ın spora 'asla ölüm deme' yaklaşımı tasvir edilir. Eddie kayakla atlamaya başlamadan once bir çok spor dalında şansını dener. 1984 Kış Olimpiyatları'nda İngiliz takımına giremez ve dalını kayakla atlama olarak değiştirir. Film aynı zamanda Edwars'ın sıra dışı ihtimaller ve mücadeleler karşısındaki insani ruhunu ve direncini kutlar. Beyazperdeyle ilk buluşması Knigsman: Gizli Servis filmi ile olan Taron Egerton, Eddie the Eagle' ı rolü ile karşımıza çıkarken Hugh Jackman ise Eddie' nin Calgary Olimpiyatlarına hazırlanması için yardım eden Lake Plocidli bir kayak atlama uzmanı canlandırıyor.
Eddie the Eagle / IMDb: 7.4 Film, İngiltere tarihindeki en ünlü kayak atlamacı Michael Edwards nam-ı değer Eddie the Eagle' ın ilham verici üstün başarısını konu ediniyor. Edwards'ın spora 'asla ölüm deme' yaklaşımı tasvir edilir. Eddie kayakla atlamaya başlamadan once bir çok spor dalında şansını dener. 1984 Kış Olimpiyatları'nda İngiliz takımına giremez ve dalını kayakla atlama olarak değiştirir. Film aynı zamanda Edwars'ın sıra dışı ihtimaller ve mücadeleler karşısındaki insani ruhunu ve direncini kutlar. Beyazperdeyle ilk buluşması Knigsman: Gizli Servis filmi ile olan Taron Egerton, Eddie the Eagle' ı rolü ile karşımıza çıkarken Hugh Jackman ise Eddie' nin Calgary Olimpiyatlarına hazırlanması için yardım eden Lake Plocidli bir kayak atlama uzmanı canlandırıyor.
The Nice Guys / IMDb: 7.4 

                                    
                                    1970'ler Los Angeles'ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. Bu kız, ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain'ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişidir. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde bulur. Filmin yönetmen koltuğunda Iron Man 3 ve Kiss Kiss Bang Bang filmlerinin unutulmaz yönetmeni Shane Black oturuyor.
The Nice Guys / IMDb: 7.4 1970'ler Los Angeles'ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. Bu kız, ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain'ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişidir. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde bulur. Filmin yönetmen koltuğunda Iron Man 3 ve Kiss Kiss Bang Bang filmlerinin unutulmaz yönetmeni Shane Black oturuyor.
The Fundamentals of Caring / IMDb: 7.4 

                                    
                                    Jonathan Evision'un kitabından uyarlanan filmin kadrosunda Paul Rudd, Craig Roberts, Selena Gomez, Jennifer Ehle, Megan Ferguson ve Frederick Weller yer alıyor. Filmde Paul Rudd emekli olmuş bir yazarın yaşadığı trajediler sonucunda yardıma muhtaç insanlara bakıcı olan Ben karakterini canlandırıyor. Altı haftalık bir eğitimin ardından Ben, ilk hastası Trevor ile tanışır ve hikaye ikilinin arabayla bir yolculuğa çıkmaları etrafında gelişir.
The Fundamentals of Caring / IMDb: 7.4 Jonathan Evision'un kitabından uyarlanan filmin kadrosunda Paul Rudd, Craig Roberts, Selena Gomez, Jennifer Ehle, Megan Ferguson ve Frederick Weller yer alıyor. Filmde Paul Rudd emekli olmuş bir yazarın yaşadığı trajediler sonucunda yardıma muhtaç insanlara bakıcı olan Ben karakterini canlandırıyor. Altı haftalık bir eğitimin ardından Ben, ilk hastası Trevor ile tanışır ve hikaye ikilinin arabayla bir yolculuğa çıkmaları etrafında gelişir.
Don't Breathe / IMDb: 7.5 

                                    
                                    Nefesini Tut kör bir adamın evine girip hırsızlık yaparak yakalanmadan kurtulabileceklerini düşünen bir grup genci temel alıyor. İstismarcı annesinden kurtulup, kız kardeşini her ikisi için de sonu yokmuş gibi görünen bu hayattan kurtartamaya kararlı Rocky, arkadaşları Alex ile Money'nin planları oldukça basittir, kör bir adamın evinde kilitli tuttuğu odaya girmek, onun engelli oluşundan yararlanarak da evini soymak. Ancak işler tam olarak planlandığı gibi gitmez. Zira hafife aldıkları ev sahibi aslında oldukça tehlikeli bir adamdır. Planda yanıldıklarını anladıklarında kusursuz bir suç yerine ölümcül bir hata işlediklerini görürler.  Gerilim türündeki film, Kötü Ruh filminin yönetmen koltuğundan aşina olduğumuz Fede Alvarez'in imzasını taşıyor. Başrollerini Dylan Minnette, Stephen Lang, Jane Levy, Daniel Zovatto, Sergej Onopko ve Jon Donahue'nun üstlendiği yapımın senaryosunda ise yönetmenle birlikte Rodo Sayagues imzası bulunuyor.
Don't Breathe / IMDb: 7.5 Nefesini Tut kör bir adamın evine girip hırsızlık yaparak yakalanmadan kurtulabileceklerini düşünen bir grup genci temel alıyor. İstismarcı annesinden kurtulup, kız kardeşini her ikisi için de sonu yokmuş gibi görünen bu hayattan kurtartamaya kararlı Rocky, arkadaşları Alex ile Money'nin planları oldukça basittir, kör bir adamın evinde kilitli tuttuğu odaya girmek, onun engelli oluşundan yararlanarak da evini soymak. Ancak işler tam olarak planlandığı gibi gitmez. Zira hafife aldıkları ev sahibi aslında oldukça tehlikeli bir adamdır. Planda yanıldıklarını anladıklarında kusursuz bir suç yerine ölümcül bir hata işlediklerini görürler. Gerilim türündeki film, Kötü Ruh filminin yönetmen koltuğundan aşina olduğumuz Fede Alvarez'in imzasını taşıyor. Başrollerini Dylan Minnette, Stephen Lang, Jane Levy, Daniel Zovatto, Sergej Onopko ve Jon Donahue'nun üstlendiği yapımın senaryosunda ise yönetmenle birlikte Rodo Sayagues imzası bulunuyor.
Deepwater Horizon / IMDb: 7.6 

                                    
                                    Filmin öyküsü açık deniz üzerinde faal durumda olan sondaj kulesinin petrol sızdırması ve Nisan 2010 da patlaması ile Amerikan tarihindeki en büyük petrol kaçağı haline gelmesi üzerine kurulu. O gün Deepwater Horizon 'da çalışan ve olabilecek en korkutucu şartlara maruz kalan 126 kişilik ekibin hikayesi beyazperdeye taşınıyor. İyi eğitilmiş olan karma ekip vardiyalarını tamamlayıp kıyıda bekleyen aileleriyle bir araya gelmeyi umut ederler. Ancak bir anda hayatlarındaki en kara saati yaşamaya başlayan ekip, okyanusun ortasında durdurulamaz bir yangın ile cesurca savaşmak zorunda kalırlar. Yönetmen koltuğunda Peter Berg'in oturduğu filmin oyuncu kadrosundaMark Wahlberg, Dylan O'Brien, Kate Hudson, Kurt Russell, Gina Rodriguez, John Malkovich gibi yıldız isimler yer alıyor.
Deepwater Horizon / IMDb: 7.6 Filmin öyküsü açık deniz üzerinde faal durumda olan sondaj kulesinin petrol sızdırması ve Nisan 2010 da patlaması ile Amerikan tarihindeki en büyük petrol kaçağı haline gelmesi üzerine kurulu. O gün Deepwater Horizon 'da çalışan ve olabilecek en korkutucu şartlara maruz kalan 126 kişilik ekibin hikayesi beyazperdeye taşınıyor. İyi eğitilmiş olan karma ekip vardiyalarını tamamlayıp kıyıda bekleyen aileleriyle bir araya gelmeyi umut ederler. Ancak bir anda hayatlarındaki en kara saati yaşamaya başlayan ekip, okyanusun ortasında durdurulamaz bir yangın ile cesurca savaşmak zorunda kalırlar. Yönetmen koltuğunda Peter Berg'in oturduğu filmin oyuncu kadrosundaMark Wahlberg, Dylan O'Brien, Kate Hudson, Kurt Russell, Gina Rodriguez, John Malkovich gibi yıldız isimler yer alıyor.
The Conjuring 2 / IMDb: 7.6 

                                    
                                    2013 yılının en başarılı korku filmi Korku Seansı'nın devam halkası olan film, doğaüstü olayları inceleyip aydınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren çiftine odaklanıyor. Warren'lar, hayret verici doğaüstü araştırmalarına, kötü niyetli bir ruhun dört çocuk büyüten bekar bir annenin evine dadanması üzerine, aileye yardım eli uzatmak için Kuzey Londra'ya doğru yola koyuluyorlar. Filminde; bekar anne rolünde Frances O'Connor , Madison Wolfe , Lauren Esposito, Patrick McAuley ve Benjamin ve çocuk rollerinde Haigh Maria Doyle Kennedy ; Simon Delaney ; FrankaPotente ; ve Simon McBurney yer alıyor.
The Conjuring 2 / IMDb: 7.6 2013 yılının en başarılı korku filmi Korku Seansı'nın devam halkası olan film, doğaüstü olayları inceleyip aydınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren çiftine odaklanıyor. Warren'lar, hayret verici doğaüstü araştırmalarına, kötü niyetli bir ruhun dört çocuk büyüten bekar bir annenin evine dadanması üzerine, aileye yardım eli uzatmak için Kuzey Londra'ya doğru yola koyuluyorlar. Filminde; bekar anne rolünde Frances O'Connor , Madison Wolfe , Lauren Esposito, Patrick McAuley ve Benjamin ve çocuk rollerinde Haigh Maria Doyle Kennedy ; Simon Delaney ; FrankaPotente ; ve Simon McBurney yer alıyor.
The Jungle Book / IMDb: 7.6 

                                    
                                    Ailesini kaybeden bir erkek çocuk vahşi ormanın derinliklerinde bir ayı, bir siyah panter ve bir kurt sürüsü tarafından büyütülür. Bagheera, Mowgli'ye bu macerada akıl hocalığı yapacaktır. Canlı-aksiyon ve epik türündeki bu hikayede, kurtlar tarafından yetiştirilen Mowgli evi bildiği tek yeri terketmek zorunda kalınca, hem kendisini hem dış dünyayı keşfetmek için yeni bir arayışa çıkacaktır. Rudyard Kipling'in klasik çocuk romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Jon Favreau sırtlarken uyarlama senaryo ise Justin Marks'a ait. Disney tarafından hayata geçirilen filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Ben Kingsley ve Neel Sethi isimleri başı çekerken kadroda onlara Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray, Christopher Walken, Lupita Nyong'o ve Giancarlo Esposito isimleri yer alıyor.
The Jungle Book / IMDb: 7.6 Ailesini kaybeden bir erkek çocuk vahşi ormanın derinliklerinde bir ayı, bir siyah panter ve bir kurt sürüsü tarafından büyütülür. Bagheera, Mowgli'ye bu macerada akıl hocalığı yapacaktır. Canlı-aksiyon ve epik türündeki bu hikayede, kurtlar tarafından yetiştirilen Mowgli evi bildiği tek yeri terketmek zorunda kalınca, hem kendisini hem dış dünyayı keşfetmek için yeni bir arayışa çıkacaktır. Rudyard Kipling'in klasik çocuk romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Jon Favreau sırtlarken uyarlama senaryo ise Justin Marks'a ait. Disney tarafından hayata geçirilen filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Ben Kingsley ve Neel Sethi isimleri başı çekerken kadroda onlara Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray, Christopher Walken, Lupita Nyong'o ve Giancarlo Esposito isimleri yer alıyor.
The Headhunter's Calling / IMDb: 7.6 

                                    
                                    Bir personel avcısının etrafında dönen dönme dolap işlerin şirkette, uygun kazan odasında hayatta kalabilmeleri için uygun ortamın hazırlanıp oda da kalacak kişinin hayata tutunmak için verdiği mücadeleye tanıklık edeceğiz.
The Headhunter's Calling / IMDb: 7.6 Bir personel avcısının etrafında dönen dönme dolap işlerin şirkette, uygun kazan odasında hayatta kalabilmeleri için uygun ortamın hazırlanıp oda da kalacak kişinin hayata tutunmak için verdiği mücadeleye tanıklık edeceğiz.
Anthropoid / IMDb: 7.6

                                    
                                    SS Generali Reinhard Heydrich'e düzenlenen suikast operasyonu Anthropoid'i konu alan film tarihi gerçeklere dayanıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde Hitler'in 3. adamı olan Heydrich, Nihai Çözüm projesinin mimarı olarak tarihin en büyük utançlarından birine ön ayak olurken bir yandan da Çekoslavakyalı sürgündeki askerlerin hedefi haline geliyor. Yönetmen koltuğunda Sean Ellis'in oturduğu filmin senaryosu da Ellis ve Anthony Frewin tarafından yazıldı. Filmin başrollerinde Jamie Dornan,Harry Lloyd, Toby Jones, Charlotte Le Bon ve Bill Milner yer alıyor.
Anthropoid / IMDb: 7.6 SS Generali Reinhard Heydrich'e düzenlenen suikast operasyonu Anthropoid'i konu alan film tarihi gerçeklere dayanıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde Hitler'in 3. adamı olan Heydrich, Nihai Çözüm projesinin mimarı olarak tarihin en büyük utançlarından birine ön ayak olurken bir yandan da Çekoslavakyalı sürgündeki askerlerin hedefi haline geliyor. Yönetmen koltuğunda Sean Ellis'in oturduğu filmin senaryosu da Ellis ve Anthony Frewin tarafından yazıldı. Filmin başrollerinde Jamie Dornan,Harry Lloyd, Toby Jones, Charlotte Le Bon ve Bill Milner yer alıyor.
Goksung / IMDb: 7.6

                                    
                                    Güney Kore'de sakinleri birbirini çok iyi tanıyan bir dağ kasabasında hayat her zamanki gibi devam ederken kasabaya zekâsı ve kibar tavırlarıyla dikkat çeken ancak tek başına olmaktan hoşlanan genç bir adam taşınır.Kasabaya gelişinden kısa süre sonra gizemli bir hastalık yayılmaya başlar. Kasaba sakinleri hastalığın sorumlusu olarak yabancıdan kuşkulansalar da polis yabani mantar yüzünden zehirlendiklerini düşünmektedir.Soruşturmanın başında yer alan polis memuru Jong-goo yabancı hakkında bilgi veren Moo-myung isimli gizemli bir kadınla tanışır. Akabinde Jong-goo'nun kızı da aynı belirtilerle hastalanır. Umutsuzca kızını hastalıktan kurtarması için şaman Il-gwan'a emanet eden Jong- goo'nun gizemli olayı çözmekten başka çaresi kalmamıştır.
Goksung / IMDb: 7.6 Güney Kore'de sakinleri birbirini çok iyi tanıyan bir dağ kasabasında hayat her zamanki gibi devam ederken kasabaya zekâsı ve kibar tavırlarıyla dikkat çeken ancak tek başına olmaktan hoşlanan genç bir adam taşınır.Kasabaya gelişinden kısa süre sonra gizemli bir hastalık yayılmaya başlar. Kasaba sakinleri hastalığın sorumlusu olarak yabancıdan kuşkulansalar da polis yabani mantar yüzünden zehirlendiklerini düşünmektedir.Soruşturmanın başında yer alan polis memuru Jong-goo yabancı hakkında bilgi veren Moo-myung isimli gizemli bir kadınla tanışır. Akabinde Jong-goo'nun kızı da aynı belirtilerle hastalanır. Umutsuzca kızını hastalıktan kurtarması için şaman Il-gwan'a emanet eden Jong- goo'nun gizemli olayı çözmekten başka çaresi kalmamıştır.
Paterson / IMDb: 7.7 

                                    
                                    Paterson gün içerisinde basit rutini olan bir adamdır. Her gün şöforlük yaptığı otobüsüyle şehri turlar, akşam köpeğini gezdirdikten sonra bara gider, sevgilisi Laura ile sıradan ama huzurlu bir hayat sürdürür. Ve tüm bu süreçte basit ama etkileyici şiirler yazar. Laura ise evle sınırlandırdığı hayatına renk katmak için her gün farklı uğraşlar arayan, hafif çılgın bir kadındır. Paterson ve Laura farklı karakterlerine rağmen birlikte bir hayat sürdürmeyi başarırlar... Jim Jarmusch'un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Adam Driver ve Golshifteh Farahani yer alıyor.
Paterson / IMDb: 7.7 Paterson gün içerisinde basit rutini olan bir adamdır. Her gün şöforlük yaptığı otobüsüyle şehri turlar, akşam köpeğini gezdirdikten sonra bara gider, sevgilisi Laura ile sıradan ama huzurlu bir hayat sürdürür. Ve tüm bu süreçte basit ama etkileyici şiirler yazar. Laura ise evle sınırlandırdığı hayatına renk katmak için her gün farklı uğraşlar arayan, hafif çılgın bir kadındır. Paterson ve Laura farklı karakterlerine rağmen birlikte bir hayat sürdürmeyi başarırlar... Jim Jarmusch'un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Adam Driver ve Golshifteh Farahani yer alıyor.
Busanhaeng / IMDb: 7.7 

                                    
                                    Yıkıcı bir zombi virüsü Güney Kore'yi etkisi altına almıştır. Bu sırada Seul'den Busan'a gitmekte olan trendeki yolcular hayatta kalma mücadelesi verecektir. Senartisti ve yönetmeni Sang-ho Yeon olan film tanıtımını 2016 Cannes Film Festival'inde yapmıştır.
Busanhaeng / IMDb: 7.7 Yıkıcı bir zombi virüsü Güney Kore'yi etkisi altına almıştır. Bu sırada Seul'den Busan'a gitmekte olan trendeki yolcular hayatta kalma mücadelesi verecektir. Senartisti ve yönetmeni Sang-ho Yeon olan film tanıtımını 2016 Cannes Film Festival'inde yapmıştır.
Nocturnal Animals /  IMDb: 7.8

                                    
                                    Austin Wright'ın 1993 tarihli "Tony ve Susan" romanından uyarlanan film ayrılan iki karı kocanın hayatlarına odaklanıyor. İlk bölümde 20 yıl önce boşanmış eski kocasından kitap nüshaları almaya devam eden bir kadını izlediğimiz filmin ikinci bölümünde ise bir adamın aile ziyaretinin şiddete dönüştüğü anlara tanık oluyoruz.
Nocturnal Animals / IMDb: 7.8 Austin Wright'ın 1993 tarihli "Tony ve Susan" romanından uyarlanan film ayrılan iki karı kocanın hayatlarına odaklanıyor. İlk bölümde 20 yıl önce boşanmış eski kocasından kitap nüshaları almaya devam eden bir kadını izlediğimiz filmin ikinci bölümünde ise bir adamın aile ziyaretinin şiddete dönüştüğü anlara tanık oluyoruz.
Sully / IMDb: 7.9 

                                    
                                    Sully, 15 Ocak 2009'da arızalanan yolcu uçağını Hudson Nehri'ne indirmeyi, bir nevi imkansızı başarıp kahraman haline gelen pilot Chesley Sullenberger'i konu ediniyor. Kaptan Sully elverişsiz koşullarda uçağı Hudson Nehri'ne indirmeyi başarıp 155 yolcunun hayatını kurtarmıştı. Fakat her ne kadar medya ve halk tarafından usta uçuş yeteneği, cesareti ile gündeme gelse de bazı yetkililer tarafından açılan soruşturma nedeniyle itibarını ve işini kaybetme tehlikei ile yüz yüze gelecektir. Filmin başrolünde efsane oyuncu Tom Hanks yer alırken filmin yönetmenliğini ise Oscar ödüllü yönetmen Clint Eastwood üstleniyor. Ayrıca filmin hikayesi Sulenberger ve Jeffrey Zaslow'un "Highest Duty" adlı kitabından uyarlandı.
Sully / IMDb: 7.9 Sully, 15 Ocak 2009'da arızalanan yolcu uçağını Hudson Nehri'ne indirmeyi, bir nevi imkansızı başarıp kahraman haline gelen pilot Chesley Sullenberger'i konu ediniyor. Kaptan Sully elverişsiz koşullarda uçağı Hudson Nehri'ne indirmeyi başarıp 155 yolcunun hayatını kurtarmıştı. Fakat her ne kadar medya ve halk tarafından usta uçuş yeteneği, cesareti ile gündeme gelse de bazı yetkililer tarafından açılan soruşturma nedeniyle itibarını ve işini kaybetme tehlikei ile yüz yüze gelecektir. Filmin başrolünde efsane oyuncu Tom Hanks yer alırken filmin yönetmenliğini ise Oscar ödüllü yönetmen Clint Eastwood üstleniyor. Ayrıca filmin hikayesi Sulenberger ve Jeffrey Zaslow'un "Highest Duty" adlı kitabından uyarlandı.
A Monster Calls / IMDb: 8.0

                                    
                                    Lo Imposible ve El orfanato filmlerinin yönetmeni Juan Antonio Bayona'nın imzasını taşıyan film, Patrick Ness'in kaleme aldığı romandan beyazperdeye uyarlandı. 12 yaşındaki Conor canavarlar ve peri masallarının fantastik dünyasına kaçmak üzeredir. Annesinin hastalığı ile ilgilenen Conor, aynı zamanda pek sempatik olmayan büyükannesi ile zaman geçirmek zorundadır. Bulunduğu okul eğitimden uzak ve zorbalarla doludur. Conor'un babası ise ondan binlerce mil uzakta, Amerika'ya yerleşmiştir. Conor bu korkutucu gerçeklerden uzaklaşmak için fantastik varlıkların hüküm sürdüğü hayal dünyasına küçük bir yolculuğa çıkacaktır. Bir gece saat tam 12.07 'de yatak odasının penceresinde beliren 13 metrelik porsuk ağacı, o geceden sonra her akşam aynı saatte Conor 'u ziyaret etmeye başlar. Bu canavarın anlatacağı hikayeler vardır ve Conor'un bu hikayeleri dinleyip kafasında canlandırması konusunda ısrarcıdır. Bu kadim, vahşi ve acımasız Canavar, Conor'un cesaret, inanç ve gerçeklik ile dolu yolculuğunda ona rehberlik edecektir.
A Monster Calls / IMDb: 8.0 Lo Imposible ve El orfanato filmlerinin yönetmeni Juan Antonio Bayona'nın imzasını taşıyan film, Patrick Ness'in kaleme aldığı romandan beyazperdeye uyarlandı. 12 yaşındaki Conor canavarlar ve peri masallarının fantastik dünyasına kaçmak üzeredir. Annesinin hastalığı ile ilgilenen Conor, aynı zamanda pek sempatik olmayan büyükannesi ile zaman geçirmek zorundadır. Bulunduğu okul eğitimden uzak ve zorbalarla doludur. Conor'un babası ise ondan binlerce mil uzakta, Amerika'ya yerleşmiştir. Conor bu korkutucu gerçeklerden uzaklaşmak için fantastik varlıkların hüküm sürdüğü hayal dünyasına küçük bir yolculuğa çıkacaktır. Bir gece saat tam 12.07 'de yatak odasının penceresinde beliren 13 metrelik porsuk ağacı, o geceden sonra her akşam aynı saatte Conor 'u ziyaret etmeye başlar. Bu canavarın anlatacağı hikayeler vardır ve Conor'un bu hikayeleri dinleyip kafasında canlandırması konusunda ısrarcıdır. Bu kadim, vahşi ve acımasız Canavar, Conor'un cesaret, inanç ve gerçeklik ile dolu yolculuğunda ona rehberlik edecektir.
Captain America: Civil War / IMDb: 8.0

                                    
                                    Marvel alemi için sivil savaş alarmı! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı; süper kahramanları, öykü evreninin en önemli konusunda karşı karşıya getiriyor. Yenilmezler'in dahil olduğu olay kötü sonuçlanınca, politik güçler Yenilmezler'in bir otorite tarafından takip edildiği ve yönlendirildiği bir sistem kurulması için baskı yapmaya başlarlar. Bu durum Yenilmezler'in fikir ayrılığına düşerek iki gruba ayrılmasına neden olur. Steve Rogers'ın önderliğinde Yenilmezler'in hükümet baskısı olmaksızın özgür bir biçimde insanlığı korumaya devam etmesini savunan grup ve Tony Stark'ın şaşırtıcı bir biçimde hükümet kontrolünü ve müdahalesini destekleyen bir diğer grup. Chris Evans'ın dördüncü defa Kaptain Amerika kostümünü giyeceği filmde, yönetmen koltuğunda yeniden Russo Kardeşler var! Chris Evans'a başrollerde Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Daniel Brühl gibi isimler eşlik ediyor.
Captain America: Civil War / IMDb: 8.0 Marvel alemi için sivil savaş alarmı! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı; süper kahramanları, öykü evreninin en önemli konusunda karşı karşıya getiriyor. Yenilmezler'in dahil olduğu olay kötü sonuçlanınca, politik güçler Yenilmezler'in bir otorite tarafından takip edildiği ve yönlendirildiği bir sistem kurulması için baskı yapmaya başlarlar. Bu durum Yenilmezler'in fikir ayrılığına düşerek iki gruba ayrılmasına neden olur. Steve Rogers'ın önderliğinde Yenilmezler'in hükümet baskısı olmaksızın özgür bir biçimde insanlığı korumaya devam etmesini savunan grup ve Tony Stark'ın şaşırtıcı bir biçimde hükümet kontrolünü ve müdahalesini destekleyen bir diğer grup. Chris Evans'ın dördüncü defa Kaptain Amerika kostümünü giyeceği filmde, yönetmen koltuğunda yeniden Russo Kardeşler var! Chris Evans'a başrollerde Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Daniel Brühl gibi isimler eşlik ediyor.
Hunt for the Wilderpeople / IMDb: 8.0

                                    
                                    Hunt for the Wilderpeople filmi Yeni Zelanda da çekilmiştir. Garip bir aile hikayesi. Macera komedi tadında izleyebileceğiniz harika bir film.Yeni Zellanda'da yaşayan sorunlu bir çocuk olan Ricky'nin hayatına odaklanacak.
Hunt for the Wilderpeople / IMDb: 8.0 Hunt for the Wilderpeople filmi Yeni Zelanda da çekilmiştir. Garip bir aile hikayesi. Macera komedi tadında izleyebileceğiniz harika bir film.Yeni Zellanda'da yaşayan sorunlu bir çocuk olan Ricky'nin hayatına odaklanacak.
Zootopia / IMDb: 8.0

                                    
                                    Karmakarışık ve Bolt gibi sevilen animasyon filmlerinin yönetmeni Byron Howard'ın perdeye taşıdığı Zootopia, medenileşmiş ve teknoloji kullanabilen hayvanların bir arada yaşadığı bir şehirde yaşanan ilginç bir polisiye öyküsünü perdeye taşıyor. Alışıldık Disney havasının solunacağı filmde; konuşkan tilki Nick'in, üzerine yığılmaya çalışan bir suçtan sıyrılma çabası anlatılıyor. Modern memelilerin yaşadığı Zootropolis adındaki metropolis, lüks Sahra Meydanı'ndan, soğuk Tundra Kasabası'na kadar bir çok farklı doğal ortamın ve hayvanın bir arada yaşadığı benzersiz bir şehirdir. Burası bir fil kadar büyük ya da bir arı kadar küçük olanların bile istediği her şeyi yapabileceği türden bir yerdir. İyimser Polis Memuru Judy Hopps buraya geldiğinde, büyük ve sert mizaçlı hayvanların olduğu bir yerde polis olmanın hiç de kolay olmadığını fark eder. Kendini ispatlayabilme fırsatını elde edebilmek için, geveze ve numaracı tilki Nick Wilde ile ortak olma pahasına önemli ve gizemli bir olayı çözmeye çalışacaktır. Filmin seslendirme kadrosunda Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, J.K. Simmons, Octavia Spencer yer alıyor.
Zootopia / IMDb: 8.0 Karmakarışık ve Bolt gibi sevilen animasyon filmlerinin yönetmeni Byron Howard'ın perdeye taşıdığı Zootopia, medenileşmiş ve teknoloji kullanabilen hayvanların bir arada yaşadığı bir şehirde yaşanan ilginç bir polisiye öyküsünü perdeye taşıyor. Alışıldık Disney havasının solunacağı filmde; konuşkan tilki Nick'in, üzerine yığılmaya çalışan bir suçtan sıyrılma çabası anlatılıyor. Modern memelilerin yaşadığı Zootropolis adındaki metropolis, lüks Sahra Meydanı'ndan, soğuk Tundra Kasabası'na kadar bir çok farklı doğal ortamın ve hayvanın bir arada yaşadığı benzersiz bir şehirdir. Burası bir fil kadar büyük ya da bir arı kadar küçük olanların bile istediği her şeyi yapabileceği türden bir yerdir. İyimser Polis Memuru Judy Hopps buraya geldiğinde, büyük ve sert mizaçlı hayvanların olduğu bir yerde polis olmanın hiç de kolay olmadığını fark eder. Kendini ispatlayabilme fırsatını elde edebilmek için, geveze ve numaracı tilki Nick Wilde ile ortak olma pahasına önemli ve gizemli bir olayı çözmeye çalışacaktır. Filmin seslendirme kadrosunda Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, J.K. Simmons, Octavia Spencer yer alıyor.
Captain Fantastic / IMDb: 8.1 

                                    
                                    Ben Cash, ABD'nin Kuzeybatı Pasifik ormanlarında, 6 çocuğu ile beraber bir kabinde medeniyetten izole bir hayat yaşamaktadır. Bu izole ortamda ebeveynlik, kendi doğrularını yaratmıştır ve çocuklar moderniteye karşı bir bağışıklık kazanamamışlardır. Ben, kendini çocuklarını büyük bir titizlikle hem fiziksel hem de entelektüel olarak yetiştirmeye adamıştır. Fakat karısı Leslie'nin ani ölümünün ardından bütün düzeni yerle bir olur, ve Ben, ailesini şehre getirmek zorunda kalır. Şehir medeniyeti içinde çocuklar şehirle, Ben ise ebeveynlik yöntemleri ile yüzleşmek zorunda kalacaktır. Çünkü Ben'in ebeveynlik anlayışıyla dünyanınki birbirine hiç benzememektedir. Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler'ın başrollerinde oynadığı filmin yönetmeni ve senaristi ise Matt Ross.
Captain Fantastic / IMDb: 8.1 Ben Cash, ABD'nin Kuzeybatı Pasifik ormanlarında, 6 çocuğu ile beraber bir kabinde medeniyetten izole bir hayat yaşamaktadır. Bu izole ortamda ebeveynlik, kendi doğrularını yaratmıştır ve çocuklar moderniteye karşı bir bağışıklık kazanamamışlardır. Ben, kendini çocuklarını büyük bir titizlikle hem fiziksel hem de entelektüel olarak yetiştirmeye adamıştır. Fakat karısı Leslie'nin ani ölümünün ardından bütün düzeni yerle bir olur, ve Ben, ailesini şehre getirmek zorunda kalır. Şehir medeniyeti içinde çocuklar şehirle, Ben ise ebeveynlik yöntemleri ile yüzleşmek zorunda kalacaktır. Çünkü Ben'in ebeveynlik anlayışıyla dünyanınki birbirine hiç benzememektedir. Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler'ın başrollerinde oynadığı filmin yönetmeni ve senaristi ise Matt Ross.
I, Daniel Blake / IMDb: 8.1 

                                    
                                    Daniel Blake, New Castle'da yaşayan bir marangozdur. Fakat sağlık durumu nedeniyle çalışamamaktadır. Sistemin çarpıklığı nedeniyle devlet yardımı da alamaz ve iş aramak zorunda kalır. Daniel bu zorlu süreçte bir anne ve onun çocuklarıyla dostluk kurar. Kendisi gibi bozuk sistemle ve boğucu bürokrasiyle mücadele eden ve iki çocuğuna tek başına bakan genç Katie ile yoldaş olacaktır.Paul Laverty'nin senaryosunu yazdığı ve Ken Loach'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Dave Johns ve Hayley Squires paylaşıyor.
I, Daniel Blake / IMDb: 8.1 Daniel Blake, New Castle'da yaşayan bir marangozdur. Fakat sağlık durumu nedeniyle çalışamamaktadır. Sistemin çarpıklığı nedeniyle devlet yardımı da alamaz ve iş aramak zorunda kalır. Daniel bu zorlu süreçte bir anne ve onun çocuklarıyla dostluk kurar. Kendisi gibi bozuk sistemle ve boğucu bürokrasiyle mücadele eden ve iki çocuğuna tek başına bakan genç Katie ile yoldaş olacaktır.Paul Laverty'nin senaryosunu yazdığı ve Ken Loach'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Dave Johns ve Hayley Squires paylaşıyor.
Deadpool / IMDb: 8.1 

                                    
                                    Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uyumu varken bir şeylerin tam da yolunda gittiğni düşünürken, kanser olduğu gerçeğiyle yüz yüze kalır. Sevdiği kadını bu acılı süreci izlemekten kurtarmak için onu terk eden Wade, kendisine tedavi umudu sunan bir bilimsel projeye katılır. Fakat bu proje sadece bir 'yan etki' olarak kansere tedavi olacaktır. Asıl amaç birtakım DNA'ları tetiklemektir. Akla gelmeyecek acılara göğüs geren Wade, her şey sona erdiğinde üstün yetenkelere sahip olur. Fakat tüm bu özellikleriyle tek bir amacı vardır, Ajax "Francis"ten intikam almak! Hayatından kimi kesitleri de bizlerle paylaşan kahramanın intikam öyküsünde Profesör X'in ekibinden erdemli Colossus ve ergenlik çağındaki Negasonic Teenage Warhead de ona eşlik ediyor. Anti-kahraman Deadpool karakteri kendi filminde, X Men Origins: Wolverine'de karşımıza çıkan Deadpool'dan daha farklı bir yapıya sahip. Marvel Stüdyoları'nın hayata geçirdiği projede yönetmenliği Tim Miller üstlenirken, senaryo Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisine ait. Filmde Wade Wilson / Deadpool karakterini canlandıran isimse Ryan Reynolds. Kadroda kendisine Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein, Brianna Hildebrand ve T.J. Miller da bulunuyor.
Deadpool / IMDb: 8.1 Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uyumu varken bir şeylerin tam da yolunda gittiğni düşünürken, kanser olduğu gerçeğiyle yüz yüze kalır. Sevdiği kadını bu acılı süreci izlemekten kurtarmak için onu terk eden Wade, kendisine tedavi umudu sunan bir bilimsel projeye katılır. Fakat bu proje sadece bir 'yan etki' olarak kansere tedavi olacaktır. Asıl amaç birtakım DNA'ları tetiklemektir. Akla gelmeyecek acılara göğüs geren Wade, her şey sona erdiğinde üstün yetenkelere sahip olur. Fakat tüm bu özellikleriyle tek bir amacı vardır, Ajax "Francis"ten intikam almak! Hayatından kimi kesitleri de bizlerle paylaşan kahramanın intikam öyküsünde Profesör X'in ekibinden erdemli Colossus ve ergenlik çağındaki Negasonic Teenage Warhead de ona eşlik ediyor. Anti-kahraman Deadpool karakteri kendi filminde, X Men Origins: Wolverine'de karşımıza çıkan Deadpool'dan daha farklı bir yapıya sahip. Marvel Stüdyoları'nın hayata geçirdiği projede yönetmenliği Tim Miller üstlenirken, senaryo Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisine ait. Filmde Wade Wilson / Deadpool karakterini canlandıran isimse Ryan Reynolds. Kadroda kendisine Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein, Brianna Hildebrand ve T.J. Miller da bulunuyor.
The Edge of Seventeen / IMDb: 8.2 

                                    
                                    Amerikalı usta aktör Woody Harrelson'un başrolünü genç yıldız Hailee Steinfeld ile paylaşmış olduğu The Edge of Seventeen adlı filmin, yönetmenliğini ve senaristliğini Amerikalı genç sinemacı Kelly Fremon üstlenmiştir. 2016 ABD yapımı olan The Edge of Seventeen adlı film, aynı lisede eğitim gören ve birbirleriyle gayet iyi anlaşan Nadine ve Krista adlı iki genç kızın, dostane başlayan ilişkisi ve sonrasındaki rekabete dönüşen, olaylar ele alınıyor. Komedi ve dram türündeki The Edge of Seventeen adlı eserin, yapımcılık görevini Julie Ansell ve Kelly Fremon ikilisi üstlenmiştir. Genç yönetmen Kelly Fremon'un ilk uzun metrajlı sinema filmi olan The Edge of Seventeen adlı eserde, şu isimler Hailee Steinfeld (Nadine Byrd), Haley Lu Richardson (Krista), Woody Harrelson (High School Teacher), Blake Jenner (Nadine's older brother), Kyra Sedgwick (Nadine's mother), Hayden Szeto (Erwin) ve Eric Keenleyside (Tom) rol almıştır.
The Edge of Seventeen / IMDb: 8.2 Amerikalı usta aktör Woody Harrelson'un başrolünü genç yıldız Hailee Steinfeld ile paylaşmış olduğu The Edge of Seventeen adlı filmin, yönetmenliğini ve senaristliğini Amerikalı genç sinemacı Kelly Fremon üstlenmiştir. 2016 ABD yapımı olan The Edge of Seventeen adlı film, aynı lisede eğitim gören ve birbirleriyle gayet iyi anlaşan Nadine ve Krista adlı iki genç kızın, dostane başlayan ilişkisi ve sonrasındaki rekabete dönüşen, olaylar ele alınıyor. Komedi ve dram türündeki The Edge of Seventeen adlı eserin, yapımcılık görevini Julie Ansell ve Kelly Fremon ikilisi üstlenmiştir. Genç yönetmen Kelly Fremon'un ilk uzun metrajlı sinema filmi olan The Edge of Seventeen adlı eserde, şu isimler Hailee Steinfeld (Nadine Byrd), Haley Lu Richardson (Krista), Woody Harrelson (High School Teacher), Blake Jenner (Nadine's older brother), Kyra Sedgwick (Nadine's mother), Hayden Szeto (Erwin) ve Eric Keenleyside (Tom) rol almıştır.
Kubo and the Two Strings / IMDb: 8.3

                                    
                                    Kubo, deniz kenarındaki köyünde sakin ve sessiz bir hayat sürmektedir. Fakat geçmişten gelen bir ruh, eski bir kan davasını yeniden alevlendirince hayatı alt üst olacaktır. Tanrılar, canavarlar gibi pek çok doğaüstü yaratık harekete geçince, Kubo hayatta kalmak için eski bir Samuray savaşçısı olan babasının zırhını bulmak zorundadır... Yönetmenliğini Travis Knight'ın üstlendiği animasyonun orijinal seslendirme kadrosunda Rooney Mara, Charlize Theron, Matthew McConaughey gibi ünlü isimler yer alıyor.
Kubo and the Two Strings / IMDb: 8.3 Kubo, deniz kenarındaki köyünde sakin ve sessiz bir hayat sürmektedir. Fakat geçmişten gelen bir ruh, eski bir kan davasını yeniden alevlendirince hayatı alt üst olacaktır. Tanrılar, canavarlar gibi pek çok doğaüstü yaratık harekete geçince, Kubo hayatta kalmak için eski bir Samuray savaşçısı olan babasının zırhını bulmak zorundadır... Yönetmenliğini Travis Knight'ın üstlendiği animasyonun orijinal seslendirme kadrosunda Rooney Mara, Charlize Theron, Matthew McConaughey gibi ünlü isimler yer alıyor.
Arrival / IMDb: 8.5 

                                    
                                    Film, ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks'in hikayesini anlatıyor. Bir uzay gemisi dünyaya iniş yapınca dünya adeta sarsılır. Amaçlarının ne olduğu bilinmeyen uzaylılarla iletişim kurmanın yolları aranmaya başlar. Uzaylılarla iletişim kurması için ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks çağrılır. Doktora yardımcı olması için de fizikçi Ian Donnelly seçilir. İkilinin artık en önemli görevi uzaylıların barışçıl mı yoksa istilacı mı olduğunu belirleyebilmektir. Bu süreçte bir diğer zorluk da ordunun ısrarcı bir şekilde saldırı yanlısı olması olacaktır... Başrollerine Superman'in sevgilisi Louis Lane rolünde boy gösteren Amy Adams ve Marvel'ın Hawkeye'ı Jeremy Renner'ı yerleştiren Arrival filminin yönetmen koltuğunda Sicario'nun yönetmeni Denis Villeneuve oturuyor. Filmin senaryosunu ise Elm Sokağında Kabus ve Son Durak 5'in senaryolarına imzasını atan Eric Heisserer yazıyor. Filmin kadrosunda Michael Stuhlbarg, Tzi Ma, Mark O'Brien ve Forest Whitaker da yer alıyor.
Arrival / IMDb: 8.5 Film, ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks'in hikayesini anlatıyor. Bir uzay gemisi dünyaya iniş yapınca dünya adeta sarsılır. Amaçlarının ne olduğu bilinmeyen uzaylılarla iletişim kurmanın yolları aranmaya başlar. Uzaylılarla iletişim kurması için ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks çağrılır. Doktora yardımcı olması için de fizikçi Ian Donnelly seçilir. İkilinin artık en önemli görevi uzaylıların barışçıl mı yoksa istilacı mı olduğunu belirleyebilmektir. Bu süreçte bir diğer zorluk da ordunun ısrarcı bir şekilde saldırı yanlısı olması olacaktır... Başrollerine Superman'in sevgilisi Louis Lane rolünde boy gösteren Amy Adams ve Marvel'ın Hawkeye'ı Jeremy Renner'ı yerleştiren Arrival filminin yönetmen koltuğunda Sicario'nun yönetmeni Denis Villeneuve oturuyor. Filmin senaryosunu ise Elm Sokağında Kabus ve Son Durak 5'in senaryolarına imzasını atan Eric Heisserer yazıyor. Filmin kadrosunda Michael Stuhlbarg, Tzi Ma, Mark O'Brien ve Forest Whitaker da yer alıyor.
Pink / IMDb: 8.7

                                    
                                    Başı belaya giren üç genç kadın ile onlara yardım etmeye çalışan emekli bir avukatın maceralarını anlatıyor.
Pink / IMDb: 8.7 Başı belaya giren üç genç kadın ile onlara yardım etmeye çalışan emekli bir avukatın maceralarını anlatıyor.
La La Land / IMDb: 8.7 

                                    
                                    İkinci uzun metrajlı filmi Whiplash ile 2014 yılının en ses getiren yapıtlarından birine imza atmış olan Damien Chazelle'in yeni projesi, yine müzik üzerinden giden bir hikayeyi ele alıyor. Ryan Gosling'in başarılı bir caz müzisyenini canlandıracağı filmde, Emma Stone'u ise Los Angeles'ın acımasız düzeninde aktris olmaya çalışan kız arkadaşı Mia rolünde izleyeceğiz.
La La Land / IMDb: 8.7 İkinci uzun metrajlı filmi Whiplash ile 2014 yılının en ses getiren yapıtlarından birine imza atmış olan Damien Chazelle'in yeni projesi, yine müzik üzerinden giden bir hikayeyi ele alıyor. Ryan Gosling'in başarılı bir caz müzisyenini canlandıracağı filmde, Emma Stone'u ise Los Angeles'ın acımasız düzeninde aktris olmaya çalışan kız arkadaşı Mia rolünde izleyeceğiz.
Hacksaw Ridge / IMDb: 8.9

                                    
                                    İkinci Dünya Savaşı sırasında Amerikan Ordusu'ndan Medic Desmond T. Doss, Okinawa Savaşı'nda görev yaparken insanları öldürmeyi reddeder ve Amerikan tarihinin ilk Onur Madalyası'na layık görülen vicdani retçisi olur. Film, bu tek bir kurşun sıkmadan 75'e yakın kişiyi kurtaran kahramanın hikayesini ele alıyor. Usta oyuncu ve yönetmen Mel Gibson'ın on yıl aradan sonra çektiği savaş filminin oyuncu kadrosunda Andrew Garfield, Vince Vaughn, Sam Worthington, Hugo Weaving, Luke Bracey, Teresa Palmer ve Rachel Griffiths gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosun ise Andrew Knight ve Robert Schenkkan'a ait.
Hacksaw Ridge / IMDb: 8.9 İkinci Dünya Savaşı sırasında Amerikan Ordusu'ndan Medic Desmond T. Doss, Okinawa Savaşı'nda görev yaparken insanları öldürmeyi reddeder ve Amerikan tarihinin ilk Onur Madalyası'na layık görülen vicdani retçisi olur. Film, bu tek bir kurşun sıkmadan 75'e yakın kişiyi kurtaran kahramanın hikayesini ele alıyor. Usta oyuncu ve yönetmen Mel Gibson'ın on yıl aradan sonra çektiği savaş filminin oyuncu kadrosunda Andrew Garfield, Vince Vaughn, Sam Worthington, Hugo Weaving, Luke Bracey, Teresa Palmer ve Rachel Griffiths gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosun ise Andrew Knight ve Robert Schenkkan'a ait.
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children / IMDb: 7.1

                                    
                                    Ransom Rigg'in aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Tim Burton'ın üstlediği filmin başrollerinde Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson, Allison Janney gibi isimleri yer alıyor. Bu fantastik filmde Jacob Portman, ipuçlarını izleyerek kendini gizemli bir adada bulur. Adada Bayan Peregrinin evinde yaşayan kendisi gibi özel güçlere sahip çocukları keşfeder ve onları peşlerindeki korkunç yaratıklardan korumaya çalışır.
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children / IMDb: 7.1 Ransom Rigg'in aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Tim Burton'ın üstlediği filmin başrollerinde Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson, Allison Janney gibi isimleri yer alıyor. Bu fantastik filmde Jacob Portman, ipuçlarını izleyerek kendini gizemli bir adada bulur. Adada Bayan Peregrinin evinde yaşayan kendisi gibi özel güçlere sahip çocukları keşfeder ve onları peşlerindeki korkunç yaratıklardan korumaya çalışır.
The Infiltrator / IMDb: 7.1

                                    
                                    ABD'li Gümrük Memuru, Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın karıştığı kara para aklama düzenini ortaya çıkarır. Brad Furman filmin yönetmenliğini üstlenirken, filmin başrollerde ise; Bryan Cranston, John Leguizamo, Diane Kruger, Amy Ryan gibi isimleri görüyoruz.
The Infiltrator / IMDb: 7.1 ABD'li Gümrük Memuru, Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın karıştığı kara para aklama düzenini ortaya çıkarır. Brad Furman filmin yönetmenliğini üstlenirken, filmin başrollerde ise; Bryan Cranston, John Leguizamo, Diane Kruger, Amy Ryan gibi isimleri görüyoruz.
Storks / IMDb: 7.1

                                    
                                    Leylekler'in bebekleri getirdiği devir kapanmış, şimdilerde global bir internet perakende şirketi için paket dağımı yapmaktadırlar. Dev internet mağazası Cornerstore.com'da çalışan ve terfi etmek üzere olan leylek Juinor yanlışlıkla Bebek Yapma Makinesi'ni çalıştırır ve istenmeyen tatlı bir bebek dünyaya gelir. Uzun yıllardır bebek teslimi yapmayan Junior ve Leylek Dağı'ndaki tek insan Tulip'in bu bebeğe ev bulmaları gerekmektedir. 
İkilinin eğlenceli yolculuğunu anlatan filmin yönetmen koltuğunda Nocholas Stoller ve Doug Sweetland oturuyor. Stoller'in yazdığı metnin seslendirmesini Andy Samberg, Keegan-Michael Key, Kelsey Grammer gibi ünlü ses sanatçıları yapıyor.
Storks / IMDb: 7.1 Leylekler'in bebekleri getirdiği devir kapanmış, şimdilerde global bir internet perakende şirketi için paket dağımı yapmaktadırlar. Dev internet mağazası Cornerstore.com'da çalışan ve terfi etmek üzere olan leylek Juinor yanlışlıkla Bebek Yapma Makinesi'ni çalıştırır ve istenmeyen tatlı bir bebek dünyaya gelir. Uzun yıllardır bebek teslimi yapmayan Junior ve Leylek Dağı'ndaki tek insan Tulip'in bu bebeğe ev bulmaları gerekmektedir. İkilinin eğlenceli yolculuğunu anlatan filmin yönetmen koltuğunda Nocholas Stoller ve Doug Sweetland oturuyor. Stoller'in yazdığı metnin seslendirmesini Andy Samberg, Keegan-Michael Key, Kelsey Grammer gibi ünlü ses sanatçıları yapıyor.
Warcraft / IMDb: 7.1

                                    
                                    World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak amacıyla, Azeroth krallığının eteklerine gelirler. Azeroth krallığı barışçıl ortamdan yana olsa da eşikteki bu savaş kaçınılmazdır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkım bekler, diğeri de yok olma ihtimaliyle karşı karşıyadır. Bu karşıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler. Filmin yönetmenliğini Moon filmiyle sinemaya esaslı bir giriş yapan, genç neslin umut vaadeden yönetmenlerinden Duncan Jones yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel W isimleri yer alıyor. Filmin yapımcıları ise Legendary Pictures, Blizzard Entertainment ve Atlas Entertainment firmaları.
Warcraft / IMDb: 7.1 World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak amacıyla, Azeroth krallığının eteklerine gelirler. Azeroth krallığı barışçıl ortamdan yana olsa da eşikteki bu savaş kaçınılmazdır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkım bekler, diğeri de yok olma ihtimaliyle karşı karşıyadır. Bu karşıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler. Filmin yönetmenliğini Moon filmiyle sinemaya esaslı bir giriş yapan, genç neslin umut vaadeden yönetmenlerinden Duncan Jones yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel W isimleri yer alıyor. Filmin yapımcıları ise Legendary Pictures, Blizzard Entertainment ve Atlas Entertainment firmaları.
X-Men: Apocalypse / IMDb: 7.2 

                                    
                                    Medeniyetin şafağından beri, Apocalypse'e tanrı gözüyle bakılmaktadır. Marvel'in X-Men evreninin ilk ve en güçlü mutantı Apocalypse, birçok mutantın özelliğini kendinde toplayarak ölümsüz ve yenilmez olmuştur. Binlerce yıllık uykusundan uyandığında bulduğu dünya, onu büyük hayal kırıklığına uğratır. Kendine mutantlardan güçlü bir takım oluşturur. İçinde Magneto'nun (Michael Fassbender) da bulunduğu takımın amacı insanoğlunu gezegenden temizlemek ve Apocalypse'in saltanat sürebileceği bir dünya hazırlamaktır. Dünyanın kaderi dengede durmaktadır. Professor X'in (James McAcoy) de yardımıyla, Raven (Jennifer Lawrence) genç bir X-Men takımına yardım etmeli ve insanoğlunu tamamen yok oluştan kurtarmalıdır.
X-Men: Apocalypse / IMDb: 7.2 Medeniyetin şafağından beri, Apocalypse'e tanrı gözüyle bakılmaktadır. Marvel'in X-Men evreninin ilk ve en güçlü mutantı Apocalypse, birçok mutantın özelliğini kendinde toplayarak ölümsüz ve yenilmez olmuştur. Binlerce yıllık uykusundan uyandığında bulduğu dünya, onu büyük hayal kırıklığına uğratır. Kendine mutantlardan güçlü bir takım oluşturur. İçinde Magneto'nun (Michael Fassbender) da bulunduğu takımın amacı insanoğlunu gezegenden temizlemek ve Apocalypse'in saltanat sürebileceği bir dünya hazırlamaktır. Dünyanın kaderi dengede durmaktadır. Professor X'in (James McAcoy) de yardımıyla, Raven (Jennifer Lawrence) genç bir X-Men takımına yardım etmeli ve insanoğlunu tamamen yok oluştan kurtarmalıdır.
The Magnificent Seven / IMDb: 7.2 

                                    
                                    Vahşi Batı'da yedi silahşör sanayici Bartholow Bogue'un sert yönetimi altındaki fakir bir köyü korumak için tutulur. Ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı adamlardan oluşan bu grupta Sam Chisolm, Josh Farraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez ve Red Harvest yer almaktadır. Bu 7 kişilik grup sakin Rose Creek kasabasını gelecek büyük saldırıya karşı hazırlarken, kendi içlerindeki değerleri de yeniden keşfederler.
The Magnificent Seven / IMDb: 7.2 Vahşi Batı'da yedi silahşör sanayici Bartholow Bogue'un sert yönetimi altındaki fakir bir köyü korumak için tutulur. Ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı adamlardan oluşan bu grupta Sam Chisolm, Josh Farraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez ve Red Harvest yer almaktadır. Bu 7 kişilik grup sakin Rose Creek kasabasını gelecek büyük saldırıya karşı hazırlarken, kendi içlerindeki değerleri de yeniden keşfederler.
War Dogs / IMDb: 7.2 

                                    
                                    Başrollerini Miles Teller ve Jonah Hill'in paylaştığı Todd Phillips filmi gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek yazıldı. Miami'de yaşayan ve Irak Savaşı süresince küçük işletmelerin ABD Ordusu'nun sözleşmelerine dahil olmasını sağlayan anlaşmadan faydalanan iki genç arkadaş, bu az bilinen hükümet girişimini suistimal etmekte ve giderek daha zengin olmaktadır. Ancak ikili Afgan Ordusu'yla 300 milyon dolarlık bir anlaşmaya girdiklerinde başlarının dertte olduğunu anlarlar. Çünkü çalıştıkları kişiler oldukça şüpheli şahıslardır ve altlarında Amerikan hükümeti vardır.
War Dogs / IMDb: 7.2 Başrollerini Miles Teller ve Jonah Hill'in paylaştığı Todd Phillips filmi gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek yazıldı. Miami'de yaşayan ve Irak Savaşı süresince küçük işletmelerin ABD Ordusu'nun sözleşmelerine dahil olmasını sağlayan anlaşmadan faydalanan iki genç arkadaş, bu az bilinen hükümet girişimini suistimal etmekte ve giderek daha zengin olmaktadır. Ancak ikili Afgan Ordusu'yla 300 milyon dolarlık bir anlaşmaya girdiklerinde başlarının dertte olduğunu anlarlar. Çünkü çalıştıkları kişiler oldukça şüpheli şahıslardır ve altlarında Amerikan hükümeti vardır.
13 Hours / IMDb: 7.3 

                                    
                                    Michael Bay'in yönetmenliğini üstlendiği, 2012 yılında Libya'nın Bingazi şehrinde bulunan Amerikan üssüne yapılan saldırıyı konu alan filmin başrollerinde John Krasinski, Dominic Fumusa, Max Martini bulunuyor.
13 Hours / IMDb: 7.3 Michael Bay'in yönetmenliğini üstlendiği, 2012 yılında Libya'nın Bingazi şehrinde bulunan Amerikan üssüne yapılan saldırıyı konu alan filmin başrollerinde John Krasinski, Dominic Fumusa, Max Martini bulunuyor.
Swiss Army Man / IMDb: 7.3 

                                    
                                    Küçük ıssız bir adada tek başına olan Hank'ın evinde olmak için hala umudu vardır. Fakat bir gün kıyaya vuran bir ceset her şeyi değiştirir. Hank çok geçmeden ölümden kaçmak için son şansı olduğunun farkına varır. Silahlı yeni “arkadaş” ve tuhaf bir çanta, bu ikili ile Hank'ın hayallerindeki kadını yeniden getirmek için destansı bir maceraya atılar. Dan Kwan ve Daniel Scheinert'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Mary Elizabeth Winstead, Paul Dano, Daniel Radcliffe var.
Swiss Army Man / IMDb: 7.3 Küçük ıssız bir adada tek başına olan Hank'ın evinde olmak için hala umudu vardır. Fakat bir gün kıyaya vuran bir ceset her şeyi değiştirir. Hank çok geçmeden ölümden kaçmak için son şansı olduğunun farkına varır. Silahlı yeni “arkadaş” ve tuhaf bir çanta, bu ikili ile Hank'ın hayallerindeki kadını yeniden getirmek için destansı bir maceraya atılar. Dan Kwan ve Daniel Scheinert'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Mary Elizabeth Winstead, Paul Dano, Daniel Radcliffe var.
Star Trek Beyond / IMDb: 7.3 

                                    
                                    Sonsuzluk'ta, Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken, mürettebat uzayın bilinmeyen derinliklerinde kendilerini ve federasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşır. Kirk ve ekibini yok etme tehlikesi söz konusudur ve bu bilinmeyen, ücra bölgede iletişim de yoktur. Kirk mürettebatı toparlamaya ve Yorktown üssünü kurtarmak için geri dönmeye çalışacaktır. Yeniden başlayan serinin 3. halkası olan Star Trek 3 (Star Trek Beyond) filminin yönetmenliğini bu sefer J.J. Abrams'tan devralan isim Hızlı ve Öfkeli serisinden hatırladığımız Justin Lin. Kadronun başını Chris Pine, Zachary Quinto ve Simon Pegg, Sofia Boutella ve Idris Elba çekiyor.
Star Trek Beyond / IMDb: 7.3 Sonsuzluk'ta, Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken, mürettebat uzayın bilinmeyen derinliklerinde kendilerini ve federasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşır. Kirk ve ekibini yok etme tehlikesi söz konusudur ve bu bilinmeyen, ücra bölgede iletişim de yoktur. Kirk mürettebatı toparlamaya ve Yorktown üssünü kurtarmak için geri dönmeye çalışacaktır. Yeniden başlayan serinin 3. halkası olan Star Trek 3 (Star Trek Beyond) filminin yönetmenliğini bu sefer J.J. Abrams'tan devralan isim Hızlı ve Öfkeli serisinden hatırladığımız Justin Lin. Kadronun başını Chris Pine, Zachary Quinto ve Simon Pegg, Sofia Boutella ve Idris Elba çekiyor.
10 Cloverfield Lane / IMDb: 7.3 

                                    
                                    Büyük bir trafik kazası geçiren Michelle, gözlerini yeraltında konumlanmış bir sığınakta açar. Yanında ise, dışarıda kimyasal bir saldırı olduğunu ve kesinlikle dışarıya çıkamadaklarını iddia eden iki yabancı adam vardır. Dan Trachtenberg'in yönettiği ve Josh Campbell, Matthew Stuecken'ın kaleme aldığı filmin kadrosunda Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr. yer alıyor. Yapımcılığını gerilim ustası J.J. Abrams'ın üstlendiği gerilimde hayatını kurtardığını iddia eden bir adamın evinde gözlerini açan genç kadının gizem dolu macerasına tanıklık edeceğiz.
10 Cloverfield Lane / IMDb: 7.3 Büyük bir trafik kazası geçiren Michelle, gözlerini yeraltında konumlanmış bir sığınakta açar. Yanında ise, dışarıda kimyasal bir saldırı olduğunu ve kesinlikle dışarıya çıkamadaklarını iddia eden iki yabancı adam vardır. Dan Trachtenberg'in yönettiği ve Josh Campbell, Matthew Stuecken'ın kaleme aldığı filmin kadrosunda Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr. yer alıyor. Yapımcılığını gerilim ustası J.J. Abrams'ın üstlendiği gerilimde hayatını kurtardığını iddia eden bir adamın evinde gözlerini açan genç kadının gizem dolu macerasına tanıklık edeceğiz.
Bridget Jones's Baby / IMDb: 7.4 

                                    
                                    10 yıl önce Mark Darcy ile mutlu sonda bıraktığımız Bridget Jones, şimdi karşımıza 40'lı yaşlarında boşanmış ve hayata yeniden atılan, bekar bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Darcy ile ayrıldıktan sonra haber yapımcılığı işine daha sıkı sarılan, çevresini eski ve yeni arkadaşlarıyla donatan Jones'ta belki de değişmeyen tek şey sakarlığı. Her şey kontrol altındaymış gibi görünürken Bridget başına çorap örmeyi başaracak mıdır? Üstelik bu kez Bridget hamiledir ve doğuma dek çocuğun babası belirsizdir. İki aday arasındaki Bridget eski aşkını mı yeni sevgilisini mi seçecektir? Serinin yıllar sonra gelen üçüncü filminde başroller Renée Zellweger ve Colin Firth'e bu sefer Patrick Dempsey eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise ilk filmde olduğu gibi yine Sharon Maguire var.
Bridget Jones's Baby / IMDb: 7.4 10 yıl önce Mark Darcy ile mutlu sonda bıraktığımız Bridget Jones, şimdi karşımıza 40'lı yaşlarında boşanmış ve hayata yeniden atılan, bekar bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Darcy ile ayrıldıktan sonra haber yapımcılığı işine daha sıkı sarılan, çevresini eski ve yeni arkadaşlarıyla donatan Jones'ta belki de değişmeyen tek şey sakarlığı. Her şey kontrol altındaymış gibi görünürken Bridget başına çorap örmeyi başaracak mıdır? Üstelik bu kez Bridget hamiledir ve doğuma dek çocuğun babası belirsizdir. İki aday arasındaki Bridget eski aşkını mı yeni sevgilisini mi seçecektir? Serinin yıllar sonra gelen üçüncü filminde başroller Renée Zellweger ve Colin Firth'e bu sefer Patrick Dempsey eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise ilk filmde olduğu gibi yine Sharon Maguire var.
Snowden / IMDb: 7.4 

                                    
                                    Luke Harling ile Anatoly Kucherena'nın yazdığı iki farklı kitabı kendisine kaynak alan Snowden, Eski bir CIA çalışanı olan Edward Snowden'in, yapılanma hakkında yaptığı asrın ifşasını konu alıyor. Binlerce CIA dosyasını yayan ve basınla paylaşan Snowden'in yaşamının bu sansasyonel evresine değinecek olan film, Kieran Fitzgerald tarafından senaryolaştırıldı!
Snowden / IMDb: 7.4 Luke Harling ile Anatoly Kucherena'nın yazdığı iki farklı kitabı kendisine kaynak alan Snowden, Eski bir CIA çalışanı olan Edward Snowden'in, yapılanma hakkında yaptığı asrın ifşasını konu alıyor. Binlerce CIA dosyasını yayan ve basınla paylaşan Snowden'in yaşamının bu sansasyonel evresine değinecek olan film, Kieran Fitzgerald tarafından senaryolaştırıldı!
Eddie the Eagle / IMDb: 7.4

                                    
                                    Film, İngiltere tarihindeki en ünlü kayak atlamacı Michael Edwards nam-ı değer Eddie the Eagle' ın ilham verici üstün başarısını konu ediniyor. Edwards'ın spora 'asla ölüm deme' yaklaşımı tasvir edilir. Eddie kayakla atlamaya başlamadan once bir çok spor dalında şansını dener. 1984 Kış Olimpiyatları'nda İngiliz takımına giremez ve dalını kayakla atlama olarak değiştirir. Film aynı zamanda Edwars'ın sıra dışı ihtimaller ve mücadeleler karşısındaki insani ruhunu ve direncini kutlar. Beyazperdeyle ilk buluşması Knigsman: Gizli Servis filmi ile olan Taron Egerton, Eddie the Eagle' ı rolü ile karşımıza çıkarken Hugh Jackman ise Eddie' nin Calgary Olimpiyatlarına hazırlanması için yardım eden Lake Plocidli bir kayak atlama uzmanı canlandırıyor.
Eddie the Eagle / IMDb: 7.4 Film, İngiltere tarihindeki en ünlü kayak atlamacı Michael Edwards nam-ı değer Eddie the Eagle' ın ilham verici üstün başarısını konu ediniyor. Edwards'ın spora 'asla ölüm deme' yaklaşımı tasvir edilir. Eddie kayakla atlamaya başlamadan once bir çok spor dalında şansını dener. 1984 Kış Olimpiyatları'nda İngiliz takımına giremez ve dalını kayakla atlama olarak değiştirir. Film aynı zamanda Edwars'ın sıra dışı ihtimaller ve mücadeleler karşısındaki insani ruhunu ve direncini kutlar. Beyazperdeyle ilk buluşması Knigsman: Gizli Servis filmi ile olan Taron Egerton, Eddie the Eagle' ı rolü ile karşımıza çıkarken Hugh Jackman ise Eddie' nin Calgary Olimpiyatlarına hazırlanması için yardım eden Lake Plocidli bir kayak atlama uzmanı canlandırıyor.
The Nice Guys / IMDb: 7.4 

                                    
                                    1970'ler Los Angeles'ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. Bu kız, ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain'ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişidir. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde bulur. Filmin yönetmen koltuğunda Iron Man 3 ve Kiss Kiss Bang Bang filmlerinin unutulmaz yönetmeni Shane Black oturuyor.
The Nice Guys / IMDb: 7.4 1970'ler Los Angeles'ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. Bu kız, ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain'ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişidir. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde bulur. Filmin yönetmen koltuğunda Iron Man 3 ve Kiss Kiss Bang Bang filmlerinin unutulmaz yönetmeni Shane Black oturuyor.
The Fundamentals of Caring / IMDb: 7.4 

                                    
                                    Jonathan Evision'un kitabından uyarlanan filmin kadrosunda Paul Rudd, Craig Roberts, Selena Gomez, Jennifer Ehle, Megan Ferguson ve Frederick Weller yer alıyor. Filmde Paul Rudd emekli olmuş bir yazarın yaşadığı trajediler sonucunda yardıma muhtaç insanlara bakıcı olan Ben karakterini canlandırıyor. Altı haftalık bir eğitimin ardından Ben, ilk hastası Trevor ile tanışır ve hikaye ikilinin arabayla bir yolculuğa çıkmaları etrafında gelişir.
The Fundamentals of Caring / IMDb: 7.4 Jonathan Evision'un kitabından uyarlanan filmin kadrosunda Paul Rudd, Craig Roberts, Selena Gomez, Jennifer Ehle, Megan Ferguson ve Frederick Weller yer alıyor. Filmde Paul Rudd emekli olmuş bir yazarın yaşadığı trajediler sonucunda yardıma muhtaç insanlara bakıcı olan Ben karakterini canlandırıyor. Altı haftalık bir eğitimin ardından Ben, ilk hastası Trevor ile tanışır ve hikaye ikilinin arabayla bir yolculuğa çıkmaları etrafında gelişir.
Don't Breathe / IMDb: 7.5 

                                    
                                    Nefesini Tut kör bir adamın evine girip hırsızlık yaparak yakalanmadan kurtulabileceklerini düşünen bir grup genci temel alıyor. İstismarcı annesinden kurtulup, kız kardeşini her ikisi için de sonu yokmuş gibi görünen bu hayattan kurtartamaya kararlı Rocky, arkadaşları Alex ile Money'nin planları oldukça basittir, kör bir adamın evinde kilitli tuttuğu odaya girmek, onun engelli oluşundan yararlanarak da evini soymak. Ancak işler tam olarak planlandığı gibi gitmez. Zira hafife aldıkları ev sahibi aslında oldukça tehlikeli bir adamdır. Planda yanıldıklarını anladıklarında kusursuz bir suç yerine ölümcül bir hata işlediklerini görürler.  Gerilim türündeki film, Kötü Ruh filminin yönetmen koltuğundan aşina olduğumuz Fede Alvarez'in imzasını taşıyor. Başrollerini Dylan Minnette, Stephen Lang, Jane Levy, Daniel Zovatto, Sergej Onopko ve Jon Donahue'nun üstlendiği yapımın senaryosunda ise yönetmenle birlikte Rodo Sayagues imzası bulunuyor.
Don't Breathe / IMDb: 7.5 Nefesini Tut kör bir adamın evine girip hırsızlık yaparak yakalanmadan kurtulabileceklerini düşünen bir grup genci temel alıyor. İstismarcı annesinden kurtulup, kız kardeşini her ikisi için de sonu yokmuş gibi görünen bu hayattan kurtartamaya kararlı Rocky, arkadaşları Alex ile Money'nin planları oldukça basittir, kör bir adamın evinde kilitli tuttuğu odaya girmek, onun engelli oluşundan yararlanarak da evini soymak. Ancak işler tam olarak planlandığı gibi gitmez. Zira hafife aldıkları ev sahibi aslında oldukça tehlikeli bir adamdır. Planda yanıldıklarını anladıklarında kusursuz bir suç yerine ölümcül bir hata işlediklerini görürler. Gerilim türündeki film, Kötü Ruh filminin yönetmen koltuğundan aşina olduğumuz Fede Alvarez'in imzasını taşıyor. Başrollerini Dylan Minnette, Stephen Lang, Jane Levy, Daniel Zovatto, Sergej Onopko ve Jon Donahue'nun üstlendiği yapımın senaryosunda ise yönetmenle birlikte Rodo Sayagues imzası bulunuyor.
Deepwater Horizon / IMDb: 7.6 

                                    
                                    Filmin öyküsü açık deniz üzerinde faal durumda olan sondaj kulesinin petrol sızdırması ve Nisan 2010 da patlaması ile Amerikan tarihindeki en büyük petrol kaçağı haline gelmesi üzerine kurulu. O gün Deepwater Horizon 'da çalışan ve olabilecek en korkutucu şartlara maruz kalan 126 kişilik ekibin hikayesi beyazperdeye taşınıyor. İyi eğitilmiş olan karma ekip vardiyalarını tamamlayıp kıyıda bekleyen aileleriyle bir araya gelmeyi umut ederler. Ancak bir anda hayatlarındaki en kara saati yaşamaya başlayan ekip, okyanusun ortasında durdurulamaz bir yangın ile cesurca savaşmak zorunda kalırlar. Yönetmen koltuğunda Peter Berg'in oturduğu filmin oyuncu kadrosundaMark Wahlberg, Dylan O'Brien, Kate Hudson, Kurt Russell, Gina Rodriguez, John Malkovich gibi yıldız isimler yer alıyor.
Deepwater Horizon / IMDb: 7.6 Filmin öyküsü açık deniz üzerinde faal durumda olan sondaj kulesinin petrol sızdırması ve Nisan 2010 da patlaması ile Amerikan tarihindeki en büyük petrol kaçağı haline gelmesi üzerine kurulu. O gün Deepwater Horizon 'da çalışan ve olabilecek en korkutucu şartlara maruz kalan 126 kişilik ekibin hikayesi beyazperdeye taşınıyor. İyi eğitilmiş olan karma ekip vardiyalarını tamamlayıp kıyıda bekleyen aileleriyle bir araya gelmeyi umut ederler. Ancak bir anda hayatlarındaki en kara saati yaşamaya başlayan ekip, okyanusun ortasında durdurulamaz bir yangın ile cesurca savaşmak zorunda kalırlar. Yönetmen koltuğunda Peter Berg'in oturduğu filmin oyuncu kadrosundaMark Wahlberg, Dylan O'Brien, Kate Hudson, Kurt Russell, Gina Rodriguez, John Malkovich gibi yıldız isimler yer alıyor.
The Conjuring 2 / IMDb: 7.6 

                                    
                                    2013 yılının en başarılı korku filmi Korku Seansı'nın devam halkası olan film, doğaüstü olayları inceleyip aydınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren çiftine odaklanıyor. Warren'lar, hayret verici doğaüstü araştırmalarına, kötü niyetli bir ruhun dört çocuk büyüten bekar bir annenin evine dadanması üzerine, aileye yardım eli uzatmak için Kuzey Londra'ya doğru yola koyuluyorlar. Filminde; bekar anne rolünde Frances O'Connor , Madison Wolfe , Lauren Esposito, Patrick McAuley ve Benjamin ve çocuk rollerinde Haigh Maria Doyle Kennedy ; Simon Delaney ; FrankaPotente ; ve Simon McBurney yer alıyor.
The Conjuring 2 / IMDb: 7.6 2013 yılının en başarılı korku filmi Korku Seansı'nın devam halkası olan film, doğaüstü olayları inceleyip aydınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren çiftine odaklanıyor. Warren'lar, hayret verici doğaüstü araştırmalarına, kötü niyetli bir ruhun dört çocuk büyüten bekar bir annenin evine dadanması üzerine, aileye yardım eli uzatmak için Kuzey Londra'ya doğru yola koyuluyorlar. Filminde; bekar anne rolünde Frances O'Connor , Madison Wolfe , Lauren Esposito, Patrick McAuley ve Benjamin ve çocuk rollerinde Haigh Maria Doyle Kennedy ; Simon Delaney ; FrankaPotente ; ve Simon McBurney yer alıyor.
The Jungle Book / IMDb: 7.6 

                                    
                                    Ailesini kaybeden bir erkek çocuk vahşi ormanın derinliklerinde bir ayı, bir siyah panter ve bir kurt sürüsü tarafından büyütülür. Bagheera, Mowgli'ye bu macerada akıl hocalığı yapacaktır. Canlı-aksiyon ve epik türündeki bu hikayede, kurtlar tarafından yetiştirilen Mowgli evi bildiği tek yeri terketmek zorunda kalınca, hem kendisini hem dış dünyayı keşfetmek için yeni bir arayışa çıkacaktır. Rudyard Kipling'in klasik çocuk romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Jon Favreau sırtlarken uyarlama senaryo ise Justin Marks'a ait. Disney tarafından hayata geçirilen filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Ben Kingsley ve Neel Sethi isimleri başı çekerken kadroda onlara Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray, Christopher Walken, Lupita Nyong'o ve Giancarlo Esposito isimleri yer alıyor.
The Jungle Book / IMDb: 7.6 Ailesini kaybeden bir erkek çocuk vahşi ormanın derinliklerinde bir ayı, bir siyah panter ve bir kurt sürüsü tarafından büyütülür. Bagheera, Mowgli'ye bu macerada akıl hocalığı yapacaktır. Canlı-aksiyon ve epik türündeki bu hikayede, kurtlar tarafından yetiştirilen Mowgli evi bildiği tek yeri terketmek zorunda kalınca, hem kendisini hem dış dünyayı keşfetmek için yeni bir arayışa çıkacaktır. Rudyard Kipling'in klasik çocuk romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Jon Favreau sırtlarken uyarlama senaryo ise Justin Marks'a ait. Disney tarafından hayata geçirilen filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Ben Kingsley ve Neel Sethi isimleri başı çekerken kadroda onlara Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray, Christopher Walken, Lupita Nyong'o ve Giancarlo Esposito isimleri yer alıyor.
The Headhunter's Calling / IMDb: 7.6 

                                    
                                    Bir personel avcısının etrafında dönen dönme dolap işlerin şirkette, uygun kazan odasında hayatta kalabilmeleri için uygun ortamın hazırlanıp oda da kalacak kişinin hayata tutunmak için verdiği mücadeleye tanıklık edeceğiz.
The Headhunter's Calling / IMDb: 7.6 Bir personel avcısının etrafında dönen dönme dolap işlerin şirkette, uygun kazan odasında hayatta kalabilmeleri için uygun ortamın hazırlanıp oda da kalacak kişinin hayata tutunmak için verdiği mücadeleye tanıklık edeceğiz.
Anthropoid / IMDb: 7.6

                                    
                                    SS Generali Reinhard Heydrich'e düzenlenen suikast operasyonu Anthropoid'i konu alan film tarihi gerçeklere dayanıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde Hitler'in 3. adamı olan Heydrich, Nihai Çözüm projesinin mimarı olarak tarihin en büyük utançlarından birine ön ayak olurken bir yandan da Çekoslavakyalı sürgündeki askerlerin hedefi haline geliyor. Yönetmen koltuğunda Sean Ellis'in oturduğu filmin senaryosu da Ellis ve Anthony Frewin tarafından yazıldı. Filmin başrollerinde Jamie Dornan,Harry Lloyd, Toby Jones, Charlotte Le Bon ve Bill Milner yer alıyor.
Anthropoid / IMDb: 7.6 SS Generali Reinhard Heydrich'e düzenlenen suikast operasyonu Anthropoid'i konu alan film tarihi gerçeklere dayanıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde Hitler'in 3. adamı olan Heydrich, Nihai Çözüm projesinin mimarı olarak tarihin en büyük utançlarından birine ön ayak olurken bir yandan da Çekoslavakyalı sürgündeki askerlerin hedefi haline geliyor. Yönetmen koltuğunda Sean Ellis'in oturduğu filmin senaryosu da Ellis ve Anthony Frewin tarafından yazıldı. Filmin başrollerinde Jamie Dornan,Harry Lloyd, Toby Jones, Charlotte Le Bon ve Bill Milner yer alıyor.
Goksung / IMDb: 7.6

                                    
                                    Güney Kore'de sakinleri birbirini çok iyi tanıyan bir dağ kasabasında hayat her zamanki gibi devam ederken kasabaya zekâsı ve kibar tavırlarıyla dikkat çeken ancak tek başına olmaktan hoşlanan genç bir adam taşınır.Kasabaya gelişinden kısa süre sonra gizemli bir hastalık yayılmaya başlar. Kasaba sakinleri hastalığın sorumlusu olarak yabancıdan kuşkulansalar da polis yabani mantar yüzünden zehirlendiklerini düşünmektedir.Soruşturmanın başında yer alan polis memuru Jong-goo yabancı hakkında bilgi veren Moo-myung isimli gizemli bir kadınla tanışır. Akabinde Jong-goo'nun kızı da aynı belirtilerle hastalanır. Umutsuzca kızını hastalıktan kurtarması için şaman Il-gwan'a emanet eden Jong- goo'nun gizemli olayı çözmekten başka çaresi kalmamıştır.
Goksung / IMDb: 7.6 Güney Kore'de sakinleri birbirini çok iyi tanıyan bir dağ kasabasında hayat her zamanki gibi devam ederken kasabaya zekâsı ve kibar tavırlarıyla dikkat çeken ancak tek başına olmaktan hoşlanan genç bir adam taşınır.Kasabaya gelişinden kısa süre sonra gizemli bir hastalık yayılmaya başlar. Kasaba sakinleri hastalığın sorumlusu olarak yabancıdan kuşkulansalar da polis yabani mantar yüzünden zehirlendiklerini düşünmektedir.Soruşturmanın başında yer alan polis memuru Jong-goo yabancı hakkında bilgi veren Moo-myung isimli gizemli bir kadınla tanışır. Akabinde Jong-goo'nun kızı da aynı belirtilerle hastalanır. Umutsuzca kızını hastalıktan kurtarması için şaman Il-gwan'a emanet eden Jong- goo'nun gizemli olayı çözmekten başka çaresi kalmamıştır.
Paterson / IMDb: 7.7 

                                    
                                    Paterson gün içerisinde basit rutini olan bir adamdır. Her gün şöforlük yaptığı otobüsüyle şehri turlar, akşam köpeğini gezdirdikten sonra bara gider, sevgilisi Laura ile sıradan ama huzurlu bir hayat sürdürür. Ve tüm bu süreçte basit ama etkileyici şiirler yazar. Laura ise evle sınırlandırdığı hayatına renk katmak için her gün farklı uğraşlar arayan, hafif çılgın bir kadındır. Paterson ve Laura farklı karakterlerine rağmen birlikte bir hayat sürdürmeyi başarırlar... Jim Jarmusch'un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Adam Driver ve Golshifteh Farahani yer alıyor.
Paterson / IMDb: 7.7 Paterson gün içerisinde basit rutini olan bir adamdır. Her gün şöforlük yaptığı otobüsüyle şehri turlar, akşam köpeğini gezdirdikten sonra bara gider, sevgilisi Laura ile sıradan ama huzurlu bir hayat sürdürür. Ve tüm bu süreçte basit ama etkileyici şiirler yazar. Laura ise evle sınırlandırdığı hayatına renk katmak için her gün farklı uğraşlar arayan, hafif çılgın bir kadındır. Paterson ve Laura farklı karakterlerine rağmen birlikte bir hayat sürdürmeyi başarırlar... Jim Jarmusch'un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin başrollerinde Adam Driver ve Golshifteh Farahani yer alıyor.
Busanhaeng / IMDb: 7.7 

                                    
                                    Yıkıcı bir zombi virüsü Güney Kore'yi etkisi altına almıştır. Bu sırada Seul'den Busan'a gitmekte olan trendeki yolcular hayatta kalma mücadelesi verecektir. Senartisti ve yönetmeni Sang-ho Yeon olan film tanıtımını 2016 Cannes Film Festival'inde yapmıştır.
Busanhaeng / IMDb: 7.7 Yıkıcı bir zombi virüsü Güney Kore'yi etkisi altına almıştır. Bu sırada Seul'den Busan'a gitmekte olan trendeki yolcular hayatta kalma mücadelesi verecektir. Senartisti ve yönetmeni Sang-ho Yeon olan film tanıtımını 2016 Cannes Film Festival'inde yapmıştır.
Nocturnal Animals /  IMDb: 7.8

                                    
                                    Austin Wright'ın 1993 tarihli "Tony ve Susan" romanından uyarlanan film ayrılan iki karı kocanın hayatlarına odaklanıyor. İlk bölümde 20 yıl önce boşanmış eski kocasından kitap nüshaları almaya devam eden bir kadını izlediğimiz filmin ikinci bölümünde ise bir adamın aile ziyaretinin şiddete dönüştüğü anlara tanık oluyoruz.
Nocturnal Animals / IMDb: 7.8 Austin Wright'ın 1993 tarihli "Tony ve Susan" romanından uyarlanan film ayrılan iki karı kocanın hayatlarına odaklanıyor. İlk bölümde 20 yıl önce boşanmış eski kocasından kitap nüshaları almaya devam eden bir kadını izlediğimiz filmin ikinci bölümünde ise bir adamın aile ziyaretinin şiddete dönüştüğü anlara tanık oluyoruz.
Sully / IMDb: 7.9 

                                    
                                    Sully, 15 Ocak 2009'da arızalanan yolcu uçağını Hudson Nehri'ne indirmeyi, bir nevi imkansızı başarıp kahraman haline gelen pilot Chesley Sullenberger'i konu ediniyor. Kaptan Sully elverişsiz koşullarda uçağı Hudson Nehri'ne indirmeyi başarıp 155 yolcunun hayatını kurtarmıştı. Fakat her ne kadar medya ve halk tarafından usta uçuş yeteneği, cesareti ile gündeme gelse de bazı yetkililer tarafından açılan soruşturma nedeniyle itibarını ve işini kaybetme tehlikei ile yüz yüze gelecektir. Filmin başrolünde efsane oyuncu Tom Hanks yer alırken filmin yönetmenliğini ise Oscar ödüllü yönetmen Clint Eastwood üstleniyor. Ayrıca filmin hikayesi Sulenberger ve Jeffrey Zaslow'un "Highest Duty" adlı kitabından uyarlandı.
Sully / IMDb: 7.9 Sully, 15 Ocak 2009'da arızalanan yolcu uçağını Hudson Nehri'ne indirmeyi, bir nevi imkansızı başarıp kahraman haline gelen pilot Chesley Sullenberger'i konu ediniyor. Kaptan Sully elverişsiz koşullarda uçağı Hudson Nehri'ne indirmeyi başarıp 155 yolcunun hayatını kurtarmıştı. Fakat her ne kadar medya ve halk tarafından usta uçuş yeteneği, cesareti ile gündeme gelse de bazı yetkililer tarafından açılan soruşturma nedeniyle itibarını ve işini kaybetme tehlikei ile yüz yüze gelecektir. Filmin başrolünde efsane oyuncu Tom Hanks yer alırken filmin yönetmenliğini ise Oscar ödüllü yönetmen Clint Eastwood üstleniyor. Ayrıca filmin hikayesi Sulenberger ve Jeffrey Zaslow'un "Highest Duty" adlı kitabından uyarlandı.
A Monster Calls / IMDb: 8.0

                                    
                                    Lo Imposible ve El orfanato filmlerinin yönetmeni Juan Antonio Bayona'nın imzasını taşıyan film, Patrick Ness'in kaleme aldığı romandan beyazperdeye uyarlandı. 12 yaşındaki Conor canavarlar ve peri masallarının fantastik dünyasına kaçmak üzeredir. Annesinin hastalığı ile ilgilenen Conor, aynı zamanda pek sempatik olmayan büyükannesi ile zaman geçirmek zorundadır. Bulunduğu okul eğitimden uzak ve zorbalarla doludur. Conor'un babası ise ondan binlerce mil uzakta, Amerika'ya yerleşmiştir. Conor bu korkutucu gerçeklerden uzaklaşmak için fantastik varlıkların hüküm sürdüğü hayal dünyasına küçük bir yolculuğa çıkacaktır. Bir gece saat tam 12.07 'de yatak odasının penceresinde beliren 13 metrelik porsuk ağacı, o geceden sonra her akşam aynı saatte Conor 'u ziyaret etmeye başlar. Bu canavarın anlatacağı hikayeler vardır ve Conor'un bu hikayeleri dinleyip kafasında canlandırması konusunda ısrarcıdır. Bu kadim, vahşi ve acımasız Canavar, Conor'un cesaret, inanç ve gerçeklik ile dolu yolculuğunda ona rehberlik edecektir.
A Monster Calls / IMDb: 8.0 Lo Imposible ve El orfanato filmlerinin yönetmeni Juan Antonio Bayona'nın imzasını taşıyan film, Patrick Ness'in kaleme aldığı romandan beyazperdeye uyarlandı. 12 yaşındaki Conor canavarlar ve peri masallarının fantastik dünyasına kaçmak üzeredir. Annesinin hastalığı ile ilgilenen Conor, aynı zamanda pek sempatik olmayan büyükannesi ile zaman geçirmek zorundadır. Bulunduğu okul eğitimden uzak ve zorbalarla doludur. Conor'un babası ise ondan binlerce mil uzakta, Amerika'ya yerleşmiştir. Conor bu korkutucu gerçeklerden uzaklaşmak için fantastik varlıkların hüküm sürdüğü hayal dünyasına küçük bir yolculuğa çıkacaktır. Bir gece saat tam 12.07 'de yatak odasının penceresinde beliren 13 metrelik porsuk ağacı, o geceden sonra her akşam aynı saatte Conor 'u ziyaret etmeye başlar. Bu canavarın anlatacağı hikayeler vardır ve Conor'un bu hikayeleri dinleyip kafasında canlandırması konusunda ısrarcıdır. Bu kadim, vahşi ve acımasız Canavar, Conor'un cesaret, inanç ve gerçeklik ile dolu yolculuğunda ona rehberlik edecektir.
Captain America: Civil War / IMDb: 8.0

                                    
                                    Marvel alemi için sivil savaş alarmı! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı; süper kahramanları, öykü evreninin en önemli konusunda karşı karşıya getiriyor. Yenilmezler'in dahil olduğu olay kötü sonuçlanınca, politik güçler Yenilmezler'in bir otorite tarafından takip edildiği ve yönlendirildiği bir sistem kurulması için baskı yapmaya başlarlar. Bu durum Yenilmezler'in fikir ayrılığına düşerek iki gruba ayrılmasına neden olur. Steve Rogers'ın önderliğinde Yenilmezler'in hükümet baskısı olmaksızın özgür bir biçimde insanlığı korumaya devam etmesini savunan grup ve Tony Stark'ın şaşırtıcı bir biçimde hükümet kontrolünü ve müdahalesini destekleyen bir diğer grup. Chris Evans'ın dördüncü defa Kaptain Amerika kostümünü giyeceği filmde, yönetmen koltuğunda yeniden Russo Kardeşler var! Chris Evans'a başrollerde Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Daniel Brühl gibi isimler eşlik ediyor.
Captain America: Civil War / IMDb: 8.0 Marvel alemi için sivil savaş alarmı! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı; süper kahramanları, öykü evreninin en önemli konusunda karşı karşıya getiriyor. Yenilmezler'in dahil olduğu olay kötü sonuçlanınca, politik güçler Yenilmezler'in bir otorite tarafından takip edildiği ve yönlendirildiği bir sistem kurulması için baskı yapmaya başlarlar. Bu durum Yenilmezler'in fikir ayrılığına düşerek iki gruba ayrılmasına neden olur. Steve Rogers'ın önderliğinde Yenilmezler'in hükümet baskısı olmaksızın özgür bir biçimde insanlığı korumaya devam etmesini savunan grup ve Tony Stark'ın şaşırtıcı bir biçimde hükümet kontrolünü ve müdahalesini destekleyen bir diğer grup. Chris Evans'ın dördüncü defa Kaptain Amerika kostümünü giyeceği filmde, yönetmen koltuğunda yeniden Russo Kardeşler var! Chris Evans'a başrollerde Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Daniel Brühl gibi isimler eşlik ediyor.
Hunt for the Wilderpeople / IMDb: 8.0

                                    
                                    Hunt for the Wilderpeople filmi Yeni Zelanda da çekilmiştir. Garip bir aile hikayesi. Macera komedi tadında izleyebileceğiniz harika bir film.Yeni Zellanda'da yaşayan sorunlu bir çocuk olan Ricky'nin hayatına odaklanacak.
Hunt for the Wilderpeople / IMDb: 8.0 Hunt for the Wilderpeople filmi Yeni Zelanda da çekilmiştir. Garip bir aile hikayesi. Macera komedi tadında izleyebileceğiniz harika bir film.Yeni Zellanda'da yaşayan sorunlu bir çocuk olan Ricky'nin hayatına odaklanacak.
Zootopia / IMDb: 8.0

                                    
                                    Karmakarışık ve Bolt gibi sevilen animasyon filmlerinin yönetmeni Byron Howard'ın perdeye taşıdığı Zootopia, medenileşmiş ve teknoloji kullanabilen hayvanların bir arada yaşadığı bir şehirde yaşanan ilginç bir polisiye öyküsünü perdeye taşıyor. Alışıldık Disney havasının solunacağı filmde; konuşkan tilki Nick'in, üzerine yığılmaya çalışan bir suçtan sıyrılma çabası anlatılıyor. Modern memelilerin yaşadığı Zootropolis adındaki metropolis, lüks Sahra Meydanı'ndan, soğuk Tundra Kasabası'na kadar bir çok farklı doğal ortamın ve hayvanın bir arada yaşadığı benzersiz bir şehirdir. Burası bir fil kadar büyük ya da bir arı kadar küçük olanların bile istediği her şeyi yapabileceği türden bir yerdir. İyimser Polis Memuru Judy Hopps buraya geldiğinde, büyük ve sert mizaçlı hayvanların olduğu bir yerde polis olmanın hiç de kolay olmadığını fark eder. Kendini ispatlayabilme fırsatını elde edebilmek için, geveze ve numaracı tilki Nick Wilde ile ortak olma pahasına önemli ve gizemli bir olayı çözmeye çalışacaktır. Filmin seslendirme kadrosunda Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, J.K. Simmons, Octavia Spencer yer alıyor.
Zootopia / IMDb: 8.0 Karmakarışık ve Bolt gibi sevilen animasyon filmlerinin yönetmeni Byron Howard'ın perdeye taşıdığı Zootopia, medenileşmiş ve teknoloji kullanabilen hayvanların bir arada yaşadığı bir şehirde yaşanan ilginç bir polisiye öyküsünü perdeye taşıyor. Alışıldık Disney havasının solunacağı filmde; konuşkan tilki Nick'in, üzerine yığılmaya çalışan bir suçtan sıyrılma çabası anlatılıyor. Modern memelilerin yaşadığı Zootropolis adındaki metropolis, lüks Sahra Meydanı'ndan, soğuk Tundra Kasabası'na kadar bir çok farklı doğal ortamın ve hayvanın bir arada yaşadığı benzersiz bir şehirdir. Burası bir fil kadar büyük ya da bir arı kadar küçük olanların bile istediği her şeyi yapabileceği türden bir yerdir. İyimser Polis Memuru Judy Hopps buraya geldiğinde, büyük ve sert mizaçlı hayvanların olduğu bir yerde polis olmanın hiç de kolay olmadığını fark eder. Kendini ispatlayabilme fırsatını elde edebilmek için, geveze ve numaracı tilki Nick Wilde ile ortak olma pahasına önemli ve gizemli bir olayı çözmeye çalışacaktır. Filmin seslendirme kadrosunda Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, J.K. Simmons, Octavia Spencer yer alıyor.
Captain Fantastic / IMDb: 8.1 

                                    
                                    Ben Cash, ABD'nin Kuzeybatı Pasifik ormanlarında, 6 çocuğu ile beraber bir kabinde medeniyetten izole bir hayat yaşamaktadır. Bu izole ortamda ebeveynlik, kendi doğrularını yaratmıştır ve çocuklar moderniteye karşı bir bağışıklık kazanamamışlardır. Ben, kendini çocuklarını büyük bir titizlikle hem fiziksel hem de entelektüel olarak yetiştirmeye adamıştır. Fakat karısı Leslie'nin ani ölümünün ardından bütün düzeni yerle bir olur, ve Ben, ailesini şehre getirmek zorunda kalır. Şehir medeniyeti içinde çocuklar şehirle, Ben ise ebeveynlik yöntemleri ile yüzleşmek zorunda kalacaktır. Çünkü Ben'in ebeveynlik anlayışıyla dünyanınki birbirine hiç benzememektedir. Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler'ın başrollerinde oynadığı filmin yönetmeni ve senaristi ise Matt Ross.
Captain Fantastic / IMDb: 8.1 Ben Cash, ABD'nin Kuzeybatı Pasifik ormanlarında, 6 çocuğu ile beraber bir kabinde medeniyetten izole bir hayat yaşamaktadır. Bu izole ortamda ebeveynlik, kendi doğrularını yaratmıştır ve çocuklar moderniteye karşı bir bağışıklık kazanamamışlardır. Ben, kendini çocuklarını büyük bir titizlikle hem fiziksel hem de entelektüel olarak yetiştirmeye adamıştır. Fakat karısı Leslie'nin ani ölümünün ardından bütün düzeni yerle bir olur, ve Ben, ailesini şehre getirmek zorunda kalır. Şehir medeniyeti içinde çocuklar şehirle, Ben ise ebeveynlik yöntemleri ile yüzleşmek zorunda kalacaktır. Çünkü Ben'in ebeveynlik anlayışıyla dünyanınki birbirine hiç benzememektedir. Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler'ın başrollerinde oynadığı filmin yönetmeni ve senaristi ise Matt Ross.
I, Daniel Blake / IMDb: 8.1 

                                    
                                    Daniel Blake, New Castle'da yaşayan bir marangozdur. Fakat sağlık durumu nedeniyle çalışamamaktadır. Sistemin çarpıklığı nedeniyle devlet yardımı da alamaz ve iş aramak zorunda kalır. Daniel bu zorlu süreçte bir anne ve onun çocuklarıyla dostluk kurar. Kendisi gibi bozuk sistemle ve boğucu bürokrasiyle mücadele eden ve iki çocuğuna tek başına bakan genç Katie ile yoldaş olacaktır.Paul Laverty'nin senaryosunu yazdığı ve Ken Loach'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Dave Johns ve Hayley Squires paylaşıyor.
I, Daniel Blake / IMDb: 8.1 Daniel Blake, New Castle'da yaşayan bir marangozdur. Fakat sağlık durumu nedeniyle çalışamamaktadır. Sistemin çarpıklığı nedeniyle devlet yardımı da alamaz ve iş aramak zorunda kalır. Daniel bu zorlu süreçte bir anne ve onun çocuklarıyla dostluk kurar. Kendisi gibi bozuk sistemle ve boğucu bürokrasiyle mücadele eden ve iki çocuğuna tek başına bakan genç Katie ile yoldaş olacaktır.Paul Laverty'nin senaryosunu yazdığı ve Ken Loach'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Dave Johns ve Hayley Squires paylaşıyor.
Deadpool / IMDb: 8.1 

                                    
                                    Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uyumu varken bir şeylerin tam da yolunda gittiğni düşünürken, kanser olduğu gerçeğiyle yüz yüze kalır. Sevdiği kadını bu acılı süreci izlemekten kurtarmak için onu terk eden Wade, kendisine tedavi umudu sunan bir bilimsel projeye katılır. Fakat bu proje sadece bir 'yan etki' olarak kansere tedavi olacaktır. Asıl amaç birtakım DNA'ları tetiklemektir. Akla gelmeyecek acılara göğüs geren Wade, her şey sona erdiğinde üstün yetenkelere sahip olur. Fakat tüm bu özellikleriyle tek bir amacı vardır, Ajax "Francis"ten intikam almak! Hayatından kimi kesitleri de bizlerle paylaşan kahramanın intikam öyküsünde Profesör X'in ekibinden erdemli Colossus ve ergenlik çağındaki Negasonic Teenage Warhead de ona eşlik ediyor. Anti-kahraman Deadpool karakteri kendi filminde, X Men Origins: Wolverine'de karşımıza çıkan Deadpool'dan daha farklı bir yapıya sahip. Marvel Stüdyoları'nın hayata geçirdiği projede yönetmenliği Tim Miller üstlenirken, senaryo Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisine ait. Filmde Wade Wilson / Deadpool karakterini canlandıran isimse Ryan Reynolds. Kadroda kendisine Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein, Brianna Hildebrand ve T.J. Miller da bulunuyor.
Deadpool / IMDb: 8.1 Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uyumu varken bir şeylerin tam da yolunda gittiğni düşünürken, kanser olduğu gerçeğiyle yüz yüze kalır. Sevdiği kadını bu acılı süreci izlemekten kurtarmak için onu terk eden Wade, kendisine tedavi umudu sunan bir bilimsel projeye katılır. Fakat bu proje sadece bir 'yan etki' olarak kansere tedavi olacaktır. Asıl amaç birtakım DNA'ları tetiklemektir. Akla gelmeyecek acılara göğüs geren Wade, her şey sona erdiğinde üstün yetenkelere sahip olur. Fakat tüm bu özellikleriyle tek bir amacı vardır, Ajax "Francis"ten intikam almak! Hayatından kimi kesitleri de bizlerle paylaşan kahramanın intikam öyküsünde Profesör X'in ekibinden erdemli Colossus ve ergenlik çağındaki Negasonic Teenage Warhead de ona eşlik ediyor. Anti-kahraman Deadpool karakteri kendi filminde, X Men Origins: Wolverine'de karşımıza çıkan Deadpool'dan daha farklı bir yapıya sahip. Marvel Stüdyoları'nın hayata geçirdiği projede yönetmenliği Tim Miller üstlenirken, senaryo Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisine ait. Filmde Wade Wilson / Deadpool karakterini canlandıran isimse Ryan Reynolds. Kadroda kendisine Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein, Brianna Hildebrand ve T.J. Miller da bulunuyor.
The Edge of Seventeen / IMDb: 8.2 

                                    
                                    Amerikalı usta aktör Woody Harrelson'un başrolünü genç yıldız Hailee Steinfeld ile paylaşmış olduğu The Edge of Seventeen adlı filmin, yönetmenliğini ve senaristliğini Amerikalı genç sinemacı Kelly Fremon üstlenmiştir. 2016 ABD yapımı olan The Edge of Seventeen adlı film, aynı lisede eğitim gören ve birbirleriyle gayet iyi anlaşan Nadine ve Krista adlı iki genç kızın, dostane başlayan ilişkisi ve sonrasındaki rekabete dönüşen, olaylar ele alınıyor. Komedi ve dram türündeki The Edge of Seventeen adlı eserin, yapımcılık görevini Julie Ansell ve Kelly Fremon ikilisi üstlenmiştir. Genç yönetmen Kelly Fremon'un ilk uzun metrajlı sinema filmi olan The Edge of Seventeen adlı eserde, şu isimler Hailee Steinfeld (Nadine Byrd), Haley Lu Richardson (Krista), Woody Harrelson (High School Teacher), Blake Jenner (Nadine's older brother), Kyra Sedgwick (Nadine's mother), Hayden Szeto (Erwin) ve Eric Keenleyside (Tom) rol almıştır.
The Edge of Seventeen / IMDb: 8.2 Amerikalı usta aktör Woody Harrelson'un başrolünü genç yıldız Hailee Steinfeld ile paylaşmış olduğu The Edge of Seventeen adlı filmin, yönetmenliğini ve senaristliğini Amerikalı genç sinemacı Kelly Fremon üstlenmiştir. 2016 ABD yapımı olan The Edge of Seventeen adlı film, aynı lisede eğitim gören ve birbirleriyle gayet iyi anlaşan Nadine ve Krista adlı iki genç kızın, dostane başlayan ilişkisi ve sonrasındaki rekabete dönüşen, olaylar ele alınıyor. Komedi ve dram türündeki The Edge of Seventeen adlı eserin, yapımcılık görevini Julie Ansell ve Kelly Fremon ikilisi üstlenmiştir. Genç yönetmen Kelly Fremon'un ilk uzun metrajlı sinema filmi olan The Edge of Seventeen adlı eserde, şu isimler Hailee Steinfeld (Nadine Byrd), Haley Lu Richardson (Krista), Woody Harrelson (High School Teacher), Blake Jenner (Nadine's older brother), Kyra Sedgwick (Nadine's mother), Hayden Szeto (Erwin) ve Eric Keenleyside (Tom) rol almıştır.
Kubo and the Two Strings / IMDb: 8.3

                                    
                                    Kubo, deniz kenarındaki köyünde sakin ve sessiz bir hayat sürmektedir. Fakat geçmişten gelen bir ruh, eski bir kan davasını yeniden alevlendirince hayatı alt üst olacaktır. Tanrılar, canavarlar gibi pek çok doğaüstü yaratık harekete geçince, Kubo hayatta kalmak için eski bir Samuray savaşçısı olan babasının zırhını bulmak zorundadır... Yönetmenliğini Travis Knight'ın üstlendiği animasyonun orijinal seslendirme kadrosunda Rooney Mara, Charlize Theron, Matthew McConaughey gibi ünlü isimler yer alıyor.
Kubo and the Two Strings / IMDb: 8.3 Kubo, deniz kenarındaki köyünde sakin ve sessiz bir hayat sürmektedir. Fakat geçmişten gelen bir ruh, eski bir kan davasını yeniden alevlendirince hayatı alt üst olacaktır. Tanrılar, canavarlar gibi pek çok doğaüstü yaratık harekete geçince, Kubo hayatta kalmak için eski bir Samuray savaşçısı olan babasının zırhını bulmak zorundadır... Yönetmenliğini Travis Knight'ın üstlendiği animasyonun orijinal seslendirme kadrosunda Rooney Mara, Charlize Theron, Matthew McConaughey gibi ünlü isimler yer alıyor.
Arrival / IMDb: 8.5 

                                    
                                    Film, ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks'in hikayesini anlatıyor. Bir uzay gemisi dünyaya iniş yapınca dünya adeta sarsılır. Amaçlarının ne olduğu bilinmeyen uzaylılarla iletişim kurmanın yolları aranmaya başlar. Uzaylılarla iletişim kurması için ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks çağrılır. Doktora yardımcı olması için de fizikçi Ian Donnelly seçilir. İkilinin artık en önemli görevi uzaylıların barışçıl mı yoksa istilacı mı olduğunu belirleyebilmektir. Bu süreçte bir diğer zorluk da ordunun ısrarcı bir şekilde saldırı yanlısı olması olacaktır... Başrollerine Superman'in sevgilisi Louis Lane rolünde boy gösteren Amy Adams ve Marvel'ın Hawkeye'ı Jeremy Renner'ı yerleştiren Arrival filminin yönetmen koltuğunda Sicario'nun yönetmeni Denis Villeneuve oturuyor. Filmin senaryosunu ise Elm Sokağında Kabus ve Son Durak 5'in senaryolarına imzasını atan Eric Heisserer yazıyor. Filmin kadrosunda Michael Stuhlbarg, Tzi Ma, Mark O'Brien ve Forest Whitaker da yer alıyor.
Arrival / IMDb: 8.5 Film, ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks'in hikayesini anlatıyor. Bir uzay gemisi dünyaya iniş yapınca dünya adeta sarsılır. Amaçlarının ne olduğu bilinmeyen uzaylılarla iletişim kurmanın yolları aranmaya başlar. Uzaylılarla iletişim kurması için ordu dilbilimcisi Dr. Louise Banks çağrılır. Doktora yardımcı olması için de fizikçi Ian Donnelly seçilir. İkilinin artık en önemli görevi uzaylıların barışçıl mı yoksa istilacı mı olduğunu belirleyebilmektir. Bu süreçte bir diğer zorluk da ordunun ısrarcı bir şekilde saldırı yanlısı olması olacaktır... Başrollerine Superman'in sevgilisi Louis Lane rolünde boy gösteren Amy Adams ve Marvel'ın Hawkeye'ı Jeremy Renner'ı yerleştiren Arrival filminin yönetmen koltuğunda Sicario'nun yönetmeni Denis Villeneuve oturuyor. Filmin senaryosunu ise Elm Sokağında Kabus ve Son Durak 5'in senaryolarına imzasını atan Eric Heisserer yazıyor. Filmin kadrosunda Michael Stuhlbarg, Tzi Ma, Mark O'Brien ve Forest Whitaker da yer alıyor.
Pink / IMDb: 8.7

                                    
                                    Başı belaya giren üç genç kadın ile onlara yardım etmeye çalışan emekli bir avukatın maceralarını anlatıyor.
Pink / IMDb: 8.7 Başı belaya giren üç genç kadın ile onlara yardım etmeye çalışan emekli bir avukatın maceralarını anlatıyor.
La La Land / IMDb: 8.7 

                                    
                                    İkinci uzun metrajlı filmi Whiplash ile 2014 yılının en ses getiren yapıtlarından birine imza atmış olan Damien Chazelle'in yeni projesi, yine müzik üzerinden giden bir hikayeyi ele alıyor. Ryan Gosling'in başarılı bir caz müzisyenini canlandıracağı filmde, Emma Stone'u ise Los Angeles'ın acımasız düzeninde aktris olmaya çalışan kız arkadaşı Mia rolünde izleyeceğiz.
La La Land / IMDb: 8.7 İkinci uzun metrajlı filmi Whiplash ile 2014 yılının en ses getiren yapıtlarından birine imza atmış olan Damien Chazelle'in yeni projesi, yine müzik üzerinden giden bir hikayeyi ele alıyor. Ryan Gosling'in başarılı bir caz müzisyenini canlandıracağı filmde, Emma Stone'u ise Los Angeles'ın acımasız düzeninde aktris olmaya çalışan kız arkadaşı Mia rolünde izleyeceğiz.
Hacksaw Ridge / IMDb: 8.9

                                    
                                    İkinci Dünya Savaşı sırasında Amerikan Ordusu'ndan Medic Desmond T. Doss, Okinawa Savaşı'nda görev yaparken insanları öldürmeyi reddeder ve Amerikan tarihinin ilk Onur Madalyası'na layık görülen vicdani retçisi olur. Film, bu tek bir kurşun sıkmadan 75'e yakın kişiyi kurtaran kahramanın hikayesini ele alıyor. Usta oyuncu ve yönetmen Mel Gibson'ın on yıl aradan sonra çektiği savaş filminin oyuncu kadrosunda Andrew Garfield, Vince Vaughn, Sam Worthington, Hugo Weaving, Luke Bracey, Teresa Palmer ve Rachel Griffiths gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosun ise Andrew Knight ve Robert Schenkkan'a ait.
Hacksaw Ridge / IMDb: 8.9 İkinci Dünya Savaşı sırasında Amerikan Ordusu'ndan Medic Desmond T. Doss, Okinawa Savaşı'nda görev yaparken insanları öldürmeyi reddeder ve Amerikan tarihinin ilk Onur Madalyası'na layık görülen vicdani retçisi olur. Film, bu tek bir kurşun sıkmadan 75'e yakın kişiyi kurtaran kahramanın hikayesini ele alıyor. Usta oyuncu ve yönetmen Mel Gibson'ın on yıl aradan sonra çektiği savaş filminin oyuncu kadrosunda Andrew Garfield, Vince Vaughn, Sam Worthington, Hugo Weaving, Luke Bracey, Teresa Palmer ve Rachel Griffiths gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosun ise Andrew Knight ve Robert Schenkkan'a ait.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >