Önce metroda poz verdi, bakın sonra ne yaptı!

Danla
Danla

YouTuber Danla Bilic önce metroda fotoğraf paylaştı, daha sonra kendisine 500 bin TL'ye araba aldı!

Çektiği videolarla YouTube üzerinden milyonlar kazanan Danla Bilic, kendisine 500 bin TL'ye Range Rover jeep satın aldı.

Önce araba, sonra anahtar!
Çektiği videolar ile YouTube fenomeni olan Danla Bilic, milyonlar kazanıyor. Daha önce metroda paylaştığı fotoğraf ile gündem olan Danla Biliç, önce Instagram'da Range Rover jeep fotoğrafı paylaşarak 'Keşke benim olsan' notunu düştü. Bundan 2 dakika sonra takipçileriyle dalga geçer gibi, araba anahtarının fotoğrafını paylaştı.
Önce araba, sonra anahtar! Çektiği videolar ile YouTube fenomeni olan Danla Bilic, milyonlar kazanıyor. Daha önce metroda paylaştığı fotoğraf ile gündem olan Danla Biliç, önce Instagram'da Range Rover jeep fotoğrafı paylaşarak 'Keşke benim olsan' notunu düştü. Bundan 2 dakika sonra takipçileriyle dalga geçer gibi, araba anahtarının fotoğrafını paylaştı.
Metrodan 'jeep'e!
Geçtiğimiz yıl Yeditepe Üniversitesi'nde okuluna giden ve herkes gibi sıradan bir öğrenciyken metroda fotoğraf paylaşan Bilic, 1 yıl içerisinde kendi markasını yaratarak trilyonlar kazanmaya başladı.
Metrodan 'jeep'e! Geçtiğimiz yıl Yeditepe Üniversitesi'nde okuluna giden ve herkes gibi sıradan bir öğrenciyken metroda fotoğraf paylaşan Bilic, 1 yıl içerisinde kendi markasını yaratarak trilyonlar kazanmaya başladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >