Önce sosyal medyayı salladı, sonra itiraf etti!

İrem Derici
İrem Derici

Ünlü popçu İrem Derici önce sosyal medyayı sallayıp daha sonra itiraf ettiği o paylaşıma, son noktayı koydu!

Ünlü popçu İrem Derici'nin olay yaratan paylaşımının altından yeni single'ı "Hadi Gel" çıkmıştı. Derici, video klibiyle hayranlarının karşısına çıktı. Söz ve müziği Murat Kaynak, aranjesi Mustafa Ceceli’ye ait olan 'Hadi Gel' şarkısına Umut Eker yönetmenliğinde klip çekildi. Ünlü popçu, klipte hamile bir kadının evde yaşadıklarını canlandırıyor.

Gündeme bomba gibi düşmüştü!
Anoreksiya hastalığına yakalandı gerekçesiyle sık sık gündem olan Derici, sağlığına kavuştuğu şu günlerde ekranlarda boy göstermeye devam ediyor. Derici'nin sosyal medyada paylaştığı karnı burnunda bir fotoğraf, gündeme bomba gibi düşmüştü.
Gündeme bomba gibi düşmüştü! Anoreksiya hastalığına yakalandı gerekçesiyle sık sık gündem olan Derici, sağlığına kavuştuğu şu günlerde ekranlarda boy göstermeye devam ediyor. Derici'nin sosyal medyada paylaştığı karnı burnunda bir fotoğraf, gündeme bomba gibi düşmüştü.
Sırrını kendi açıkladı!
Derici, ''Yahu sabahtan beri ne güldüm yorumlarınıza, çok tatlısınız! Lakin malum, yalnız bir kadınceğizim ben, her seferinde annelik istediğini dile getiren 😇 5 gün sonra çıkacak olan şarkım “Hadi Gel” klip çekimlerinden bu fotoğraflar, söz&müzik cancağızım @muratinstanbul 🙏🏻 Ama çok mutlu oldum, epey yakıştırmışsınız bana anneliği... Ben karnımda yastıkla klip çekerken bile zorlandım, Allah bebeğini bekleyen tüm annelere güç versin. Gerçekten süper kahraman diye bir şey varsa onlar da annelerimiz! 5 gün sonra “HADİ GEL” sizlerle, ilk kez de o gün yani 14 Şubat’ta @mustafaceceli konserinde söyleyeceğim şarkıyı, eee aranjörü adam şarkının! @muratakcayphotography ellerine sağlık hocam, bütün fotoğraflar birbirinden güzel, darısı gerçeğine diyelim! 😉'' notuyla paylaşımda bulundu.
Sırrını kendi açıkladı! Derici, ''Yahu sabahtan beri ne güldüm yorumlarınıza, çok tatlısınız! Lakin malum, yalnız bir kadınceğizim ben, her seferinde annelik istediğini dile getiren 😇 5 gün sonra çıkacak olan şarkım “Hadi Gel” klip çekimlerinden bu fotoğraflar, söz&müzik cancağızım @muratinstanbul 🙏🏻 Ama çok mutlu oldum, epey yakıştırmışsınız bana anneliği... Ben karnımda yastıkla klip çekerken bile zorlandım, Allah bebeğini bekleyen tüm annelere güç versin. Gerçekten süper kahraman diye bir şey varsa onlar da annelerimiz! 5 gün sonra “HADİ GEL” sizlerle, ilk kez de o gün yani 14 Şubat’ta @mustafaceceli konserinde söyleyeceğim şarkıyı, eee aranjörü adam şarkının! @muratakcayphotography ellerine sağlık hocam, bütün fotoğraflar birbirinden güzel, darısı gerçeğine diyelim! 😉'' notuyla paylaşımda bulundu.
İşte o klip!
Derici'nin çok konuşulan o şarkısının klibi yayınlandı.
İşte o klip! Derici'nin çok konuşulan o şarkısının klibi yayınlandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >