OnePlus 5T, iki günde 40 milyon sipariş alarak rekorları alt üst etti

OnePlus 5T
OnePlus 5T

OnePlus’ın çok beklenen üst seviye akıllı telefonu OnePlus 5T, yayınlanan son raporlara göre iki gün içinde rekor seviyede sipariş aldı.

Çin’de 28 Kasım tarihinde tanıtılan OnePlus 5T’nin, sadece iki gün içinde 40 milyon sipariş aldığı açıklandı. OnePlus 5 akıllı telefonunun halefi olan 5T, orijinal OnePlus 5 akıllı telefona kıyasla gelişmiş özelliklere sahip. OnePlus'ın bu yeni sürümünün böylesine satın almaya istenmesine sebep olarak da bunu görebiliriz. Öyle ki OnePlus’ın 5 modeli de çok büyük bir ilgi görerek kullanıcılar tarafından çok sevilmişti.

Şirketin en hızlı satan telefonu oldu

Cuma günü Çin’de sabahın erken saatlerinde satışa sunulan OnePlus 5T, resmi satış öncesi ön siparişte 40 milyon sipariş aldı. 5 Aralıktan itibaren ön sipariş veren kullanıcılarla buluşacak telefona Çin'in yanı sıra ABD, Hindistan, Fransa, Danimarka, Finlandiya, İngiltere, İtalya, Hollanda ve Almanya gibi ülkelerden de sahip olunabilecek. Resmi bildirilere göre OnePlus 5T, şirketin en hızlı satan akıllı telefonu oldu. Telefon, Amerika Birleşik Devletleri'nde, resmi olarak piyasaya sunulduktan sadece 6 saat sonra tükendi.

Şirket kendi hayranlarını oluşturmaya başladı

OnePlus'ın Apple gibi kendi hayranları oluşmaya başladı. Dayanıklı bir tasarım ve kullanışlı cihazlar sunan OnePlus’ın ürünleri insanlar tarafından ciddi ciddi sevilmeye başlandı. Bunu bilen şirket önümüzdeki günlerde kesinlikle daha fazla sayıda yayın yapacaktır. Açıkçası bizde önümüzdeki yıllarda OnePlus’a ait yeni ürünler çıkmasını bekliyoruz.

OnePlus 5T, farklı tasarımlara ve özelliklere göre 453 dolar - 530 dolar arası değişen fiyatlarla satışa sunuldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >